ProductsModul IoT

  • Product Name:

    315M433M frekuensi radio nirkabel superheterodyne ngirim lan nampa modul kanthi dekoding TX118SA-4 RX480E-4CH

  • Kategori:Modul IoT / Products
  • tanggal:2020-08-31
  • Fitur 1. Remote control nggunakake metode coding jinis EV1527, lan saben remot kontrol duwe kode alamat independen kanggo nyegah kode serial lan gangguan bebarengan. 2. Modul panampa duwe 3 fungsi o ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
70 USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

fitur

1. Remote control nggunakake metode coding jinis EV1527, lan saben remote control duwe kode alamat independen kanggo nyegah kode serial lan gangguan bebarengan.

2. Modul panampa duwe 3 opsi fungsi: inching, self-locking, lan interlocking.

3. Modul panampa nggunakake mode pilihan tombol. Ora perlu milih mode kanthi manual liwat las, jumper, lsp. Ngirit wektu lan biaya tenaga kerja.

4. Modul panampa ngemot chip decoding sing bisa ndhukung EV1527, PT2262 lan chip enkoding liyane.

Parameter produk

Voltase kerja: DC3V-5V

Saiki digunakake: 3mA

Sensitivitas: -108DBM

Tarif: MAX 10 KB / S

Mode kerja: 7 mode kayata joging, kunci dhewe, interlocking, lsp.

Output modul: 4 saluran sinyal level CMOS, sing bisa cocog karo 4 tombol remot kontrol "ABCD"

Modul panampa bisa nyimpen remot kontrol: 16

Model chip coding dhukungan: EV1527, PT2262, kustomisasi liyane

Ninggalake a Reply