Penerima FM transistor super-regeneratif

Penerima FM transistor super-regeneratif
Sampeyan bisa nampa panrima FM iki kanthi mung siji MPF102 FET Transistor lan sawetara komponen elektronik. Radio iki cukup sensitif kanggo nyetel 20 stasiun ing band FM, sawetara sing duwe volume cukup kanggo drive speaker PM cilik. Kemampuan kanggo nyetel 88.9 MHz lan 89.1 MHz minangka kesaksian sing dipilih. Rasio rame sinyal swara kanggo radio Walkman jinis sing luwih apik. Ing proyek sing nyenengake iki, ora mung sampeyan bakal nampa panampa transistor FM sing unik banget, nanging uga bakal ana toko kanggo nggawe gulungan teras-digawe udara ing omah. Malah luwih akeh tinimbang kasebut, yen sampeyan wis rampung 'proyek' sampeyan, perjalanan sampeyan wis diwiwiti. Kanthi panrima FM sing saiki wis aktif, sampeyan bisa miwiti eksprimen karo pirang-pirang perkara sing apik banget.