ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMT5.0 150W pemancar Broadcast Radio RDS FM 87-108Mhz DP100 Dipole antena RDS-A Encoder KIT FMUSER

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2019-10-21
  • FMUSER FMT5.0-150H 100W 150W FM Transmitter Kit FM Broadcast Transmitter + DP100 FM Dipole Antena Kit Kanggo Radio Radio FM Pambuka: Pemancar radio FMT5.0-150H FM dipercaya banget, luwih entheng lan bobote ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
1309 USD
/ PC
150 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
1250 USD
/ PC
280 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

FMUSER FMT5.0-150H 100W 150W FM Transmitter Kit FM Broadcast Transmitter+

Kit antena DP100 FM Dipole Antena Radio

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (11)

Pambuka:

Pemancar radio FMT5.0-150H FM banget dipercaya, luwih entheng ing bobote lan luwih gampang dioperasi tinimbang pemancar versi sadurunge. Pemancar iki nganggo konsep desain gaya sederhana. Ngintegrasi pemancar stereo pemancar stereo 150W FM, penguat daya, panyaring output lan sumber daya ngalih ing kasus standar 1U 19-inch standar, nyuda kabel nyambungake ing antarane komponen kasebut.

fitur:

• Panel LCD digital sing ramah pangguna, nggunakake tombol puteran sing dikontrol.

• Layar LCD sing terintegrasi nampilake kabeh parametrik kalebu: frekuensi pemancar, stereo lan mono, volume, suhu tabung amplifier, meter audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, pre-emphasis etc.,.

• 1U 19-inch thicken all-aluminium, kuat panas lan dissipation panas.

• Sistem generasi frekuensi PLL sing tepat, kanggo mesthekake yen frekuensi ora mabur luwih saka taun luwih saka10, kanthi enkoder stereo bermutu tinggi.

• Sistem kontrol keseimbangan AGC sing luar biasa, output daya sing bisa diatur saka 0 dadi 150watts, lan kontrol daya otomatis kanthi otomatis kanggo njaga kekuwatan output sajrone pesawat tanpa mabur.

• Input sinyal ndhukung input audio XLR lan RCA, lan uga sinyal SCA lan RDS nggunakake konektor BNC.

• Penguat RF nggunakake transistor LDMOS kanggo nahan beban sing abot sanajan 65: 1 VSWR ing titik kompresi 5dB.

FMT150H-19 FMT150H-18 FMT150H-17 FMT150H-16 FMT150H-15 FMT150H-14 150w fm transmitterDP100 FMT150H-13

Paramèter Technical:

Frekuensi: 87.5-108MHz

Nilai langkah frekuensi: 10KHz

Cara modulasi: FM, penyimpangan puncak ± 75KHz

Stabilitas frekuensi: <± 100Hz

Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL

Daya output RF: 0 ~ 150W, langkah 0.1W, kesalahan ± 0.5dB

Penindasan harmoni: ≤-72dB

Gelombang ampas lebar: ≤-72dB

Asynchronous AM SNR: ≥-80dB (ora modulasi) ≥-65dB (400Hz, 100% modulasi)

SNR AM sinkron: ≥-70dB (ora modulasi) ≥-60dB (400Hz, 100% modulasi)

Impactance output RF: 50Ω

Penyambung Output RF: N Wadon (L16)

Nyambungake Input Audio: Wanita XLR lan Wanita RCA

Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)

Sinyal Mono kanggo rame swara: ≥ 80 dB (20 menyang 20KHz)

Rasio sinyal-ke-swara stereo: ≥ 80 dB (30 menyang 15KHz)

Résolusi stereo: ≥ -55dB

Tanggapan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz ± 0.4dB

Gangguan audio: <0.1%

Entuk tingkat audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB

Input audio: -15dB ~ 0dB

Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V (voltase global)

Konsumsi tenaga: <320VA

Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃

Mode kerja: karya terus

Cara penyejukan: pendingin hawa sing dipeksa

Cara penyaring: <95%

Dhuwur: <4500M

Ukuran: 484 x 260 x 44 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 1U.

