DTS-10, 1103,1106, PL-310 ing resepsi njero ruangan Fuzhou FM, MW, evaluasi SW

Setengah jam rong sore ing pangguna tanggal 1 Januari pangguna lokal bakal DTS-10 sq saya langsung kanthi baterei lan sq muter setengah jam, sajrone lan 1103,1106, PL-310 mbandhingake FM, MW lan komputer kanggo nampa Campuran kemampuan anti-gangguan, kemampuan kanggo nampa kesan awal 1103FM ing DTS-10, MW kira-kira padha, kemampuan anti-gangguan DTS-10 lan 1103 umum, 1106, PL-310 lan rong pesawat ora, DTS-10 uga. raos umum saka swara ayu. Sq ninggal aku Chengxing wiwit jam 15:00 lan 1103,1106, frekuensi perbandingan frekuensi PL-310-by-point nganti akhir jam 22:30. 3 Januari nganti sore jam 2:30 kanthi frekuensi kaping 4 kanggo nampa resepsi MW lan SW dibandhingake (perbandingan prefisi frekuensi SW ora). Mangkono mungkasi kontras telung band, ing wayah esuk jam 4:11 kanggo mesin pass lrs. Dhiskusi sepisanan babagan perasaan dhisikan DTS-00:

DTS-10 Sawise menang ukuran ngluwihi imajinasiku, bisa dadi gedhe kanggo njlèntrèhaké ukuran kaset cilik, tampilan, tumindak katon apik, rumangsa padhet uga apik banget, lancar lan ora mokal. Tampilan LCD uga akeh tampilan jendhela, kalebu frekuensi, kekuwatan sinyal, saluran tunggal lan dobel, band lebar, suhu, lsp, kanthi ringkes, tombol uga teratur, patchwork wilayah fungsional, frekuensi tombol langsung, gampang banget; Ana fitur ssb sing bisa laras nada dhuwur lan rendah, masing-masing; tampilan suhu kanthi ide anyar; kontrol kontrol amplitudo gampang digunakake; tombol bisu, lan penake telepon ing wektu bisu; puteran tombol volume bisa dirasa; latar mburi, wengi, gampang dioperasikake, utamane tombol ing mburi wengi ora peteng kanggo nemokake unit.
Nanging ana uga kekurangan, loro pacoban, kita kudu nyebutake, kanggo tujuan nambah, stiker anjan katon pisanan kleru, menehi rasa ora serius. Operasi kapindho, pit roda shuttle ora bisa nyedhiyakake nalika driji driji ICOM-R71E Anzhuo penyesuaian rotasi, amarga Taiwan, lan ora ana rasa sing canggih, aku rumangsa luwih angel. Katelu, panel lan jembaré tombol panel band sempit ora owah kanthi signifikan nalika "klik"; pungkasane ditemokake telung dina, apa ing njero ruangan utawa ruangan, tampilan suhu mesthi 16-18 derajat, kayata perabotan, PL-310 nuduhake kanthi cepet. Ana layar LCD backlit sing ora rata, cahya sisih kiwa-kiwa, sing liyane LCD tampilan. Bagean liwat enclos spektrum bisa katon ing jero kandhang, nambah lapisan proposal kain bledug. Pasokan AC, swara tambah akeh. Luwih akeh ruang kanggo dandan.
Sawise mlebu menyang nampa luwih akeh, amarga aku ora pati ngerti babagan operasi ssb; aku ora duwe gelombang gelombang dawa, dadi mung bandhingake FM, MW, SW. Wiwit dina kaping 1, mung kanthi tangan 1103,1106, PL-310, mesin mesin-PL-737 (ing unit), saengga dibandhingake bebarengan, amarga negara lan tanggal peluncuran PL-737 ora luwih awal tinimbang no.

