Jarak penyiar siaran dadi akeh faktor. Faktor utama yaiku lingkungan. Mangkene conto Pelanggan saka Kanada nggunakake pemancar 0.5W FM kita. Halo Tomlee, aku tuku czh-05b saka fmuser.com. Aku duwe 1/4

Dikirim ing 10-05-03 by Sky tampilan (2459)

Kepiye ngumpul pemancar FM? Pemancar FM gampang kanggo dipasang. Nanging aku kepengin supaya saben wong ngerti kepiye ngumpul. Iki kabeh sing bakal digunakake. 1, Instal antena. Antena GP uga nyambung kaya iki.

Dikirim ing 10-05-06 by Sky tampilan (5174)

Apa sampeyan pengin mbangun stasiun Radio dhewe? Tuku pemancar FM kita, Cukup pasang, gunakake radio Sation radio sampeyan dhewe kanggo ngirim audio sing disenengi, mula sampeyan lagi ana ing udara! Sawise ngerti pemancar FM kita, sampeyan bakal seneng banget kaya aku

Dikirim ing 10-04-12 by Sky tampilan (3413)

Company: GRUSP GROUP LLC FMUSER Alamat: No.1604 Kamar Bangunan HuiLan No.273 Huanpu Road Guangzhou China Zip: 510620 Hubungi: Skyphone Cellphone: +8615915959450 WhatsApp: +8615915959450 WeChat: 727926717 QQ: 727926717 Skype: langit198710021 E-ma

Dikirim ing 10-02-26 by Sky tampilan (18003)

Apa sing kita lakoni Kita nganakake RD ing teknologi RF lan duwe tim sing apik kanggo pangembangan simulasi V frekuensi V / UHF frekuensi lan electro-circuit digital RF. Sugeng ngrampungake proyek pembangunan elektron bunder RM sing ana ing antarane 10M

Dikirim ing 08-11-26 by admin tampilan (768)

Kabeh foritem kita duwe Warranty 3 wulan. Hubungi US --- Wangsul barang kanggo kita --- Nampa lan kirim ganti liyane. Wangsul malih alamat iki lan tulis alamat paypal, jeneng, masalah, cathetan: Jeneng: Alamat Li Quan: yuexiuqu, hefihe 71hao 107fang, gu

Dikirim ing 08-12-07 by admin tampilan (432)

Nalika kita ngirim barang sampeyan, kita bakal menehi sampeyan NO pelacak. , bukak tautan kasebut ing link web iki: http://www.flytexpress.com/EN/index.php http://www.ems.com.cn/english-main.jsp http://www.ups.com /WebTracking/reference?loc=en_HKWT.svl=SubNav htt

Dikirim ing 08-12-08 by admin tampilan (3708)

Jangkoan transmisi gumantung saka akeh faktor. Jarak sejatine adhedhasar sensitivitas panrima, antena panrima, lan bangunan lan alangan liyane, yaiku antara pemancar lan panrima. Lan jarak kasebut bakal mu

Dikirim ing 08-12-13 by admin tampilan (577)

Ketik akasedhiya email

Entuk pesawat pemancar FM 2KM iki

Gawe stasiun radio sampeyan kanggo free

1 字段 2 字段 3 字段 4 字段 5 字段 6 字段 7 字段 8 字段 9 字段 10 字段
solusi paypal Moneygram Western UnionBank OF China
E-mail: sky@cantonmade.com MSN: balalove2008@hotmail.com Skype: sky198710021 Ngobrol karo aku
Hak cipta 2006-2008 Powered By www.Fmuser.org