About

Kita khusus produksi lan dodolan pemancar fm lan aksesoris pemancar fm. Kita wis ngekspor pemancar FM suwene 5 taun.Iku wis adol banget. Dadi aku ngerti lan pasar. Iki nduweni kinerja lan stabilitas sing dhuwur banget. Kita duwe klien ing saindenging jagad, ora mung pengecer nanging uga konsumen.

Produk kita kalebu: pemancar fm, antena, powerupplys lan PCB lan radio lan jinis aksesoris pemancar fm.

Kanthi pengalaman 5 taun ing pemancar fm, kita dadi profesional banget. Kita darmabakti kanggo nyediakake produk sing paling apik kanthi rega sing kompetitif lan sevice pelanggan sing apik! Yen sampeyan duwe pitakon babagan fm trnamfitter lan ora preduli, sampeyan bakal tuku pemancar fm utawa ora, muga-muga wae. rumangsa ora bisa ngomong babagan pitakon, mula kita gelem mbiyantu lan ngladeni sampeyan!

Dadi Aja Milih Transmitter FM Nganti Sampeyan Sampeyan Tampilake Transmisi Fmuser FM.

Kirimake format audio kanggo panrima standar FM

Apa sampeyan pengin mbangun stasiun Radio dhewe? Tuku pemancar FM kita, Cukup pasang, gunakake radio Sation radio sampeyan dhewe kanggo ngirimake audio sing disenengi, mula sampeyan lagi ana ing udara! Sawise sampeyan ngerti pemancar FM kita, sampeyan bakal kepenak kaya aku! Kita wis adol barang iki suwene 5 taun. Wis adol banget. Dadi aku ngerti lan pasar. Iki minangka produk khusus banget lan langka. Akeh wong sing butuh, nanging ora bisa nemokake. Amarga mung sawetara wong sing adol produk kaya ngono ing saindenging jagad. Kita duwe klien pemancar FM ing saindenging jagad, ora mung pengecer nanging uga konsumen. Nanging, akeh wong sing butuh banget. Dheweke uga akeh wong sing ora ngerti produk iki. Dheweke ora ngerti apa ana lan apa sing bisa digunakake. Nanging sawise ngerti produk lan fungsine, dheweke bakal kepengin banget lan kepengin duwe. Sapa sing ndeleng produkku lan sing ngerti produk iki seneng tuku. Aku duwe pelanggan India sing tuku pemancar FM kita. Dheweke seneng banget lan ngandhani manawa salah sawijining impen yaiku mbangun stasiun radio cilik lan saiki impene wis nyata!

Kirimake format audio kanggo panrima standar FM

Sampeyan bisa nggunakake ngendi wae kapan wae kanthi alesan. Omahmu kabeh, ing pekarangan mburi.Kanggo lampu cahya, nalika sampeyan kerja, ing kolam renang, pusat fitness, ing mobil sampeyan, dek utawa pation, fasilitas koreksi, ing kapal sampeyan, nalika santai ing bak panas, universitas, nalika kemah, ing garahe sampeyan, gréja, kanthi téater ruangan, kanggo pengumuman sekolah, pengumpulan dana & walk-A-thons, pesta blok lingkungan, nalika v re, nalika sampeyan mlaku-mlaku kerja. lan sapiturute ...

