ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMUSER FSN5 300w 350w FM transmitter Radio Broadcast FM Radio Station Cover Far With CP100 Circularly polarized FM antena 30m kit kit

  • Kategori:100W-1000W / Products
  • tanggal:2017-12-29
  • FMUSER 300w 350w FM transmitter Radio Broadcast FM Radio Station Cover Far With CP100 Circularly polarised FM antena 30m kit kabel DENGAN PENTING Gunakake: 1). Stasiun Radio Komunitas 2). Stasiun radio LPFM3). Stasiun radio kutha 4). ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
1499 USD
/ PC
120 USD
DHL / UPS 7-10 dina

1 êngg
1400 USD
/ PC
100 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

Pemancar FMUSER 300w 350w pemancar FM Siaran Radio Radio Radio FM Tutup Kanthi CP100

Kit kabel 30m polarisasi kanthi ukuran kabel XNUMXm kit

150-350TFMTRANSMITTER

GAMPANG APLIKASI GAMPANG:

1). Stasiun Radio Komunitas

2). Stasiun radio LPFM
3). Stasiun radio kutha

4). Stasiun radio Christian Church

FSN-1000T V5.0-17

CIRI PENTING:

1) Proteksi OVERHEAT:

Pemancar bakal ngalih menyang pangreksan otomatis kanthi pesen weker lan swara bip yen suhu kerja dadi luwih dhuwur tinimbang kisaran normal.

2) TANPA SWR:

SWR minangka indikasi sambungan sistem antena karo pemancar. Sawise koneksi ora apik lan nyebabake Nilai SWR sing dhuwur, pemancar bakal ngalih menyang mode perlindungan otomatis kanthi nuduhake pesen weker ing layar kanthi swara bengok.

3) FAN ERROR ALARM

Yen penggemar mandheg mlaku, bakal ana pesen sing nguwatirake ing layar kaya ing ngisor iki:

4) PEKAN AUTO FREQUENCY:
Auto pemancar 1kw FM mindhah frekuensi pencocokan paling apik ing antena kanggo nggedhekake efisiensi penyiaran kanthi rasio SWR minimal, iki mesthekake kinerja sing paling apik saka transmitter lan antena.


20171212_image021

5) GAMPANG GAMPANG:

Yen mixer audio wis nyambung karo pemancar FM 1kw FM liwat antarmuka input audio Balanced XLR, pemancar bakal menehi akeh pilihan kanggo modulasi sing paling cocog karo mixer.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (1)

6) SATU OPERASI TOUCH:

Pemancar FSN-1000T 1kw FM iki dirancang karo layar tutul sensitif sing tepat kanggo ngganti tombol kontrol ing pemancar sadurunge. Kanthi kabeh informasi sing ditampilake kanthi jelas ing layar, pangguna bisa ngontrol lan ngatur kabeh parameter kanthi gampang.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (5)

7) PILIHAN AUDIO FLEXIBLE
Penekanan pemancar FM 1kw FM fleksibel kanggo milih ing antarane 0US / 50US / 75US, pangguna bisa milih mode pertandingan sing paling sesuai miturut kebutuhan dhewe.

FSN-1000T V5.0-16

8) PENTING PENTING
RF sing metu saka pemancar FM 1kw iki terus luwes saka 0-1000 watt ing undhak-undhakan 0.1watt, tegese sampeyan bisa nyetel menyang 1w, 1.1w, 1.2w ... 50w ... 100w ... 500w ... 1000w, kanthi mung siji pemancar sampeyan bakal entuk macem-macem mode output lan gampang cocog karo kabutuhan.

9) RADIUS LONG COVERING

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (3)

9) RADIUS LONG COVERING

FSN-1000T V5.0-20

SPESIFIKASI TEKNIKAL:

Part RF:

Frekuensi: 87.5-108MHz,
Nilai langkah frekuensi: 10KHz

Modulasi: FM, panyimpangan puncak ± 75KHz
Stabilitas frekuensi: <± 100Hz
Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL
Daya output RF: 0 ~ 350 watt ± 0.5dB
Gelombang tahan: <- 70dB
Harmoni sing luwih dhuwur: <- 65dB
Parasitik AM: <- 50dB
Impactance output RF: 50Ω

Konektor output RF: N wadon

Part Audio
Konektor input audio: wanita XLR
Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)
Rasio S / N:> 70 dB (20 nganti 20KHz)
Stereo rasio S / N:> 65 dB (20 nganti 15KHz)
Résolusi stereo: -50dB
Tanggepan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz
Gangguan audio: <0.3%
Entuk tingkat audio: -12dB ~ langkah 12dB 3dB

Input audio: -19dB ~ 5dB

Fitur umum:
Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V
Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃
Mode kerja: karya terus
Cara penyejukan: pendinginan hawa
Efisiensi pendinginan: <95%
Dhuwur Work: <4500M
Konsumsi tenaga: 1500VA
Ukuran: 483 x 320 x 88 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 2U.
Bobot: 10Kg

Antena polarisasi kanthi bunder:

m8

m7

sekitar5

sekitar6
88 -108 MHz terus luwes kanggo 300W FM Transmitter

SPESIFIKASI ELEKTRIK
Range Frekuensi: 88 ~ 108 MHz (Miturut panyesuaian skala)
Impedansi: 50
VSWR: <1.5
Gain: Bayi Tunggal -3dBd
Polarisasi: Bunder
Perlindhungan Lampu: Lemah Langsung
Input Daya maksimal: 300 W (Max 500W EC KHAS MEKANIKAL
Length: 950 mm
Kabel Coaxial: SYV-50-7
Mandap: SL16-J

Kabel:

kabel5012

kabel

Saiki digunakake ing: Liputan ponsel 2G / 3G, sekolah, hotel, stasiun sepur, kandhang, bangunan kantor, pabrik, papan kediaman lan wilayah liyane kanthi w siny sinyal wlan / wifi, macem-macem sistem interkom nirkabel, gelombang radio gelombang gelombang macem-macem macem-macem ham frekuensi didhukung!

Kabel ndhukung:
Frekuensi 0-12G
Cathetan: 1/2 apa tegese?
Apa diameter njaba saka metalik logam feeder inci, preduli saka inti utama lan coaxial .1 / 2 nuduhake diameter njaba njaba tameng logam yaiku 1.27 cm feeder 7/8 nuduhake garis njaba njaba feeder tameng metallic yaiku 2.22 cm, jampel njaba ora kalebu.

Gumantung saka gelombang nirkabel elektromagnetik frekuensi ing feeder, atenuasi intensitas sinyal beda. Contone: frekuensi elektromagnetik: 890 - 920M, atenuasi ing 1/2 feeder yaiku: 7.5 - 7dB / 7 meter. Pengambilan feeder 100/7 udakara: 8 - 4.2 .4 / 5 meter.

Yen sampeyan butuh kabel sing luwih dawa, kabari aku.

Paket kalebu:
1 * 350W pemancar fm
1 * Antena polarisasi kanthi bunder
1 * kabel 30meters karo konektor

Ninggalake a Reply

Response 2

  1. hdesex.club 2018/08/14 ing 12:12:13

    Banget kaya pemancar iki.

  2. chazingtime 2019/08/02 ing 14:36:30

    Kirim banget. Terus nulis jinis info kaya ngono
    ing blog sampeyan. Aku pancen kesengsem karo blog sampeyan.
    Hei, Sampeyan wis nate kerja gedhe. Aku mesthi bakal digg lan mratelakake panemume kanggo kanca-kanca.
    Aku yakin dheweke bakal entuk manfaat saka situs web iki.