ProductsPemancar FMPemancar Profesional 500W-5KW

  • Product Name:

    FMUSER 2000C 2KW FM pemancar Komplek DSP DDS Broadcast Kanthi 2 Antarane Dipole Antena-2 Kabel FM-DV50

  • Kategori:Pemancar Profesional 500W-5KW / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2019-12-26
  • FMUSER 2000C 2KW FM pemancar Komplek DSP DDS Broadcast Kanthi 2 BAY FM-DV1 Dipole Antena + 50m Kabel 2000C minangka pemancar penyebaran stereo FM kompak. Teknologi digital canggih, Digital Signal Processo ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
7250 USD
/ PC
600 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
7150 USD
/ PC
1100 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

FMUSER 2000C 2KW FM pemancar Komplek DSP DDS Broadcast Kanthi 2 Antarane Dipole Antena-1 Kabel FM-DV50

2000C minangka pemancar siaran stereo FM kompak. Teknologi digital maju, Digital Signal Processor (DSP) lan Digital Direct Synthesizer (DDS), digunakake ing pemancar supaya entuk ukuran, kinerja dhuwur lan linuwih. Iki digunakake digunakake kanggo stasiun radio profesional kanggo ngirim program radio FM sing berkualitas tinggi.



fitur:
* Krungu mirip karo CD
* Teknologi kabeh-digital DSP + DDS
* Bathi sinyal audio sing wis dibangun
* Input sinyal audio analog lan digital (AES / EBU) langsung.
* Sirkuit AGC bisa njaga stabilitas Output Power.
* Big LCD nampilake kabeh parameter ing wektu nyata.
* Interface Komunikasi dening RS232 kanggo remot
* Lima jinis proteksi kanggo keamanan kasebut
* Struktur kompak
* 4U, Kabinet stainless steel


Keterangan Technical:
1. Range Frekuensi: 87.0MHz ~ 108.0MHz
2. Daya Output: 0 ~ 2000W
3. Panyimpangan daya output: <± 10%
4. Kahanan stabilitas output: <± 3%
5. Kesalahan Output Output: 50Ω
6. Antarmuka RF Output: 7/16 ″ (wanita) utawa 7/8 ″ Flange
7. SFDR: <-70dB
8. Harmonic High: <-65dB
9. Modulasi Amidhondhongan Residual: <-50dB
10. Frekuensi Frekuensi operator: ± 200Hz
11. Input Audio Analog: -12dBm ~ + 8dBm
12. Tingkat Entuk Audio Entuk: -15dB ~ + 15dB, langkah 0.1dB
13. Impedansi Input Audio: 600Ω, Balance, XLR
14. Impedansi input AES / EBU: 110Ω, Balance, XLR
15. Tingkat input AES / EBU: 0.2 ~ 10Vpp
16. Tingkat sampel AES / EBU: 30kHz ~ 96kHz
17. Input SCA: Ora seimbang (opsional) konektor BNC
18. Pre-penekanan: 0μS, 50μS, 75μS (opsional)
19. Tanggepan Audio: ± 0.1dB (30Hz ~ 15000Hz)
20. prabédan saluran saluran LR: <0.1dB (modulasi 100%)
21. Pemisahan Stereo: ≥50dB 30Hz ~ 15000Hz
22. Rasio Stereo S / N: ≥70dB 1KHz, modulasi 100%
23. Berat: < 0.1% 30Hz ~ 15000Hz
24. Mode pendinginan: Konvensi Terpaksa
25. Range suhu: -10 ℃ ~ + 45 ℃
26. Kelembapan relatif: <95%;

27. Dhuwur digunakake: <4500m
28. Konsumsi Daya: 3300VA

29. Gain Antena: 4.5dB

30. Ukuran: 4U, standar 19 '', 650mm × 483mm × 177mm
31. Timbang: 45KG
Antena Dipole FM-DV2 Dipole

Package Include:

1 * pemancar FM CZH618F-2000C 2KW FM

1 * Daya cemara

2 * FM-DV2 Antena Dipole

1 * 50M Kabel

Ninggalake a Reply