peluru Audio audio Jukebox - Kirimake audio sampeyan saka komputer notebook utawa pamuter MP3 menyang panrima FM mobil utawa radio FM liyane.
peluru Stasiun radio pribadi FM kanggo sampeyan party - Kirimake format audio saka komputer omah, iPod utawa pamuter MP3 menyang kabeh radio FM ing omah, sampeyan milih dhaptar play-komersial lan PAYANG TANPA BULANAN.
peluru MP3 / MP4 Player - Rungokake audio pamuter MP3 / MP4 liwat panrima radio FM ing omah, kantor utawa mobil sampeyan.
peluru Audio khusus kanggo kantor utawa bisnis sampeyan - Kirimake audio streaming audio utawa internet favorit ing kantor sampeyan kanggo sampeyan lan rekan kerja.
peluru Radi Satelito - Kirimake audio apa wae saka panampa radio satelit menyang kabeh panrima FM ing omah utawa kantor sampeyan.
peluru Audio Teater Ngarep - Kirimake audio apa wae saka komputer utawa pamuter DVD menyang kabeh panrima FM ing sawetara. (* adaptor konverter kabel khusus dibutuhake kanggo nyambung menyang jacks RCA, didol kanthi kapisah)
peluru Wireless PA - Kirimake swara swara utawa audio sing wis dipersonalisasi kanggo kabeh panrima FM ing sawetara. Cocog kanggo njero ruangan / ruangan wisata, promosi real estate, promosi bisnis, layanan terjemahan gereja, lelang langsung, lan sapiturute….
peluru Radio Internet - Kirimake stasiun radio streaming internet favorit menyang panrima radio FM pribadi utawa headset FM.
peluru Tandha tandha bisnis / Real Estate - Ndhaptar dhaptar omah utawa bisnis menyang klien potensial sing nyopir. Gunakake swara utawa pesen sing wis direkam nalika disambungake karo pamuter audio utawa pamuter MP3 standar.
peluru Kirimake muter kanthi muter audio ing acara olahraga - ngirimake muter kanthi muter kanggo kabeh sing melu; kabeh pamiarsa mung mbutuhake panampa radio FM standar kanggo ngrungokake audio kasebut.
peluru Kirimake muter kanthi muter audio ing acara olahraga - ngirimake muter kanthi muter kanggo kabeh sing melu; kabeh pamiarsa mung mbutuhake panampa radio FM standar kanggo ngrungokake audio kasebut.
peluru Ditambah maneh akeh aplikasi….

Kompatibel karo: iPod, pamuter MP3, radio satelit, pamuter CD, PDA, pamuter DVD, PC / MAC, komputer Desktop / Notebook, TV lan liya-liyane ..

Gampang kanggo persiyapan .Aku ngerti umume wong sing ora gelem utawa ora bisa ngirim pemancar FM dhewe, amarga umume bisa mangan nganti pirang-pirang jam .Nanging pungkasan, ora yakin bakal mlaku sawise ngumpul. produsen sing sederhana. Dadi, sampeyan kudu tuku pemancar FM kita, sampeyan ora butuh wektu kanggo mbangun pemancar FM lan ora kudu rumangsa yen bisa mlaku. Pemancar FM gampang disiyapake. ora kaya rumangsa sampeyan gambar. Iki minangka kit, mung pasang, ora butuh tuku apa-apa. sanajan nenek nenek sing umur 72 taun bisa digunakake kanthi gampang. Wong liya bisa mbagi musik sing adoh saka kabel kasebut ing papan tartamtu. Lan gampang banget kanggo digunakake, kaya gampang nyambungake DVD menyang TV. Nggawe sma radio sampeyan sajrone 10 menit!

Gunakake global
Sampeyan bisa nggunakake pemancar FM ing endi wae ing jagad amarga adaptor listrik 110V -220V AC. Lan frekuensi iki 76-108 Mhz, kalebu kabeh frekuensi umum radio FM, sanajan ing Jepang!

Antena sederhana, bisa dipercaya.
Sampeyan ora butuh pengetahuan elektronik kanggo nginstal antena, mung pas lan bisa digunakake.

Stereo sinyal
Pemancar ora mung duwe jarak transmisi sing apik nanging uga siaran ing stereo FM.

Kabeh ing siji paket
Kabeh sing dibutuhake kalebu ing paket kasebut.

Gunakake teknologi PLL
Sampeyan bisa uga ora ngerti apa teknologi PLL .Ing sawetara pemancar FM ora duwe teknologi PLL, mula sinyal kasebut bakal mabur nalika ngirim. Pemancar FM kita duwe teknologi PLL, yen sampeyan milih 99.1 Mhz minangka frekuensi sampeyan, PLL bakal njaga frekuensi kasebut tanpa preduli lingkungan.

Hubungi US:

Alamat:Bangunan Kamar HuiLan No.1502 Jalan Huanpu Guangzhou China Zip:510620

Ngobrol karo aku
E-mail: kitmanlaw@gmail.com
MSN: lanyue9999@gmail.com
Skype: lanyue99991