Kanggo motret DTS-10, 1103,1106, PL-310 dipasang

【Objektif】 kontras DTS-10, 1103,1106, PL-310 kanggo nampa efek band FM, MW, SW
【Cara】 lingkungan ngrungokake: unit perbandingan FM 15-lantai ing lantai 3, meja windows kamar lor
MW, SW kontras ing bangunan 10 tingkat, lantai 3, tabel jendela kamar lor
1.1103 kanggo versi papat konter FM, mesthine bakal dadi versi paling anyar. 1106, PL-310 luwih saka separo tuku anyar. Baterei DTS-10 diinstal kanggo ngrungokake.
2. Perbandingan antena pecut nalika papat pesawat kabeh ditarik, yaiku negara paling dawa. Aku nganggep iki minangka manufaktur manawa antena pesawat kasebut nampa wektu sing paling dawa, saengga PK negara iki cukup.
3. Comparison urusan saiki FM diselehake ing lokasi sing padha ing saben mesin; kontras MW, SW lan salah wektu mbukak, supaya ora ngganggu saben liyane, ijol-ijolan panggonan yen ragu; patang mesin saben-saben mesin kasebut ngidini boot, sing liyane, supaya ora ngganggu.
【Asil】 1, band FM
Mung mbandhingake interval 87.5-108.0MHz, interval interval 0.5MHz wiwit 87.5 MHz kanggo nggoleki frekuensi radio ing ngisor 87.5 MHz, ora ana bedane. Taiwan wis bola-bali mbandhingake asil lemah sing padha karo asil sing paling akurat.
1. Kaping pisanan, nalika kontras unit kuwat yaiku 87.6MHz, 88.3 MHz, 89.3 MHz, 90.6 MHz, 91.3 MHz, 92.6 MHz, 93.5 MHz, 94.4 MHz, 96.1 MHz, 98.7 MHz, 99.6 MHz, 100.7 MHz , 103.6 MHz, 107.1 MHz. Sekawan mesin ditampa kanthi becik, sing diarep-arep bisa uga, swarane DTS-10, kanggo ngrungokake swiwine sing ora katon, dicemplungake musik, kaya swarga swarga mabur. Ditemokake sadurunge kacilakan ora ngerti Taiwan 88.3 MHz, sinyal banget, amarga konten lan 98.7 MHz, papat pesawat ditampa, ora katon ing pangilon.
2. Siji-siji nggoleki kanthi manual proses frekuensi radio, ditemokake ing pirang-pirang frekuensi stasiun non-DTS-10 duwe swara kenceng 98.7MHz lokal sing kuat, swara kasebut sithik banget, kudu nyetel volume bisa dirungokake kanthi jelas, dene 1103 ora ana fenomena kaya ngono, 1106, PL-310 sejatine kedadeyan kasebut, nanging kurang frekuensi. Pungkasane temokake 100.10 MHz, 101.50 MH, 101.70 MHz, 103.00 MHz sinyal lemah ing papat Taiwan. 100.10 MHz kanggo siaran Taichung, Taiwan ICRT; 101.50 Aku ora ngerti papan kanggo nyiyarake, nanging konten sing padha karo 98.7, papat pesawat ditampa, ora katon pangilon; 101.70 MHz kanggo Suara Radio Fujian Ningde, nggoleki Internet, alamat: Zona Perkembangan, Zon Pembangunan Ping Tong Kiu Ningde Tacitus, jarak darat 113.2 km, 77 km saka garis langit, sejatine nggoleki Baidu "Radio Rakyat Ningde" kaca ing kaca pertama stiker kanggo ndeleng taun 2006 ing Bukak Sambungan Sambutan ing. 103.00 MHz kanggo Radio Trafik Putian, jarak adhedhasar tanah 114.5 km, udakara 80 km saka garis langit.

