ProductsPemancar FM25W / 30W / 50W

  • Product Name:

    New FMT5.0 0-50W pemancar FM Professional Professional 87-108Mhz antena GP KIT

  • Kategori:25W / 30W / 50W / Products
  • tanggal:2018-05-11
  • Parameter teknis pemancar radio FMT5.0-50H FM Pambuka: Pemancar radio FMT5.0-50H FM dipercaya banget, luwih bobote lan luwih gampang dioperasi tinimbang pemancar versi sadurunge. Pemancar iki nganggo desain gaya prasaja ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
600 USD
/ PC
75 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
580 USD
/ PC
145 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

150WGP100

Parameter teknis pemancar radio FMT5.0-50H FM

Pambuka:

Pemancar radio FMT5.0-50H FM banget dipercaya, luwih entheng ing bobote lan luwih gampang dioperasi tinimbang pemancar versi sadurunge. Pemancar iki nganggo konsep desain gaya sederhana. Ngintegrasi pemancar stereo pemancar stereo 50W FM, penguat daya, panyaring output lan sumber daya ngalih ing kasus standar 1U 19-inch standar, nyuda kabel nyambungake ing antarane komponen kasebut.

IMG_2336 IMG_2338 IMG_2337 NIO1PY {7A5DJ @ DGJLZPPL8L S``HU0V4I06445UW3_KYC0W IMG_2345 IMG_2328 IMG_2327

Fitur Teknis:

• Panel LCD digital sing ramah pangguna, nggunakake tombol puteran sing dikontrol.

• Layar LCD sing terintegrasi nampilake kabeh parametrik kalebu: frekuensi pemancar, stereo lan mono, volume, suhu tabung amplifier, meter audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, pre-emphasis etc.,.

• 1U 19-inch thicken all-aluminium, kuat panas lan dissipation panas.

• Sistem generasi frekuensi PLL sing tepat, kanggo mesthekake yen frekuensi ora mabur luwih saka taun luwih saka10, kanthi enkoder stereo bermutu tinggi.

• Sistem kontrol imbangan AGC sing luar biasa, output daya sing bisa luwes saka 0 nganti 50 watt, lan ngontrol daya otomatis kanthi otomatis kanggo njaga tenaga output sajrone setel tanpa ngilangi.

• Input sinyal ndhukung input audio XLR lan RCA, lan uga sinyal SCA lan RDS nggunakake konektor BNC.

• Penguat RF nggunakake transistor LDMOS kanggo nahan beban sing abot malah luwih gedhe tinimbang 65: 1 VSWR ing titik komprèsi 5dB.

Paramèter Technical:

Frekuensi: 87.5-108MHz

Nilai langkah frekuensi: 10KHz

Cara modulasi: FM, penyimpangan puncak ± 75KHz

Stabilitas frekuensi: <± 100Hz

Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL

Daya output RF: 0 ~ 50 W, langkah 0.1W, kesalahan ± 0.5dB

Penindasan harmoni: ≤-72dB

Gelombang ampas lebar: ≤-72dB

Asynchronous AM SNR: ≥-80dB (ora modulasi) ≥-65dB (400Hz, 100% modulasi)

SNR AM sinkron: ≥-70dB (ora modulasi) ≥-60dB (400Hz, 100% modulasi)

Impactance output RF: 50Ω

Penyambung Output RF: N Wadon (L16)

Nyambungake Input Audio: Wanita XLR lan Wanita RCA

Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)

Sinyal Mono kanggo rame swara: ≥ 80 dB (20 menyang 20KHz)

Rasio sinyal-ke-swara stereo: ≥ 80 dB (30 menyang 15KHz)

Résolusi stereo: ≥ -55dB

Tanggapan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz ± 0.4dB

Gangguan audio: <0.1%

Entuk tingkat audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB

Input audio: -15dB ~ 0dB

Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V (voltase global)

Konsumsi tenaga: <320VA

Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃

Cara kerja: karya terus

Cara penyejukan: pendingin hawa sing dipeksa

Cara penyaring: <95%

Dhuwur: <4500M

Ukuran: 484 x 260 x 44 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 1U.

Bobot: 4Kg

Paket Kalebu:

1 * 50w pemancar fm

1 * antena GP

Kabel kabel RF 1 * 15m

Ninggalake a Reply

Response 2

  1. kaputusan 2018/10/02 ing 11:42:28

    Aku saka Irak kepiye cara entuk produk sampeyan

  2. sijiac Antwi 2019/04/24 ing 09:59:57

    Aku saka Ghana lan sepisanan kepiye cara nindakake pesenan