ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    2019 Profesi FMT5.0-1500H 1500W pemancar siaran FM 87.5-108MHz 2U Two BayDV3 Antena KIT

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar FM
  • tanggal:2019-10-11
  • OVERVIEW: 2019 FMT5.0-1500H 1500W profesi FM pemancar siaran karo exciter 87.5-108MHz 2U BY nampilake pemancar FSN-1500T 1KW FM kanthi layar sentuh kanggo kabeh penggemar siaran FM kanthi hormat. Eksklusif saka ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
3950 USD
/ PC
350 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
3900 USD
/ PC
500 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

600w100w2bay antena

LAMPIRAN:

2019 FMT5.0-1500H 1500W profesi FM pemancar siaran karo exciter 87.5-108MHz 2U

BY nampilake pemancar FSN-1500T 1KW FM sing anyar kanthi layar tutul kanggo kabeh penyiar FM kanthi hormat. Eksklusif saka pemancar 1500w liyane ing pasar, pemancar FMUSER 1kw FM kanthi antarmuka operasi sentuhan layar sentuhan sing ramah, kinerja sing stabil lan dipercaya lan cedhak efek swara stereo kualitas CD, sing ndadekake peningkatan apik ing pasar, lan ndadékaké kanggo popularitas dhuwur kanggo nggunakake paling stasiun radio.

Pemancar FM 1500w iki dirancang ing sasis 19U kompak 2 inci kanthi nggabungake kabeh modul ing jero, kanthi ukuran cilik lan gampang operasi lan pangopènan. Iku nganakake transistor RF paling maju ing BL188 UTAWA MRFE6VP61K25H, sing njamin efisiensi kerja sing dhuwur kanthi 72%, kerugian tenaga dikurangi dadi nilai minimal.

Teknologi DSP (Digital Sound Processing) nggawe pemancar FSN-1000T 1000w FM minangka piranti penyiaran swara sing nyenengake kanggo kabeh penyayang musik, sampeyan ora bakal keganggu maneh karo gangguan utawa gangguan.
FMUSER iki nampilake pemancar FSN-1000T 1KW FM sing anyar kanthi layar tutul kanggo kabeh penyiar FM kanthi hormat. Eksklusif saka pemancar 1kw liyane ing pasar, pemancar FMUSER 1kw FM FM kanthi antarmuka operasi sentuhan layar sentuhan sing ramah, kinerja sing stabil lan dipercaya lan cedhak efek swara stereo CD kualitas, sing ndadekake peningkatan apik ing pasar, lan ndadékaké kanggo popularitas dhuwur kanggo nggunakake paling stasiun radio.

Pemancar FM 1kw FM iki dirancang ing sasis 19 inci 2U kompak kanthi nggabungake kabeh modul ing jero, kanthi ukuran cilik lan gampang dioperasi lan pangopènan. Iki ngetrapake transistor RF paling maju BL188 utawa MRFE6VP61K25H, sing njamin efisiensi kerja sing dhuwur saka 72%, kerugian tenaga dikurangi dadi nilai minimal sing paling nate.

Teknologi DSP (Digital Sound Processing) nggawe pemancar FSN-1000T 1000w FM minangka piranti penyiaran swara sing nyenengake kanggo kabeh penyayang musik, sampeyan ora bakal keganggu maneh karo gangguan utawa gangguan.

GAMPANG APLIKASI GAMPANG:

1). Stasiun Radio Komunitas

2). Stasiun radio LPFM
3). Stasiun radio kutha

4). Stasiun radio Christian Church

FSN-1000T V5.0-17

CIRI PENTING:

1) Proteksi OVERHEAT:

Pemancar bakal ngalih menyang pangreksan otomatis kanthi pesen weker lan swara bip yen suhu kerja dadi luwih dhuwur tinimbang kisaran normal.

2) TANPA SWR:

SWR minangka indikasi sambungan sistem antena karo pemancar. Sawise koneksi ora apik lan nyebabake Nilai SWR sing dhuwur, pemancar bakal ngalih menyang mode perlindungan otomatis kanthi nuduhake pesen weker ing layar kanthi swara bengok.

3) FAN ERROR ALARM

Yen penggemar mandheg mlaku, bakal ana pesen sing nguwatirake ing layar kaya ing ngisor iki:

4) PEKAN AUTO FREQUENCY:
Auto pemancar 1kw FM mindhah frekuensi pencocokan paling apik ing antena kanggo nggedhekake efisiensi penyiaran kanthi rasio SWR minimal, iki mesthekake kinerja sing paling apik saka transmitter lan antena.


20171212_image021

5) GAMPANG GAMPANG:

Yen mixer audio wis nyambung karo pemancar FM 1kw FM liwat antarmuka input audio Balanced XLR, pemancar bakal menehi akeh pilihan kanggo modulasi sing paling cocog karo mixer.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (1)

6) SATU OPERASI TOUCH:

Pemancar FSN-1000T 1kw FM iki dirancang karo layar tutul sensitif sing tepat kanggo ngganti tombol kontrol ing pemancar sadurunge. Kanthi kabeh informasi sing ditampilake kanthi jelas ing layar, pangguna bisa ngontrol lan ngatur kabeh parameter kanthi gampang.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (5)

7) PILIHAN AUDIO FLEXIBLE
Penekanan pemancar FM 1kw FM fleksibel kanggo milih ing antarane 0US / 50US / 75US, pangguna bisa milih mode pertandingan sing paling sesuai miturut kebutuhan dhewe.

