ProductsPemancar FMPemancar Profesional 500W-5KW

  • Product Name:

    FMUSER 0- 5KW / 5000W FM Transmisi Radio Radio Broadcast 4U + 4BAY DV2 Antena + 60m 7/8 Kit kabel (RDS Encoder kanggo milih + 300USD)

  • Kategori:Pemancar Profesional 500W-5KW / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2020-07-29
  • FMUSER 0- 5KW / 5000W FM Transmitter FM Radio Broadcast Station 4U + 4BAY DV2 Antena + 60m 7/8 Kit Kabel (RDS Encoder kanggo milih + 300USD) OVERVIEW: FMUSER FSN-5000T 5kw pemancar fm digawe dening pangembang FMUSER kanggo kompak 4U ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
23250 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

1 êngg
23550 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

Broadcast Radio FMUSER 0- 5KW / 5000W

Antena 4U + 4BAY DV2 Antena + 60m 7/8 Kit Kabel (RDS Encoder kanggo milih + 300USD)

LAMPIRAN:

FMUSER FSN-5000T 5kw pemancar fm digawe dening pangembangan FMUSER kanggo penyiaran fm efisien ukuran 4U ukuran kompak. Transmisi fm 5000w iki duwe regane kualitas apik lan apik, sing cocog banget kanggo stasiun radio fm radio jarak jauh sing ekonomis.

Fitur pemancar radio FMUSER 5KW FM kanthi antarmuka operasi sentuhan layar sentuh sing ramah, kabeh paramèter bisa dioperasikake ing layar tutul.

Teknologi digital canggih loro sinyal digital lan AES-EBU bisa dadi input, pangrungon audio kualitas tinggi kaya CD.

Pemancar siaran FMUSER kompak 5000W fm sing digabung karo excer, amplifier RF, filter, sumber daya, kabeh ing siji sasis standar 4 inci dhuwur 19U kanggo ningkatake efisiensi pemancar sakabehe, keandalan sing luwih dhuwur lan operasi sing luwih gampang.

Yen sampeyan nggolek pemancar fm pemancar fm ekonomi sing dhuwur kanggo stasiun radio, FMUSER kompak 5kw fm pemilih sampeyan minangka pilihan sing cocog.

1)TAMPILAN GAMPANG: SATU OPERASI:

17 功率

Layar tutul LCD Digital, Gampang ngoper kabeh paramèter sistem kaya frekuensi, stereo lan mono, volume, suhu tabung penguat daya, isyarat audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, pre-emphasis, voltase kerja dll.

2) Ukuran kompak 4U:

4U sisis aluminium tebal kanthi ukuran 19 inci, ora mung kuat nanging uga ana ing dissipation panas. Ukuran kompak bisa ngirit akeh biaya pengiriman.

3) Frekuensi PLL sing akurat:

Sistem generasi frekuensi PLL sing akurat bisa njamin manawa frekuensi kasebut ora mandheg ing salawas-lawase, enkoder stereo profesional berkualitas tinggi.

4) 0-5000W Daya RF Laras:

Sistem kontrol keseimbangan AGC sing apik, output kekuwatan bisa diatur saka 0 nganti 5000W daya.

5) Bisa Bisa Karo RCA / RDS Encoder:

Ndhukung modifikasi input RDS utawa SCA sinyal. Tambah 300USD kanggo njaluk encoder RDS.

6) Swara Audio Digital Sampurna:

Ora mung ndhukung input audio analog, nanging uga nyengkuyung input audio digital AES-EBU, macem-macem input input tingkat sampling 24Bit 192KHz, audio rugi sing bener.

7) Dikontrol Kanthi Komputer:

Dilengkapi antarmuka komunikasi RS232, pangguna bisa ngontrol kabeh operasi liwat protokol komunikasi pemancar.

8) Transistor NXP LDMOS, Akeh Modul:

Bagian penguat daya RF disintesis dening macem-macem modul, lan modul amplifikasi nggunakake NXP LDMOS transistor BLF188XR. Bisa nahan kekalahan sing abot luwih saka 65: 1 VSWR ing titik komprèsi 5dB.

9) Pangopènan Gampang:

Kabeh sirkuit dirancang karo modul pamisah, lan modul kasebut dhewe duwe indikator status kanggo nyuda biaya perawatan lan panggantos. Pemantauan status modul RF asli lan pituduh kesalahan. Yen kesalahan modul, tindakake wae sistem pituduh kanggo ngganti nomer klompok modul sing ditemtokake.

10) Rekam Informasi Weker

● Rekam informasi weker paling anyar 9 kanggo ngatasi masalah ing mangsa ngarep.

APLIKASI:

1). Stasiun Radio FM Komunitas Komunitas

1). Stasiun Radio FM Pribadi

2). Stasiun Radio FM Pemerintah

3). Stasiun Radio FM City

4). Stasiun Radio FM kanggo Pemilihan

5). Stasiun Radio FM kanggo Advertising

1) Part RF:

Daya Output: 5KW

Frekuensi : 87.5-108MHz

Langkah Frekuensi: 10KHz

Modulasi: FM

Penyimpangan puncak : ± 75KHz

Stabilitas frekuensi: <± 100Hz

Cara stabil stabilitas frekuensi: Sintesis frekuensi daur ulang frekuensi PLL

Daya output RF: 0 ~ 5KW ± 0.5dB

Gelombang residu ing-band: <-70dB

Harmonik sing luwih dhuwur: <- 65dB

Modulasi amplitudo parasit: <- 79dB

Impactance output RF: 50Ω

Penyambung output RF: EIA 7/8 (IF45)

Efisiensi RF :> 75%

2) Part Audio

  • Input audio analog: -12dBm ~ + 8dBm
  • Entuk tingkat audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB
  • Impedansi input audio analogi: 600Ω seimbang XLR
  • Impenansi input AES / EBU: 110Ω sing imbang XLR
  • Tingkat input AES / EBU: 0.2 ~ 10Vpp
  • Tingkat persampelan AES / EBU: 30KHz ~ 192KHz 24BIT
  • Input RDS / SCA ora seimbang: BNC
  • Entuk tingkat input RDS / SCA: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB
  • Pra-penekanan: 0μs, 50μs, 75μs
  • Tanggapan frekuensi : ± 0.1dB 30 lan 15000Hz
  • Pemisahan stereo:> 60dB
  • Stereo rasio S / N:> 70dB 30 ~ 15000Hz
  • Rasio S / N mono:> 75dB 30 ~ 15000Hz
  • Kerusuhan audio: <0.05%

3) Umum Part:

  • Daya voltase sumber daya: AC AC AC220-phase phase siji-phase / 3-phase
  • Konsumsi tenaga: <8500VA
  • Suhu lingkungan kerja: -20 ~ 35 ℃
  • Bobot: 50KG
  • Cara penyejukan: Penyejukan udara
  • Dhuwur lingkungan kerja: <4500M
  • Ukuran: 483 x 720 x 176mm (ora kalebu gagang lan protrusions)
  • Paket Kalebu:
  • 1 * 5000w FM Transmitter
  • 1 * 60m 7/8 kabel RF
  • 4 * Antena DV2
  • 1 * Cahaya 4bay kanthi kabel 4 pcs 6m Langsung
  • Kabel 1.Audio

Ninggalake a Reply