ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    1000W FM Transmitter DSP + teknologi digital DDS + Antena Baja tahan karat Profesional DV1 + 30m RF Kabel

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2018-12-14
  • Pambuka Transmisi Transterter Stereo FM 1000W / T: Transmisi 1KW FM iki nggunakake teknologi digital DSP + DDS anyar kanggo papan modulasi radio FM. Iki nggunakake generasi anyar transistor RF LDMOS sing anyar; saring lumping sithik; ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
4450 USD
/ PC
398 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
4390 USD
/ PC
750 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

1000W pemancar fm

1000W / T Compact FM Stereo Transmitter

Pambuka:

Transmitter 1KW FM iki nggunakake teknologi digital DSP + DDS anyar kanggo papan modulasi radio FM. Iki nggunakake generasi anyar transistor RF LDMOS sing anyar; saring lumping sithik; sumber daya ngoper daya tinggi lan komponen liyane kabeh wis dipasang ing dhuwur 2U; 19 sasis standar 1 inci. Nyuda kabel sambungan ing antarane komponen ing pemancar umum, saéngga bisa dipercaya lan luwih gampang kanggo operasi. Desain Modular sing dadi kinerja kompak lan pemancar radio XNUMXKW FM sing anyar. Nduwe indikator teknis sing ora padha, efek audio sing cedhak karo kualitas CD.

Transmitter iki nggunakake desain struktur modular, gampang kanggo pangopènan lan ndandani; iku nggunakake linuwih dhuwur; pasokan daya band sudhut amba sing cocog kanggo aplikasi daya global; chip SMT bisa nambah reliabilitas Transmitter iki.

fitur:

● Kinerja sing dhuwur; efisiensi dhuwur; linuwih dhuwur; desain ukuran cilik.

● Transmisi kabeh dipasang ing dhuwur 2U; 19 inci; Sasis baja stainless berkualiti tinggi. Struktur kompak.

● Proses teknologi kabeh-digital DSP + DDS, Entuk efek swara sampurna kualitas CD.

● Input sinyal audio Analog & Digital (AES / EBU) langsung, Digital bisa dadi prioritas.

● modul penguat daya 1KW nggunakake transistor LDMOS-efisiensi paling anyar (1400W); nggunakake teknologi transformasi impedansi microstrip; efisiensi dhuwur & konsistensi apik, gampang kanggo perawatan lan panggantos.

● radiator penguat daya nggunakake desain teknologi sing dipatenake, resistensi angin cilik, wilayah pendinginan gedhe, konduktivitas termal sing dhuwur.

● Nggunakake penggemar axial gale Jerman sing dawa, volume udhara sing dhuwur, bisa njamin operasi Transmitter jangka panjang kanthi dawa.

● Penguat daya nggunakake reliabilitas sumber daya tunjangan sing akeh, saya gedhe banget.

● Ngoper sumber daya nduweni fungsi pangayoman saka voltase, saiki, ing voltase, liwat suhu, sirkuit cendhak, kerugian fase & kilat.

● Transmitter duwe fungsi pangayoman VSWR, luwih akeh tenaga, suhu, voltase, lan serangan lan kilat.

● Kabeh parameter teknis bisa diwaca liwat LCD OLED, intuisi lan trep.

● Kontrol daya nggunakake kontrol gain otomatis daur ulang (AGC), bisa njamin tenaga output stabil tanpa hanyut.

● Nggunakake antarmuka kontrol remot TCP / IP lan RS232, gampang dikelola dening PC lokal lan pemantauan remot.

DSP

Specifications Technical:

1. Frekuensi Range: 87.0MHz ~ 108.0MHz

Langkah langkah 10KHz

2. Daya Output 0 ~ 1000W

3. Panyimpangan daya output Output <± 10%
4. Kahanan stabilitas output <± 1%

5. Keuntungan Beban Output 50Ω

6. RF Output Interface 7/16 ″ (wanita) / 7/8 ”Flange

7. efisiensi RF> 75%

8. SFDR <-70dB
9. Harmonik Dhuwur <-65dB
10. Modulasi Amidhondhongan Residual <-50dB

11. Precisi Frekuensi Pembawa ± 200Hz

12. Input Audio Analog -12dBm ~ + 8dBm

13. Tahap Input Audio Gain -15dB ~ + 15dB, langkah 0.1dB

14. Masalah Input Audio 600Ω, Balance, XLR

15. impenansi input AES / EBU 110Ω, Balance, XLR
16. Tingkat input AES / EBU 0.2 ~ 10Vpp
17. rate sampel AES / EBU 30kHz ~ 96kHz

18. Ketimbang Input SCA (opsional) konektor BNC

19. Pre-penekanan 0μS, 50μS, 75μS (opsional)

20. Tanggepan Audio ± 0.1dB (30Hz ~ 15000Hz)

21. Bentenake level saluran LR <0.1dB (modulasi 100%)
22. Pemisahan Stereo ≥50dB 30Hz ~ 15000Hz
23. Rasio Stereo S / N ≥70dB 1KHz, modulasi 100%

24. Panyebaran < 0.1% 30Hz ~ 15000Hz

25. Daya tenaga AC tunggal fase 220V / 110V

26. Konveksi Modulasi Kelangan

27. Range suhu: -5 ℃ ~ + 45 ℃

28. Kelembapan relatif <95%
29. Gunakake Altitude <4500m

30. Ukuran 2U, standar 19 inci

483mm (W) × 88mm (H) × 440mm (D)

31. Bobot 16KG

DV1 FM ANTENNA

Band II dipole

Broadband 87.5 ~ 108 MHz

Bathi 1.5 dBd

Polarisasi Dpi

Pola arah Omni

Baja tahan karat AISI 304

kabel5012

Paket kalebu:

1pcs 1000m pemancar fm

1pcs DV1 Antena

Kabel 1pcs 30m RF

Ninggalake a Reply

1 Wangsulan

  1. Leo 2019/04/18 ing 09:50:17

    Pareng matur bapak,

    Iki Leo saka milyar gedhe, Hong Kong. Kita duwe syarat kanggo macem-macem unit pemancar FM (freq.87.5-108MHz, 1KW & 2KW).
    Kanggo referensi sampeyan, bukak tautan menyang jinis amplifier sing dakkarepake
    https://www.pcs-electronics.com/fm-transmitters-c-1.html?osCsid=6b5f0cf7a378fd5c2525afd3174d8648
    Apa sampeyan ngirim pemancar kaya ngono?
    Kita butuh aksesoris kayata antena lan kabel uga.
    Apa sampeyan bisa ngutip rega FOB kanggo ing ngisor iki:
    1. 1kW FM pemancar kanthi rong antena (Omni lan arah). Pemancar FM bakal dipasang ing kendharaan supaya antena kudu dipilih kanthi bener
    2. Pemancar FM 2kW kanthi rong antena (Omni lan arah).
    3. Kabel RF (10m lan 20m) kanggo pemancar kasebut.
    Kirimake rega individu kanggo kabeh barang ing ndhuwur.

    Thanks,
    Leo Liao