FSN-1000T V5.0-1620171212_image055

8) PENTING PENTING
RF sing metu saka pemancar FM 1kw iki terus luwes saka 0-1000 watt ing undhak-undhakan 0.1watt, tegese sampeyan bisa nyetel menyang 1w, 1.1w, 1.2w ... 50w ... 100w ... 500w ... 1000w, kanthi mung siji pemancar sampeyan bakal entuk macem-macem mode output lan gampang cocog karo kabutuhan.

9) RADIUS LONG COVERING

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (3)

9) RADIUS LONG COVERING

FSN-1000T V5.0-20

Profesi MT5.0-1500H 1000W pemancar siaran FM karo exciter 87.5-108MHz 2U- 2019 Rancangan anyar

Kualitas profesional lan sampurna, indeks sing luwih dhuwur, bisa digunakake !!!

FMT5.0-1500 minangka profesional pemancar stereo / Mono profesional. Teknologi digital maju, Prosesor Digital Signal (DSP), digunakake ing pemancar supaya entuk ukuran, kinerja dhuwur lan linuwih. Iki digunakake digunakake kanggo stasiun radio profesional kanggo ngirim program radio FM sing berkualitas tinggi.
mangga wenehi nomer telpon kanggo njamin pengiriman sing lancar.

fitur:

Tutul Tutul tanpa tombol supaya setelan luwih gampang.

● Iki minangka produk generasi 5 FMUSER FMT XNUMX, teknologi All-digital DSP + PLL, kualitas swara sing luwih apik.
● Langkah frekuensi upgrade nganti 10Khz.
● Kerajinan apik banget , Standard 19 inci, kabinèt alloy aluminium. Wiredrawing lan oksidasi nggawe permukaan sing padhang, resik lan elegan.
● LCD amba nampilake kabeh parameter ing wektu nyata. nampilake frekuensi kerja, volume, suhu FETMOS, daya maju lan SWR.
● Diwenehi seri fungsi pangayoman, proteksi aktif lan nganyarke alarm weker yen nemoni masalah nalika nggarap.
● Indeks operasi sing tepat lan langkah perlindungan sing sampurna ndadekake sampeyan luwih ngerti status operasi mesin sampeyan.
● Gampang instalasi lan mung operasi.
● Pagelaran teknis sing apik lan apik banget. Sirkuit AGC supaya stabilitas Output Power.
● Saben mesin diteliti kanthi ketat kanthi tes tes kualitas lan tes fungsi kanggo njamin fungsi operasi paling apik.
Keterangan Technical

- voltase listrik: 115VAC ~ AC250V, 50Hz ~ 60Hz
- Efisiensi Daya: ≥60%
- mode penghapusan panas: angin
- RF frekuensi RF: 87.50MHz ~ 108MHz, langkah 10KHz
- Daya RF Output: 0 ~ 1500Watt luwes
- Impactance RF Output: 50Ω
- konektor RF Output : 7/16 DIN (L29) -female
- Ketepatan frekuensi operator : ± 200Hz
- Penindasan Harmonic: > 65dB
- Modulasi amplifikasi Parasit: < - 50dB
- Panyimpangan frekuensi modulasi : ± 75kHz (100% modulasi)
- Konektor input audio: XLR (seimbang)
- Preferensi audio: 0μ 、 50μs lan 75μs
- Bedane level tengen lan kiwa: < 0.01 dB (100% modulasi)
- Sinyal-kanggo-Noise: 75dB lan 1kHz (100% modulasi)
- Respon audio: ± 0.1dB , 10Hz ~ 15000MHz
- Panyebaran: < 0.1% , 10 Hz ~ 15000 MHz
- Pemisahan Stereo: 55dB , 10Hz ~ 15000Hz
- Frekuensi pilot: 19kHz ± 1Hz
- Modulasi frekuensi pilot: 8% ~ 10%
- Impedansi input analog: 600Ω, keseimbangan
- Entuk input audio analog: -15dBm ~ + 15dBm, step0.01 dBm
- Bobot pengiriman: 12Kg

IMG_8486

2014-03-12_112753

DETAIL PAKET:
1 X 1.5KW FM Transmisi karo layar tutul

1 X Power Cord

2 * Antena DV3 Profesional

1 * pills daya lan kabel mlumpat

1 * 30m Kabel RF Kanthi Konektor

Tuntunan ORDER:

PRODUCT NAME PAKAI KANGGO DESCRIPTION LAKU
Paket Transmisi 20KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 1-Bay FU-DV2 Dipole Antena1x 30M 1/2 ″ kabel sepaksi karo konektor Paket transmisi lengkap 20km
Paket Transmisi 30KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 2-Bay FU-DV2 Dipole Antena1x 40M 1/2 ″ kabel sepaksi karo konektor Paket transmisi lengkap 30km
Paket Studio 20KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 1-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 30M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC ngadeg, rong tutup BOP, siji On Air LED) Lengkep paket Studio karo pemancar 1KW FM lan antena bay 1 20km
Paket Studio 30KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 2-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 40M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC ngadeg, rong tutup BOP, siji On Air LED) Lengkep paket Studio karo pemancar 1KW FM lan antena bay 2 30km
Paket Studio 20KM karo Sistem Link STL 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x1-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 30M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC jumeneng, loro tutup BOP, siji On Air LED), 1x STL Paket (1x STL TX, 1x STL RX, 2x Antena, 2x 20m Kabel nganggo konektor) Gunakake sistem link STL nalika studio lan stasiun sampeyan ana ing lokasi. 20km +
Paket Studio 30KM karo Sistem Link STL 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x2-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 40M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro pamicara, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC jumeneng, loro tutup BOP, siji On Air LED), 1x STL Paket (1x STL TX, 1x STL RX, 2x Antena, 2x 20m Kabel nganggo konektor) Gunakake sistem link STL nalika studio lan stasiun sampeyan ana ing lokasi. 30km +

Ninggalake a Reply