Sing nggumunake, sajrone proses nampa 101.50 MH, kanthi ora sengaja ndemeni antena 1106 DTS-10, ujug-ujug swara saka 1106 nambah volume akeh, coba jajan antena 1106 ing slide DTS-10, kanthi titik tartamtu, 1106. volume cilik dumadakan dadi swara banter lan kuwat banget, ngrusak stereo, ora nampa swara sing sithik, sawetara eksperimen bola-bali yaiku, dene telung mesin liyane ora ana fenomena kaya ngono, kanthi Cara iki nampa 101.50 MH ngalahake 3 liyane. mesin, luar biasa. Nanging, efek 100.10 MHz, 101.70 MHz, 103.00 MHz ora pati jelas, mula dakkira ambang saya dhuwur banget, yen intensitas sinyal ngliwati ambang, bisa dadi panrima sing apik, supaya bisa mikir ing ngarepe.

Kapindho, babagan gelombang
Wiwit 531-1710KHz, saben stasiun radio telusuran 9KHz manual lan ketemu kontras banget karo unit lemah sing dirungokake bola-bali, DTS-10 wis bola-bali ditekan ambane sempit, nyetel kontrol kontrol EM manawa dibandhingake.
Stasiun lokal sing kuwat: 540 KHz, 585 KHz, 603 KHz, 666 KHz, 720 KHz, 801 KHz, 882 KHz, 1332 KHz, 1404 KHz, 1557 KHz papat mesin kanggo ngrampungake kanthi gampang, nanging DTS-10 nganti AM ngontrol playune. ing lapangan 2/3 sing dhuwur lan murah kanggo nutup bandwidth maksimal kanggo muter ing jalur lebar, yen ngrungokake FM, nambah uga menarik.
Ing papan paling sithik ing Polandia, 648 KHz Guangdong Radio, 729 KHz Jiangxi newscast, 774 KHz lan 4 ing Hubei People Radio bisa ditampa, nanging DTS-10 lan 1103 swara gedhe, kuat, sinyal swara DTS-10 apik, swara latar mburi kurang, ngrungokake meh seneng ing kelas; 1103 swara latar mburi malah luwih, ngrungokake kanthi jelas. 1106, PL-310 bisa nampa radio sanajan, nanging swara gedhe, banget Naiting, utamane ing swara 1106 gedhe, ora bisa ngadeg.
Frekuensi tengah: 1116 KHz Swara Radio Rakyat masarakat China (Taiwan a) kahanan ngrungokake kanthi mburi Polandia sing sithik, ora krungu amarga saka Taiwan liyane sing ora ringkes Taiwan.
Pungkasan: 1494KHz Olahraga ing basa Inggris, yaiku siaran jazz; 1503KHz sing nganggo basa ing Asia Kidul-Wétan, ora paham; 1530 minangka stasiun radio Voice of the City of Zhejiang ing Hangzhou, siaran, jarak adhedhasar tanah 687.8 km, 470.6 km jarak saka swarga langsung; luwih saka 3 unit sing padha, lan ora beda karo sadurunge, 1103 kanggo ngrungokake swara sing apik, cetha lan bisa dirungokake, swara latar uga gedhe, DTS-10 bisa ngrungokake kekuwatan sinyal, swara, luwih cilik saka 1103, nanging sinyal bakal entek nalika mati, swara sing kurang ing ora bisa nemokake swara sithik, saengga dheweke bakal muni AM200 siswa Jerman sing nyiyapake, ngalahake tombol, sinyal supaya tekan 1-2 sel, lan pungkasane swara.

1106, kasus PL-310, yen kekuatan sinyal sing bisa dirungokake, sinyal ora kuwat, meh ora keprungu swara sithik, cetho sing ringkih, 1106, rada kuwat tinimbang PL-310 Sheung Wan uga ora luwih apik.
Kontras kanggo ngrungokake wengi 1:10 am, mung TOSHIBA RP-770F uga bakal nyuda frekuensi sing padha bakal nampa maneh, lan sawetara stasiun wis mati, nanging utamane ing siaran koleksi dhuwur-mburi efek 3 unit lan padha karo 1103, nanging swara rada kurang tinimbang 1103, rumangsa manawa bocah cilik Jepang pancen kuwat banget,

Domba, mobil AM murni njupuk pesawat metu saka kontes, SANYO F7100A, baterei kanggo tenaga, kumparan utama sing ana gandhengane karo antena bar magnet, amarga frekuensi sing padha bakal sepisan maneh nampa swara sing bening lan moderat kualitas swara uga apik, apik tenan! Jejere titik kasebut.

