ProductsEnkoder IPTV

  • Product Name:

    2-Axle Photo Studio 2 Roller Wall Mount Manual Kontrol Latar mburi Suporta Lantai ng-2w gampang diinstal ing tembok studio utawa langit-langit

  • Kategori:Enkoder IPTV / Mikropon lan headphone-Spearker / liyane / Products
  • tanggal:2020-04-17
  • Foto Studio 2 Roller Wall Mountain Manual Latar mburi Kontrol Lantai Dhukungan Kalebu Fitil Tri-melu: Fitur kanggo sistem dhukungan latar mburi muslin. Lonjoran dhukungan latar mburi manual iki minangka pengganti sing sampurna kanggo larang listrik larang ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
38 USD
/ PC
65 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
35 USD
/ PC
110 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

Foto Studio 2 Roller Wall Mount Manual Kontrol Lingkungan Dhukungan Elektronik Kalebet Pancing Tri-melu

fitur:
Sampurna kanggo sistem dhukungan latar mburi muslin.
Lingkungan dhukungan latar mburi manual iki minangka pengganti sing sampurna kanggo sistem roller listrik sing larang.
Ranté lan pemrograman sing cocog karo konten kanggo nggawe latar mburi kanthi cepet lan gampang.
Pandhuan instalasi lan operasi klebu. Gampang banget kanggo nginstal ing tembok studio utawa langit-langit.
Awet nanging entheng.Ekonomi lan trep.

specifications:
Ukuran Paket: 36.5 * 21 * 27cm / 14.4 * 8.3 * 10.6in
Bobot Paket: 5.703Kg / 12.57Lbs

  • Sampeyan ora kalebu tabung PVC tengah utawa aluminium.

Daftar Paket:
2 * pancing Tri-melu
4 * Batang ekspansi
2 * Chain
Imbangan kontes
8 * Menyang kunci kanggo pancing

Catetan:
Sampeyan bisa nggunakake tabung PVC utawa aluminium (ora klebu) kanggo ndhukung latar mburi sampeyan.

Ninggalake a Reply