50 kertu SD SD MM MM MM calar pemancar sistem Digital TV sumber saka dstv, sajian

Q:

Sampeyan bisa ngirim Dhaptar Alat Perangkat Lunak kanggo Sistem Digital Saluran 50SD

Kaya 500 kostum kanggo pisanan

Dhuwuré menara 50M

Aku pengin nutupi sistem MMDS 35km2 XNUMXkmXNUMX

Sistem 1.TV ing somalia bangunan MMDS lan aku kudu takon apa sampeyan bisa njaluk sistem kertu scratch kanggo kula

2. kertu ngeruk makarya kaya mangkene

Sadurunge 5 dina saka klien ragad saben wulan ndeleng tv ing peringatan "langganan sampeyan bakal kadaluwarsa, mangga gawe anyar supaya ora entek
Yen langganan kadaluwarsa ngeculake telpon
* 799 * Nomer akun bank * dhuwit ragad saben wulan # banjur ok banjur tampil ing kene rincian banjur klien padha sijine ing kene 7 angka ing kertu smartcard ora banjur OK banjur dheweke nempelake telpon banjur mbayar kanthi sukses banjur metu nelpon ngendi wae tv nganyari langganan.

Iki sing pengin disiarake. Sumber program saka dstv, sajian

http://www.flysat.com/tv-so.php

http://www.lyngsat.com/packages/DSTV-Africa.html