ANJAN DTS 10 Digital FM / AM / Shortwave / SSB World Band Radio Penerima manual Inggris

ANJAN DTS 10 Digital FM / AM / Shortwave / SSB World Band Radio Penerima manual Inggris

Paket asli
Gratis ongkir

specifications:

Ngrungokake: Tuning Digital
jinis: Portable
Baterei: 4x R20
Band: Rong Band
Saluran Swara: Stereo
warna: Ireng
bobote: 1.82kg (ora kalebu baterei)
ukuran: 258x148x63mm

fitur:

KONSEP DUAL

Kita duwe pelanggan Holand sing tuku panrima iki .Aku matur nuwun marang wong sing nemu fungsi:
Sambungake antarmuka Decoder kanggo dekode sinyal, kaya CW lan RTTY

Frekuensi:


FM: 76.0-108.0MHz
LW: 150-519KHz
MW: 522-1620KHz
SW: 1711-30000KHz

(1) Range Range:
11m: 25400-26200KHz
13m: 21200-22000KHz
16m: 17200-18000KHz
19m: 15000-15800KHz
22m: 13400-14200KHz
25m: 11450-12250KHz
31m: 9200-10000KHz
41m: 6800-7600KHz
49m: 5600-6400KHz
60m: 4600-5400KHz
75m: 3700-4500KHz
90m: 2800-3600KHz

(2) Preset Stasiun Radio: 1000

(3) Sensitivitas Watesan Bising:
FM <3μv
LW <1.2mv / m
MW <1mv / m
SW <20μv

(4) Kapilih Sinyal Tandha: ± 5k> 30dB

(5) kekuwatan eksternal
Baterei 4xR20
sumber daya DC eksternal: 6v
sumber daya AC eksternal: ~ 220v 50Hz

(6) Speaker: D128mm 8 5w

(7) Headset: D3.5mm 32;

Kita bakal ngemas bantal udhara udara kanggo ngindhari lemah
Paket kalebu:
Panampa ANJAN DTS 10
kabel listrik
Manual Inggris

Sampeyan uga bisa ngunjungi situs web iki: http://groups.yahoo.com/group/AnjanDTS10/

Kita duwe pelanggan saka Walanda. Dheweke tuku panrima ANJAN STS 10 lan dheweke wareg banget karo barang kasebut .Jadi dheweke nggawe review kanggo iki. Ing ngisor iki review:

Deleng maneh Anjan DTS-10

Panrima wis teka ing kene, paket padhet, kalebu kabel kanggo 220 V, didhelikake ing kasus baterei. Ora ana baterei sing klebu, sampeyan kudu nggunakake 4 x R20, ukurane gedhe.

Tampilan kasebut dilindhungi dening lapisan foil. Kesan sing pisanan yaiku, iki minangka radio ireng sing padhet, tombol sing apik, tombol lan tombol sing apik, tampilan sing jelas, antena teleskopopa sing gedhe-gedhe.

Ing tampilan sampeyan bisa ndeleng

- indikasi mono / stereo,

- Panah / sudhut,

- Indikator SSB,

- mode AM,

- Tampilan intensif sinyal stasiun, (0 kanggo sinyal lemah lan 6 kanggo sinyal kuwat)

- Tampilan Wektu lan Panyimpen (yen daya: nuduhake wektu lan pesen pesen),

- Tampilan band lan suhu meter (yen nyetel frekuensi cekak, nuduhake band meter ing
frekuensi; nunjukake suhu sekitar saiki ing kondisine liyane.
- Tampilan utama (yen mateni daya, sampeyan ndeleng jam, yen daya ing: nuduhake jeneng stasiun,
frekuensi, kesalahan operasi etc.
- Tutul indikator cepet lan alon
- Indikator kunci encoder (ngerti fungsi)
- AM Frequecy, unit range (KHZ)
- Modulasi frekuensi (MHZ)
- Weker
- Timer-Power-on 1, 2, 3
- Indikator adaptor daya
- Indikator daya baterei
- Indikator mati-otomatis
- Indikator band gelombang
Ing tampilan Secondary, sampeyan bisa ndeleng yen kekuwatan mati jam kaloro

Yen daya sampeyan bisa ndeleng frekuensi. Dadi, yen sampeyan duwe jeneng kanggo Stasiun, sampeyan ndeleng frekuensi ing tampilan sekunder iki

