ProductsModul IoT

  • Product Name:

    433 MHz modul transceiver nirkabel modul radio nirkabel modul komunikasi daya rendah modul LoRa modul SX1278

  • Kategori:Modul IoT / Products
  • tanggal:2020-08-31
  • ● Voltase kerja: 2.4V-3.7V ● Osilator kristal aktif kelas industri, cocok kanggo situs industri kanthi lingkungan kompleks ● Pita frekuensi kerja: 410-525MHz ● Daya ngirim: 19 ± 1dBm (maks) ● Panrima ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
72 USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

● Voltase kerja: 2.4V-3.7V

● Osilator kristal aktif kelas industri, cocog kanggo situs industri kanthi lingkungan sing kompleks

● Pita frekuensi kerja: 410-525MHz

● Daya ngirim: 19 ± 1dBm (maks)

● Sensitivitas panampa sing paling dhuwur: -136 ± 1dBm (@ 250bps)

● Jarak komunikasi efektif sing dawa banget: 5Km @ 250bps (lingkungan dalan gedhe kutha, lingkungan non-ara-ara)

● Nggunakake komunikasi teknologi spektrum panyebaran, lingkungan aplikasi kutha lan industri sing padha, kinerjane luwih apik tinimbang produk frekuensi radio sing nggunakake metode modulasi tradisional (FSK, 2-FSK, 4-FSK, GFSK, PSK, ASK, OOK, lsp. ). Keuntungan kasebut katon jelas ing lingkungan swara (cedhak sumber gangguan sing kuat kayata ing meter listrik, cedhak motor, lan lingkungan tameng alami kayata poros lift, tambang, lan ruang paling ngisor)

● Kerahasiaan sing dhuwur, nggunakake metode modulasi LoRa, peralatan nirkabel tradisional ora bisa dipikolehi lan dianalisis

● Ndhelikake dhuwur, komunikasi normal isih bisa ditindakake nalika tenaga rata-rata band luwih murah tinimbang lantai swara

● Nganggo metode modulasi LoRa, kompatibel karo lan dhukungan FSK, GFSK, OOK cara modulasi tradisional sekaligus

● Dhukungan hopping frekuensi hardware (FHSS), dikombinasikake karo teknologi spektrum nyebar LoRa, bisa ndhelikake komunikasi lan keamanan sing unggul

● Konsumsi daya sithik: nampa ≤13mA saiki; turu saiki ≤2uA; Fungsi CAD kasedhiya, sing misahake pitungan lan resepsi sinyal, lan luwih ngoptimalake konsumsi daya saka jendhela tangi (arus sing dietung udakara setengah saka arus panrima)

● Antarmuka komunikasi SPI, bisa langsung disambungake karo macem-macem komputer chip tunggal, pemrograman piranti lunak gampang banget

Ninggalake a Reply