Bobot: 5Kg

Pengumuman Lalu RDS (TA):

Luwih akeh lalu lintas sing saya tambah akeh, saiki wis kasengsem ing macem-macem negara ing Afrika kanggo nglebokake sinyal RDS nalika ngrampungake stasiun pangiriman, saengga bisa ngerti siaran sawetara informasi lalu lintas kanthi liputan sinyal FM.

b) Program Lalu lintas (TP):

Kanthi fungsi TA lan TP RDS, RDS mbantu para pangguna kendaraan radio kanggo entuk informasi lalu lintas kanthi cepet, nyuda kemacetan ing kutha, lan nambah tingkat ngrungokake stasiun radio.

c) Frekuensi Alternatif (AF):

1U-6-700x700

RDS AF mbantu pembalap frekuensi otomatis ngalih ing antarane stasiun Relay.

Ngetik sinyal RDS ing pemancar uga bisa kanthi otomatis ngalih ing sawetara siaran frekuensi macem-macem ing program sing padha. Panampa kanthi otomatis ngalih frekuensi pengganti AF kanthi ndeteksi kode PI ing sinyal RDS kanggo njamin pirang-pirang stasiun relay sing diliwati. Stasiun siaran sing entuk jangkoan nasional entuk jangkoan lancar lan ngrungokake kanthi lancar. Nalika mobil ngliwati zona superposisi sinyal ing antarane rong frekuensi kasebut, fungsi AF RDS bakal kanthi otomatis ngalih menyang program sing padha kanthi frekuensi sing beda.

  1. 3. Kepiye carane Frekuensi Alternatif RDS (AF)?

Mangkene video babagan frekuensi panggantos RDS AF bisa digunakake ing youtube.

  1. 4. Apa sing dibutuhake kanggo nggawe siaran RDS?

A: Dhaptar alat pemancar radio RDS Fm:

1) FMUSER RDS-A enkoder

2) pemancar FUSN FSN-1000W Fm kanthi 57khz

3) lunak enkoding RDS

4) Kabel lan antena

  1. 5. Kepiye carane mbangun saluran rds ing sistem pemancar Saiki aku?

1U-150w 3-700x700

1) Konfirmasi apa pemancar saiki wis duwe antarmuka input 57khz.

2) Tuku enkode RDS-A FMUSER kanggo masang sinyal digital ing siaran radio sampeyan.

3) Bukak piranti lunak Rds ing komputer banjur lebokake logo stasiun radio, informasi lalu lintas…

4) Gunakake radio RDS kanggo mriksa informasi digital sing diwenehake.

  1. 6. Apa aku kudu mbayar piranti lunak RDS kanthi biaya tambahan?

Ora, Sampeyan mung kudu tuku encoder FMUSER RDS-A lan pemancar seri FSN, kita nyedhiyakake piranti lunak RDS gratis.

  1. 7. Apa bedane stasiun radio fm RDS lan radio umum ing radio?

Telung gambar ing ngisor iki nggambarake carane RDS bisa digunakake ing stasiun radio FM; kaloro sing terakhir dijupuk nalika radio wis ditelusuri Nottingham stasiun radio Trent FM. Kabeh gambar ditampilake ing SonyRadio portabel XDR-S1 DAB / FM / MW / LW.

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (8)

  1. 8. Apa karakteristik enkoder FMUSER RDS-A, lan apa bedane dibandhingake enkoder RDS inovatif?

Enkoder RDS Innovonics minangka produk sing apik, Bedane paling gedhe kudu fungsi sing padha, lan kita nyedhiyakake enkoder liyane ekonomi.