Ing tombol ngarep kanggo

PREVIEW (Tombol telusuran, yen menet cendhak: pratinjau priksa utawa telusuran saluran frekuensi

ATS (Pencet Long: Stasiun otomatis & memo stasiun

PAGE (tekan cendhak: ganti kaca

MEMO (cekak: Stasiun

M / F (pencet cekak: Ngatur mode nada frekuensi lan mode saklar saluran

SLEEP (kekuwatan: penet cendhak: Pateni / mateni mateni otomatis, yen daya aktif: penet dawa: Ngatur wektu mateni audio

SSB (urip / mati) SSB nampa

MB / ST (Band Meter / stereo, pencet cendhak: Pilih stereo utawa ngalih band meter

Kunci Tandha ALTERNATE, penet cendhak: Ngalih frekuensi pungkasan utawa saluran

EDIT (Jeneng stasion sunting) alpha numerik max 7 karakter

Loro tombol ngalih, kanggo Wide and Narrow, liyane kanggo FM, SW, MW, LW

Papan tombol sing apik kanggo entri frekuensi, ora perlu menehi Enter..so, 6.075 yaiku 6 0 7 5

Banjur piso kanggo AMGG + - SSB nggoleki - Treble lan Bass

Kabeh sing apik!

Ing sisih kiwa tengen panrima ana tombol multi-fungsi, kanggo nyetel manual, nanging uga kanggo nyetel wektu, Next Page etc Tombol volume uga ana ing sisih tengen ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti sambungan line-out, contone nggunakake antarmuka dekoder.

Teleskop kasebut rada dawa lan uga ing ndhuwur panrima sampeyan nemokake tombol padhang lan tombol Snooze (Bisu) .. Kanggo nggawa panrima ana gagang sing gagah.

Ing sisih kiwa ana sambungan line lan headphone. Sampeyan uga bisa nemokake sambungan DC 6 Volt.

Ing sisih mburi sambungan AC AC 220V lan sambungan antena, 75 ohm lan kanggo antena longwire..Ing kene uga ana sambungan "Lemah" (GND).

Resepsi: Kinerja sing apik ing kabeh pita. Swara lan bening. Uga Treble lan bass banget migunani. Yen ngrungokake hams, aku kurang Bass lan luwih treble. Kanggo musik Bass apik banget.

Ngrungokake mecut iku OK. Nanging aku wis nyambung kabel Long 20 meter menyang wit ing kebonku.

SSB uga apik banget! Tombol lagu sing apik dianggo OK, gampang didunake. Aku kerja ing kene uga karo RTTY MTC 029 morseY, TOR dll, sing nyambung karo output audio ing sisih tengen.

Anjan menehi output sing cukup kanggo dekode sinyal kasebut. Dadi, aku bisa decode contone Morse (CW) ing 7.010 lan frekuensi liyane. Ekstra becik sing Jack Audio!

Fitur sing apik uga dadi pilihan kanggo nggunakake 1000 kenangan kanthi jeneng Stasiun!

10 halaman 100 kenangan sing bisa digunakake lan pindai.

Tampilan sing apik kanggo diwaca, uga bisa digunakake ing wayah wengi minangka kesenengan ing layar lan tombol sing dipetik.

Rega saiki (29/6) $ 130, - lan aku mikir iki rega cukup kanggo apa sing sampeyan entuk. Mesthi bakal ana mesin sing luwih apik, nanging aku marem karo radio sing apik iki.

Hans Stam

Sepira adoh (suwene) tutup pamancar?

Jangkoan transmisi gumantung saka akeh faktor. Jarak sing sejatine adhedhasar sensitivitas panrima, antena panrima, lan bangunan lan alangan liyane, yaiku antara pemancar lan panrima. Lan kadohan bakal luwih akeh ing deso.

CONTOH 5W:

Aku duwe pelanggan AS nggunakake 5W fm pemancar nganggo antena GP ing kampung halaman, lan dheweke nyoba nganggo mobil, udakara 10km (6.21mil).

Aku nyoba pemancar fm 5W karo antena GP ing kampung halamanku, udakara sekitar 2km (1.24mile).

Aku nguji pemancar fm 5W kanthi antena GP ing kutha Guangzhou, mung sekitar 300meter (984ft).