ProductsKabel antena lan RF

  • Product Name:

    4-Way Power Transperter Kanggo 3KW FM Transmitter 88-96mhz / 94-102mhz / 102-108mhz

  • Kategori:Kabel antena lan RF / Antena FM / Products
  • tanggal:2020-04-09
  • 3KW FM Spesifikasi Splitter Daya 4-Way: Frekuensi Frekuensi: 102-108Mhz / 88-96mhz / 94-102mhz kanggo milih, pls ujar frekuensi sing sampeyan gunakake nalika mrentah. Frekuensi pusat: 104Mhz / 92MHZ / 98MHZ VSWR: 1.1 Penanganan Daya: 3000 ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
350 USD
/ PC
59 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
340 USD
/ PC
98 USD
Airmail 25 dina

Product Description

3KW FM 4-Way Power Splitter

specifications:

Range Frekuensi: 102-108Mhz / 88-96mhz / 94-102mhz kanggo milih, pls dakkandhakake frekuensi sing sampeyan gunakake nalika pesen.

Frekuensi pusat: 104Mhz / 92MHZ / 98MHZ

VSWR: 1.1

Penanganan Daya: 3000 Watts

Nyambung: Jinis DIN (L29) wadon

Ukuran: 850 x 45 x 45 mmModel: SP3KW-4WAY102

Bobot Pangiriman: 4500g

Ninggalake a Reply