III. Resepsi ringkes
Wiwit wektu diwatesi, ngentekake jam siji nganti 2:30 am mbandhingake band gelombang cendhak, ing esuk kaping 4, banjur dibandhingake. Sekawan mesin endhek ing radio gelombang alon sing ora ditampa, yaiku gangguan elektromagnetik, mung kanthi nyebarake siaran radio internasional aliran B09 Mandarin versi Wektu lan Frekuensi (nganyari 26 Nov) kanggo ngrungokake, nampa mesin patang mesin kasebut , ora nampa The ora ditampa, ora diwaca, nanging kinerja patang mesin beda, swara latar DTS-10 kurang, kualitas swara luwih apik tinimbang Naiting 1103,1106, bising PL-310, ora Naiting.
Nalika nutup banget ing Taiwan, 5840KHz, 5925 KHz 1103 kanggo tingkat sing dirungu, DTS-10 ambigu, malah bisa dirungokake, 1106, PL-310 meh ora ana ambune. 9530 KHz, 9605 KHz 1106, swara PL-310 sing sithik lan bising, utamane swara swara 1106 sing kejem, ora kuwat.
Rakyat Taiwan tetep padha.
【Kesimpulan】
1. FM Rungokake: DTS-10 ≈ 1103> PL310 ≥ 1106, nanging 1103 menang kanthi kepekaan saka unggul sing luwih unggul tinimbang DTS-10. Rungokake kualitas swara ing DTS-10 ing ngarep, saengga ana dhasar sing dasi karo 1103. PL310 lan 1106, kanthi rada lemah, nanging kinerja DSP duwe prayoga.
2. Ngrungokake MW: 1103 ≈ DTS-10> 1106 ≈ PL310, 1103 mung menang ing swara cilik mburi dhuwur Polandia, nanging kualitas swara sing apik banget ing swara DTS-10 lan mundur, saengga ing ngisor iki, dasi karo 1103. PL310 lan 1106 rada sithik, sanajan 1106 nampa rada kuwat ing PL310, nanging swara kasebut, swara, kanthi kapapar, meh padha dibandhingake karo PL310.
3. Ngrungokake Shortwave: Amarga watesan wektu, ora saben 5KHz mbandhingake saben frekuensi, asil kasebut 1103> DTS-10> PL310 ≈ 1106, nanging sinyal kasebut rada kuwat tinimbang DTS-10 banget kepenak kanggo dirungokake. 1106 ilang ing swara kakehan, kejem banget, klelep ing swara sinyal.
Ringkesan, DTS-10 minangka sensitivitas sing dhuwur lan mesin sing apik, mula sampeyan kudu entuk. 1103 minangka mesin tonggak sing paling anyar saka mesin angel ngluwihi kinerja sakabehe. PL310 katon dadi mesin sing apik, regane murah, cilik lan portabel, nanging nggawe swara lan raos konyol sing pas kudu mboko sithik. 1106 minangka mao kanggo tutup, nanging prakiraan kasebut minangka tautan ing rantai, sisih ndhuwur lan saliyane aku terus ditutup, yen gangguan kasebut bisa dicopot kudu dadi mesin sing apik.
Sedhih, mesin cilik ing Jepang wis ngrambah pinunjul ing taun kepungkur. Muga-muga bisnis radio kita terus maju.
Pangguna seneng matur nuwun mesin musicradio kanggo kabeh nyoba nyedhiyakake. (Evaluasi kasebut minangka hobi pribadi, sing mung ngasilake tangan, ora ateges kabeh model kasebut)