ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMT5.0 150W pemancar FM PLL Professional 87-108Mhz DP100 antena Dipole KIT

  • Kategori:100W-1000W / Products
  • tanggal:2018-05-11
  • Pemancar radio FMT5.0-150H DP100 Antena kit Pambuka: Pemancar radio FMT5.0-150H FM banget dipercaya, luwih entheng, lan luwih gampang dioperasikake tinimbang pemancar versi sadurunge. Pemancar iki nganggo gaya gaya d ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
1050 USD
/ PC
100 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
950 USD
/ PC
190 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

150WDP100

Pemancar radio FMT5.0-150H FM DP100 Kit antena

IMG_2327 IMG_2329

Pambuka:

Pemancar radio FMT5.0-150H FM banget dipercaya, luwih entheng ing bobote lan luwih gampang dioperasi tinimbang pemancar versi sadurunge. Pemancar iki nganggo konsep desain gaya sederhana. Ngintegrasi pemancar stereo pemancar stereo 150W FM, penguat daya, panyaring output lan sumber daya ngalih ing kasus standar 1U 19-inch standar, nyuda kabel nyambungake ing antarane komponen kasebut.

Fitur Teknis:

• Panel LCD digital sing ramah pangguna, nggunakake tombol puteran sing dikontrol.

• Layar LCD sing terintegrasi nampilake kabeh parametrik kalebu: frekuensi pemancar, stereo lan mono, volume, suhu tabung amplifier, meter audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, pre-emphasis etc.,.

• 1U 19-inch thicken all-aluminium, kuat panas lan dissipation panas.

• Sistem generasi frekuensi PLL sing tepat, kanggo mesthekake yen frekuensi ora mabur luwih saka taun luwih saka10, kanthi enkoder stereo bermutu tinggi.

• Sistem kontrol imbangan AGC sing luar biasa, output daya sing bisa luwes saka 0 nganti 150 watt, lan ngontrol daya otomatis kanthi otomatis kanggo njaga tenaga output sajrone setel tanpa ngilangi.

• Input sinyal ndhukung input audio XLR lan RCA, lan uga sinyal SCA lan RDS nggunakake konektor BNC.

• Penguat RF nggunakake transistor LDMOS kanggo nahan beban sing abot malah luwih gedhe tinimbang 65: 1 VSWR ing titik komprèsi 5dB.

Paramèter Technical:

Frekuensi: 87.5-108MHz

Nilai langkah frekuensi: 10KHz

Cara modulasi: FM, penyimpangan puncak ± 75KHz

Stabilitas frekuensi: <± 100Hz

Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL

Daya output RF: 0 ~ 150 W, langkah 0.1W, kesalahan ± 0.5dB

Penindasan harmoni: ≤-72dB

Gelombang ampas lebar: ≤-72dB

Asynchronous AM SNR: ≥-80dB (ora modulasi) ≥-65dB (400Hz, 100% modulasi)

SNR AM sinkron: ≥-70dB (ora modulasi) ≥-60dB (400Hz, 100% modulasi)

Impactance output RF: 50Ω

Penyambung Output RF: N Wadon (L16)

Nyambungake Input Audio: Wanita XLR lan Wanita RCA

Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)

Sinyal Mono kanggo rame swara: ≥ 80 dB (20 menyang 20KHz)

Rasio sinyal-ke-swara stereo: ≥ 80 dB (30 menyang 15KHz)

Résolusi stereo: ≥ -55dB

Tanggapan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz ± 0.4dB

Gangguan audio: <0.1%

Entuk tingkat audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB

Input audio: -15dB ~ 0dB

Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V (voltase global)

Konsumsi tenaga: <320VA

Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃

Cara kerja: karya terus

Cara penyejukan: pendingin hawa sing dipeksa

Cara penyaring: <95%

Dhuwur: <4500M

Ukuran: 484 x 260 x 44 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 1U.

Bobot: 4Kg

Paket Kalebu:

1 * 150w pemancar fm

1 * Antena Dipole

Kabel kabel RF 1 * 20m

Ninggalake a Reply

Response 3

  1. MILTON MARQUEZ 2018/07/31 ing 13:48:53

    HOLA BUENOS DIAZ SOY COLOMBIANO QUIERRO SABER LOS PRECIOS DE TRANSMISORES DE 50W 80W 100W 150W 250W 300W CON SUS RESPECTIVA ANTENA Y CABLE DE 15 METROS MASEEL ENVIO CUANTO CUESTA EN DOLARES O PESOS MONEDA

    GRACAIAS

  2. mario barron cedillo 2020/01/25 ing 17:20:27

    kabeh buenos días
    kula gustaría ser distribuidor de sus productos.
    Negara: Mexico
    Ciudad: Atlacomulco
    Estado de México.

  3. Arturo Cruz Garcia 2020/05/13 ing 23:57:35

    Hola Buenas Tardes lan gustaria ser distribuidor de tramisores lan repuestos para equipos