ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMUSER 1000W FSN5.0 1000W 1KW FM Transmitter Kanthi layar Tutul AUX Cover 30-50km Radio Station Profesional Loro Antena Bay KIT

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar Profesional 500W-5KW / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2018-08-17
  • OVERVIEW: FMUSER 1000W 1KW FM Transmitter Kanthi layar Tutul AUX Cover 20-30km Radio Station Professional Two Bay Antenna KIT BY nampilake pemancar FSN-1000T 1KW FM kanthi layar sentuh kanggo kabeh penggemar siaran FM ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
3699 USD
/ PC
299 USD
DHL / UPS 7-10 dina

1 êngg
3650 USD
/ PC
0 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

600w100w2bay antena

LAMPIRAN:

FMUSER 1000W 1KW FM Transmisi Kanthi layar Sentuh AUX Cover 20-30km Radio Station Professional Two Bay Antena KIT

FSN-1000T V5.0-20

BY nampilake pemancar FSN-1000T 1KW FM sing anyar kanthi layar tutul kanggo kabeh penyiar FM kanthi hormat. Eksklusif saka pemancar 1000w liyane ing pasar, pemancar FMUSER 1kw FM kanthi antarmuka operasi sentuhan layar sentuhan sing ramah, kinerja sing stabil lan dipercaya lan cedhak efek swara stereo kualitas CD, sing ndadekake peningkatan apik ing pasar, lan ndadékaké kanggo popularitas dhuwur kanggo nggunakake paling stasiun radio.

Pemancar FM 1000w iki dirancang ing sasis 19U kompak 2 inci kanthi nggabungake kabeh modul ing jero, kanthi ukuran cilik lan gampang operasi lan pangopènan. Iku nganakake transistor RF paling maju ing BL188 UTAWA MRFE6VP61K25H, sing njamin efisiensi kerja sing dhuwur kanthi 72%, kerugian tenaga dikurangi dadi nilai minimal.

Teknologi DSP (Digital Sound Processing) nggawe pemancar FSN-1000T 1000w FM minangka piranti penyiaran swara sing nyenengake kanggo kabeh penyayang musik, sampeyan ora bakal keganggu maneh karo gangguan utawa gangguan.
FMUSER iki nampilake pemancar FSN-1000T 1KW FM sing anyar kanthi layar tutul kanggo kabeh penyiar FM kanthi hormat. Eksklusif saka pemancar 1kw liyane ing pasar, pemancar FMUSER 1kw FM FM kanthi antarmuka operasi sentuhan layar sentuhan sing ramah, kinerja sing stabil lan dipercaya lan cedhak efek swara stereo CD kualitas, sing ndadekake peningkatan apik ing pasar, lan ndadékaké kanggo popularitas dhuwur kanggo nggunakake paling stasiun radio.

Pemancar FM 1kw FM iki dirancang ing sasis 19 inci 2U kompak kanthi nggabungake kabeh modul ing jero, kanthi ukuran cilik lan gampang dioperasi lan pangopènan. Iki ngetrapake transistor RF paling maju BL188 utawa MRFE6VP61K25H, sing njamin efisiensi kerja sing dhuwur saka 72%, kerugian tenaga dikurangi dadi nilai minimal sing paling nate.

Teknologi DSP (Digital Sound Processing) nggawe pemancar FSN-1000T 1000w FM minangka piranti penyiaran swara sing nyenengake kanggo kabeh penyayang musik, sampeyan ora bakal keganggu maneh karo gangguan utawa gangguan.

GAMPANG APLIKASI GAMPANG:

1). Stasiun Radio Komunitas

2). Stasiun radio LPFM
3). Stasiun radio kutha

4). Stasiun radio Christian Church

FSN-1000T V5.0-17

CIRI PENTING:

1) Proteksi OVERHEAT:

Pemancar bakal ngalih menyang pangreksan otomatis kanthi pesen weker lan swara bip yen suhu kerja dadi luwih dhuwur tinimbang kisaran normal.

2) TANPA SWR:

SWR minangka indikasi sambungan sistem antena karo pemancar. Sawise koneksi ora apik lan nyebabake Nilai SWR sing dhuwur, pemancar bakal ngalih menyang mode perlindungan otomatis kanthi nuduhake pesen weker ing layar kanthi swara bengok.

3) FAN ERROR ALARM

Yen penggemar mandheg mlaku, bakal ana pesen sing nguwatirake ing layar kaya ing ngisor iki:

4) PEKAN AUTO FREQUENCY:
Auto pemancar 1kw FM mindhah frekuensi pencocokan paling apik ing antena kanggo nggedhekake efisiensi penyiaran kanthi rasio SWR minimal, iki mesthekake kinerja sing paling apik saka transmitter lan antena.