Ayo katon karakteristik:

Specifications Technical

parameter kawontenan Value
Umum
Tegangan suplai 12 V DC stabil
Saiki sumber 280 mA
Nyambungake sinyal BNC sing ora seimbang
Nyambung data 1x USB (port 1), 1x Ethernet (port 2, 3, 4)
Protokol jaringan didhukung HTTP, SNTP, TCP, UDP, DHCP, DNS, SNMP
Kacepetan USB lunak switchable 1200, 2400, 4800, 9600, 19200 bps
Mode USB 1 mandeg, 8 bit data, ora keseimbangn, (ora ngontrol aliran),

ASCII utawa UECP (SPB 490) piranti lunak TA, utawa external switchTA / input EON1TA TTL kanthi 10 kΩ tarik-up, tingkat utawa pucuk sing diaktifakeProgram ngeset 2Program ngoper printah ASCII, printah UECP utawa eksternal switchProgram switch input external karo 10 kΩ pull-up , Layanan kontrol levelRD didhukung

PI, PS, PTY, TP, AF, TA, DI, M / S, PIN, RT, RT +

TMC, EON, PTYN, ECC, LIC, TDC, IH, CT, ODA

Sinyal RDSFrekuensi Subcarrier 57 kHzBandwidth ± 2.4 kHz (50 dBc) Output tingkat nyetel 0.0 dadi 4.0 V pp ing 256 langkahPindhah shift transmisi stikstereoFull kisaran, ing 9.5 deg. langkah-langkah

Input audio / MPX / pilotMuatan impedancemono sing disaranake <10 kΩstereo MPX <2 kΩRecommended MPX voltase 1.3 - 8.0 V p-pPassthrough voltase gain Hz - 2 kHz100 (1 dB) Tingkat level pilot. 0 mV pp

- nyimpang FM

6.8 kHzPilot PLL njupuk sawetara 8 frekuensi pilot encode enczer HzStereo transmisi transmisi19000 Hz ± 2 Hz

outputImpedansi output 100 impedansi beban ecRecommended> 70 Ω, <1 nF, ora ana offsetMax DC. voltase output (RDS + MPX) 9.0 V p-pRecommended RDS level 3 - 11% saka MPX

Katon lan ilustrasi

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (9)

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (10)

Panggil

jeneng

Nerangke

1

12V DC

Nyambung konektor listrik. Deleng bagean 3.3 kanggo rincian.

2

Ethernet

Konektor Ethernet RJ-45.

Gunakake kabel standar (langsung) kucing 5 Ethernet kanggo sambungan menyang saklar Ethernet, router utawa soket tembok.

Kontrol Ethernet kalebu situs web internal (dirujuk minangka "Port 2") lan loro port tujuan umum sing bisa dikonfigurasi pangguna (dirujuk minangka "Port 3" lan "Port 4") sing ditunjuk kanggo kendali remot liwat protokol TCP utawa UDP.

Enkoder kasebut uga ora nganggo kabel.

3 USB

Penyambung jinis USB standar B. Pelabuhan iki dirujuk minangka "Pelabuhan 1".

Gunakake USB kanggo wiwitan encoder utawa kanggo ngontrol lokal.

Enkoder kasebut uga ora nganggo kabel.

4 Output BNC

Output sinyal RDS kanggo pemancar, dimodifikasi ing subcarrier 57 kHz.

Yen saklar Loop / Side disetel menyang posisi LOOP, Output minangka jumlah saka sinyal RDS lan sinyal kasebut disambungake menyang konektor BNC Input.

5 Input BNC

Input pilihan kanggo sinkronisasi menyang nada pilot utawa kanggo nyampurake sinyal RDS karo sinyal modulasi.

6 Loop / sisih

Ngidini input sinyal kanggo ditambahake menyang Output sinyal.

7 GPIO

Input logis opsional kanggo kontrol langsung sawetara layanan RDS (TA, PROGRAM).

Konektor minangka jinis PSN XXX pin pin 6-pin standar.

Paket Kalebu:

1x RDS-A Encoder

1 x 150w FM Transmitter

1 x DP100 antena

Kabel x 1 x 30m 1/2 ″

Ninggalake a Reply

Response 2

  1. Ali asa iklan 2020/07/06 ing 16:38:06

    Pemancar f muser 100 watt lan antena pinten

    • admin 2020/07/09 ing 06:08:05

      Halo,
      Welcomet o order kit 150w
      BR
      lanyar