Filter Audio Audio Kanggo frekuensi audio 100Hz - 10KHz

Description:
Filter Filter kedudukan karo kabeh saringan pass dhuwur lan rendah.

saringan

Cathetan
Nalika sapisanan, sirkuit iki katon cukup kompleks, nanging yen ditabuh, bisa dipérang dadi bagean saringan pass lan pass pass sing dhuwur lan diikuti karo amplifier sumanget kanthi udakara 20 kaping. Voltase rel sumber yaiku +/- 9V DC. Kontrol uga diatur kanggo nggunakake minangka band stop (notch) filter utawa band pass filter.