20171212_image021

5) GAMPANG GAMPANG:

Yen mixer audio wis nyambung karo pemancar FM 1kw FM liwat antarmuka input audio Balanced XLR, pemancar bakal menehi akeh pilihan kanggo modulasi sing paling cocog karo mixer.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (1)

6) SATU OPERASI TOUCH:

Pemancar FSN-1000T 1kw FM iki dirancang karo layar tutul sensitif sing tepat kanggo ngganti tombol kontrol ing pemancar sadurunge. Kanthi kabeh informasi sing ditampilake kanthi jelas ing layar, pangguna bisa ngontrol lan ngatur kabeh parameter kanthi gampang.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (5)

7) PILIHAN AUDIO FLEXIBLE
Penekanan pemancar FM 1kw FM fleksibel kanggo milih ing antarane 0US / 50US / 75US, pangguna bisa milih mode pertandingan sing paling sesuai miturut kebutuhan dhewe.

FSN-1000T V5.0-1620171212_image055

8) PENTING PENTING
RF sing metu saka pemancar FM 1kw iki terus luwes saka 0-1000 watt ing undhak-undhakan 0.1watt, tegese sampeyan bisa nyetel menyang 1w, 1.1w, 1.2w ... 50w ... 100w ... 500w ... 1000w, kanthi mung siji pemancar sampeyan bakal entuk macem-macem mode output lan gampang cocog karo kabutuhan.

9) RADIUS LONG COVERING

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (3)

9) RADIUS LONG COVERING

FSN-1000T V5.0-20

1. LCD Tutul layar
2. Vents
3. Ngalih Daya

4. Plug Suplai Daya
5. Antarmuka output RF
6. XLR Input-Ngiwa
7. XLR Input-Tengen
8. Penggemar
9. Garing
10. Vents
11. Aux-in (Kanggo Input RDS lan MPX Signal)
12. Port komunikasi RS-232 (Kanggo tes Konfigurasi Pabrik Pabrik)

SPESIFIKASI TEKNIKAL:

Part RF:

Frekuensi: 87.5-108MHz,
Nilai langkah frekuensi: 10KHz
Modulasi: FM, panyimpangan puncak ± 75KHz
Stabilitas frekuensi: <± 100Hz
Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL
Daya output RF: 0 ~ 1000 watt ± 0.5dB
Gelombang tahan: <- 70dB
Harmoni sing luwih dhuwur: <- 65dB
Parasitik AM: <- 50dB
Impactance output RF: 50Ω

Konektor output RF: wanita L29

Part Audio
Konektor input audio: wanita XLR
Konektor input AUX: wanita BNC
Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)
Rasio S / N:> 70 dB (20 nganti 20KHz)
Stereo rasio S / N:> 65 dB (20 nganti 15KHz)
Résolusi stereo: -50dB
Tanggepan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz
Gangguan audio: <0.3%
Entuk tingkat audio: -12dB ~ langkah 12dB 3dB

Input audio: -19dB ~ 5dB

Fitur umum:
Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V
Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃
Mode kerja: karya terus
Cara penyejukan: pendinginan hawa
Efisiensi pendinginan: <95%
Dhuwur Work: <4500M
Konsumsi tenaga: 1500VA
Ukuran: 483 x 320 x 88 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 2U.
Bobot: 12Kg

IMG_8486

2014-03-12_112753

DETAIL PAKET:
1 X 1KW FM Transmisi karo layar tutul

1 X Power Cord

2 * Antena DV2 Profesional

1 * Splitter power karo kabel lompat

1 * 30m Kabel RF Kanthi Konektor

Tuntunan ORDER:

PRODUCT NAME PAKAI KANGGO DESCRIPTION LAKU
Paket Transmisi 20KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 1-Bay FU-DV2 Dipole Antena1x 30M 1/2 ″ kabel sepaksi karo konektor Paket transmisi lengkap 20km
Paket Transmisi 30KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 2-Bay FU-DV2 Dipole Antena1x 40M 1/2 ″ kabel sepaksi karo konektor Paket transmisi lengkap 30km
Paket Studio 20KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 1-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 30M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC ngadeg, rong tutup BOP, siji On Air LED) Lengkep paket Studio karo pemancar 1KW FM lan antena bay 1 20km
Paket Studio 30KM 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x 2-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 40M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC ngadeg, rong tutup BOP, siji On Air LED) Lengkep paket Studio karo pemancar 1KW FM lan antena bay 2 30km
Paket Studio 20KM karo Sistem Link STL 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x1-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 30M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC jumeneng, loro tutup BOP, siji On Air LED), 1x STL Paket (1x STL TX, 1x STL RX, 2x Antena, 2x 20m Kabel nganggo konektor) Gunakake sistem link STL nalika studio lan stasiun sampeyan ana ing lokasi. 20km +
Paket Studio 30KM karo Sistem Link STL 1x 1000W FSN-1000T FM TX1x2-Bay FU-DV2 Dipole Antenna1x 40M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Paket Studio Connectors1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro pamicara, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, loro MIC jumeneng, loro tutup BOP, siji On Air LED), 1x STL Paket (1x STL TX, 1x STL RX, 2x Antena, 2x 20m Kabel nganggo konektor) Gunakake sistem link STL nalika studio lan stasiun sampeyan ana ing lokasi. 30km +

BABAGAN AWAKE DHEWEOK

Ninggalake a Reply