Contact Us

BABAGAN AWAKE DHEWEOK

FMUSER

Pabrik Radio Radio FMUSER ing Guangzhou

Hubungi: lanyar

Alamat: FMUSER

Kantor FUSUSER Guangzhou ana ing Kecamatan Tianhe sing dadi pusat Kanton. Cedhak banget ing Canton Fair, stasiun sepur guangzhou, dalan xiaobei lan dashatou, mung mbutuhake 10 menit yen njupuk TAXI. Sugeng kanca ing saindenging jagad kanggo ngunjungi lan ngobrol.


Cellphone: 86-13602420401


E-mail: kitmanlaw@gmail.com


QQ: 448122256

Skype: lanyue2012

wechat:448122256

Whatsapp: +86 13602420401

Web: www.czhfmtransmitter.com


Alamat: No.305 Kamar HuiLan Bangunan No.273 Huanpu Road TianHe District Guangzhou China Zip: 510620

0644735

FMUSER International Group Inc. Produsen teknologi tinggi modern sing khusus kanggo ngrancang, teknik, pabrik, lan pemancar pemancar FM berkualitas tinggi lan aksesoris sing gegandhengan. Kita minangka salah sawijining pemasok transmisi paling gedhe ing China.

Kanthi pengalaman 6 taun ing lapangan pemancar fm, kita entuk reputasi apik karo produk kualitas lan layanan sing apik banget. Kita nyedhiyakake layanan konsultasi lan penasihat pemasaran profesional uga sawise layanan adol. Usaha kita tekan luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad kaya Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Prancis, Jepang, Spanyol, Swedia, Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara lan sapanunggalane. Kejabi, kita wis nindakake akeh pesenan OEM kanggo pelanggan.

2014-05-21_120133
Prodhuk kita kalebu kalebu pemancar 0.1w, pemancar 0.5w, pemancar 1w, pemancar 5w, pemancar 7w, pemancar 10w, pemancar 15w, pemancar 30w, 30 amplifier, 1 ~ 1000w pemancar. Kejabi, kita duwe aksesoris pemancar kaya antena GP, pasokan listrik, kabel audio lan kabel antena RG58. Ing ngisor iki yaiku gambar galeri produk utama kita:

Pemancar bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan lan lapangan, kayata stadion, kampus, super maket lan liya-liyane. Gambar ing ngisor iki nuduhake sawetara aplikasi pemancar fm, lan pabrikan profesional

A

pabrik fmuser

produksiGunakake kanggo

Sistem Radio ON-AIR

Kita ngarahake ora mung nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, nanging uga layanan konsultasi aplikasi profesional. Apa wae konsep broadcasting sing sampeyan pikirake, kita bakal bisa melu sampeyan supaya bisa nemokake produk sing cocog kanggo proyek sampeyan kanthi cepet. Dadi, yen sampeyan duwe ide nggunakake pemancar, luwih becik hubungi kita, kita bakal mbantu sampeyan nemokake solusi sing sampurna sanalika bisa.

1

Kepiye carane mbayar kanggo tuku barang kasebut?

---------------------------------------

www.paypal.com

Saben kaca dhaptar item ing ndhuwur situs web kita duwe PayPal logo kanggo mbayar.

1. Akun PayPal Kita: kitmanlaw@gmail.com

---------------------------------------
2. Mbayar kanthi Gram Dhuwit:

www.moneygram.com
Jeneng lengkap: Quan Li
Jeneng pisanan / Jeneng Diwenehi: QUAN
Jeneng / Jeneng mburi: LI
Negara: China
Kutha: Guangzhou

---------------------------------------
3. Mbayar dening Western Union:

www.westernunion.com
Jeneng lengkap: Quan Li
Jeneng pisanan / Jeneng Diwenehi: QUAN
Jeneng / Jeneng mburi: LI
Negara: China
Kutha: Guangzhou

---------------------------------------

4.Mbayar nganggo T / T:

Akun NO: 127 854982 833
Jeneng ahli: LI QUAN
Jeneng Bank: KANGGO HONG KONG lan KANGGO BANKING CORPORATION LIMITED
Alamat Bank: 1 PUSAT KANGGUTAN QUEEN HONG KONG
Kode cepet: HSBCHKHHHKH
Kode bank: 004

** Yen sampeyan mindhah dhuwit menyang akun bank ing Hongkong lan Shanghai Banking Corporation (HSBC), sampeyan bisa ninggalake pesen ing wilayah kasebut tanpa watesan babagan konten.

Kepiye carane ngirim barang kasebut menyang sampeyan?

* Artikel bakal dikirim sajrone 1-3 dina kerja nalika mbayar.
* Kita bakal ngirim menyang alamat PayPal sampeyan. Yen sampeyan pengin ngganti alamat, mangga ganti dhisik sadurunge mbayar. Utawa sampeyan bisa hubungi kita sadurunge pengiriman.
* Yen paket ing ngisor 0.5kg, kita bakal dikirim liwat airmail; butuh wektu ing 15-25 dina menyang tangan sampeyan. Yen paket kira-kira 1 ~ 3kg, kita bakal ngirim liwat EMS, bakal njupuk udakara 7 ~ 15 dina. Yen paket luwih saka 3kg, kita bakal ngirim liwat DHL. Bakal entuk kira-kira 3 ~ 7 dina menyang tangan sampeyan. Kabeh paket kasebut saka China Guangzhou.
* Paket bakal dikirim minangka "hadiah" lan declear sabisa, panuku ora kudu mbayar "TAX"
* Sawise kiriman, kita bakal ngirim e-mail lan ngandhani nomer pelacakan.

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita ing: kitmanlaw@gmail.com

skype: lanyue99991 whatsapp: +86 13602420401

liantu (1)

Utawa nggunakake formulir kontak iki:

Kirimake pitakon, komentar utawa pitakon sampeyan uga bakal ditampa.

*(menehi tandha lapangan)
Ketik Alamat E-mail kaping pindho sampeyan.