Pembayaran

FMUSER

OK

Kepiye carane mbayar kanggo tuku barang kasebut?

---------------------------------------

www.paypal.com

Saben kaca dhaptar item ing ndhuwur situs web kita duwe PayPal logo kanggo mbayar.

1. Akun PayPal Kita: kitmanlaw@gmail.com

---------------------------------------
2. Mbayar kanthi Gram Dhuwit:

www.moneygram.com
Jeneng lengkap: Zhuozhong Lin
Jeneng pisanan / Jeneng Diwenehi: Zhuozhong
Asmane / Jeneng mburi: Lin
Negara: China
Kutha: Guangzhou

---------------------------------------
3. Mbayar dening Western Union:

www.westernunion.com

Jeneng lengkap: Zhuozhong Lin
Jeneng pisanan / Jeneng Diwenehi: zhuozhong
Jeneng mburi / Jeneng / Jeneng kulawarga:
Lin
Negara: China
Kutha: Guangzhou

---------------------------------------

4. INFORMASI BANK (AKA KOMPUTER):

Ahli waris: GROUP GRATIS GRATIS GRATIS

ASWIFT BIC: BKCHHKHHXXX
Jeneng bank: BANK OF CHINA (HONG KONG) LIMITED, HONG KONG
Alamat Bank: BANK OF CHINA TOWER, 1 GARDEN ROAD, CENTRAL, HONG KONG
KOD BANK: 012
Jeneng akun: GROUP GROUP GRATIS GRATIS FMUSER
Akun NO. : 012-676-2-007855-0
** Cathetan: Yen sampeyan nransfer dhuwit menyang akun bank, aja Nulis apa-apa ing wilayah kasebut, yen ora, kita ora bakal bisa nampa pembayaran amarga kabijakan pemerintah babagan bisnis perdagangan internasional.

Kita nampa kabeh pembayaran, kayata LC, TT, DP, DA, OA , Paypal , Payoneer, Western Union, Money Gram, Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kula.

TENTANG SHIPPING:
* Umume produk ing saham, bakal dikirim ing dina kerja 1-3 nalika pembayaran jelas.
* Mangga konfirmasi karo alamat sampeyan sadurunge ngirim.
* Umume pesenan bakal dikirim liwat metode logistik sing kadhaptar. Hubungi kita sadurunge ngirim yen sampeyan duwe syarat khusus kanggo metode pengiriman.
* Paket bakal diumumake adhedhasar pengalaman yen ora ana instruksi khusus saka pelanggan.
* Sawise shippment, kita bakal ngandhani nomer ranging kanthi email, priksa manawa alamat email sampeyan pas.

———————————————————— - -
MULUT POLIKI:
Kasedhiya garansi 1 taun kanggo kabeh pemancar sing adol. (Gratis njaga biaya, biaya pengiriman dening panuku.
Yen ana masalah kualitas nalika rawuh, kita menehi layanan bali gratis sawise masalah dikonfirmasi.