ProductsPemancar FMPemancar Profesional 500W-5KW

  • Product Name:

    FMUSER 2000W Ukuran Komplek 2U Solid State FM Kanthi layar Tutul lan Antena Transistor NXP LDMOS + antena DV2 FM + Kit kabel 30m (Tambah Encoder 300USD RDS kanggo kasedhiya)

  • Kategori:Pemancar Profesional 500W-5KW / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2020-08-20
  • Keterangan Produk FMUSER FSN-2000T 2000W Ukuran Solat Negara FM Komplek 2U Kanthi layar Sentuh lan Antena Transistor NXP LDMOS + Antena kabel 2m + 30m (Tambah Encoder 300USD RDS sing kasedhiya kanggo tuku) OVERVIEW: F ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
5800 USD
/ PC
320 USD
DHL / UPS 7-10 dina

1 êngg
6100 USD
/ PC
320 USD
Airmail 25 dina

Product Description

Product Description

FMUSER FSN-2000T 2000W Ukuran Komplek 2U Padatan Negara FM Kanthi layar Tutul lan Antena kabel Transistor NXP LDMOS + DV2 FM + 30m Kit

(Tambah 300USD RDS Encoder Kasedhiya kanggo tuku)

LAMPIRAN:

FMUSER FSN-2000T yaiku ukuran ukuran 2U sing paling kompak 19 ″ rak 87.5-108 MHz 2KW FM Transmisi, efisiensi dhuwur, pemancar FM negara sing 0-2000W terus bisa diatur.

Kanthi tampilan digital layar tutul, pemancar radio FMUSER 2000watts FM bisa ngontrol kabeh parameter ing LCD layar tutul.

Loro sinyal digital lan AES-EBU bisa dadi input menyang pemancar siaran 2KW FM, nyebarake pangrungon kualitas audio kaya CD.

FMUSER FSN-2000T minangka pilihan paling sampeyan kanggo stasiun radio FM medium medium.

TAMPILAN KANGGO:

  1. SATU OPERASI TOUCH:

Layar sentuhan LCD Digital, Gampang ngoper kabeh paramèter sistem kaya frekuensi, stereo lan mono, volume, suhu tabung penguat daya, isyarat audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, penekanan, voltase kerja dll.

  • Ukuran 2U Kompak:

Sasis aloi aluminium tebal 2 inci, ora mung kuwat nanging uga panas ing dissipation. Ukuran kompak bisa ngirit akeh biaya pengiriman.

  • Proteksi otomatis:

Pangreksan overheat, liwat proteksi SWR, weker kesalahan penggemar, cocog frekuensi otomatis.

4) Bisa Bisa Karo RCA / RDS Encoder:
Ndhukung modifikasi input RDS utawa SCA sinyal.

5) Swara Audio Digital sing Sampurna:
Ora mung ndhukung input audio analog, nanging uga nyengkuyung input audio digital AES-EBU, macem-macem input input tingkat sampling 24Bit 192KHz, audio tanpa rugi sing bener.

6) dikontrol dening Komputer:
Dilengkapi antarmuka komunikasi RS232, pangguna bisa ngontrol kabeh operasi liwat protokol komunikasi pemancar.

7) Transistor NXP LDMOS, Modul Multiple, Pangopènan Gampang:
Bagian penguat daya RF disintesis dening macem-macem modul, lan modul amplifikasi nggunakake NXP LDMOS transistor BLF188XR. Kabeh sirkuit dirancang karo modul pamisah, yen kesalahan modul dumadi, tututi pituduh sistem kanggo ngganti jumlah klompok modul sing ditemtokake.

8) Rekam Informasi Weker
Rekam informasi weker paling anyar 9 kanggo ngatasi masalah ing mangsa ngarep

GAMPANG APLIKASI LAMPIRAN:

  1. .Komunikasi Radio Radio FM
    2). Stasiun Radio FM Pribadi
    3). Stasiun radio Christian Church
    4). Stasiun Radio FM City
    5). Stasiun Radio FM kanggo Pemilihan
    6). Stasiun Radio FM kanggo Advertising

SPESIFIKASI:

1) Part RF:

● Frekuensi: 87.5-108MHz,

● Nilai langkah frekuensi: 10KHz

● Cara modulasi: FM, penyimpangan puncak ± 75KHz

● stabilitas frekuensi: <± 100Hz

● Cara stabil stabilitas frekuensi: sintesis frekuensi daur ulang frekuensi PLL

● Daya output RF: 0 ~ 2000W ± 0.5dB

● Gelombang residu ing-band: <-70dB

● harmonik sing luwih dhuwur: <-65dB

● Modulasi amplitud Parasit: <-79dB

● impedansi output RF: 50Ω

● konektor output RF: L29-K

● efisiensi RF:> 78%

2) Part Audio
● Input audio analog: -12dBm ~ + 8dBm

● Keuntungan level audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB

● impedansi input audio: 600Ω sing imbang XLR

● impedansi input AES / EBU: 110Ω sing imbang XLR

● Tingkat input AES / EBU: 0.2 ~ 10Vpp

● tingkat persampelan AES / EBU: 30KHz ~ 192KHz 24BIT

● Input RDS / SCA: BNC sing ora seimbang

● Entuk tingkat input RDS / SCA: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB

● Pre-emphasis: 0μs, 50μs, 75μs (pangguna pangguna)

● Tanggapan frekuensi: ± 0.1dB 30 lan 15000Hz

● Pemisahan stereo:> 60dB

● stereo rasio S / N:> 70dB 30 ~ 15000Hz

● Rasio S / N:> 75dB 30 ~ 15000Hz

● distorsi audio: <0.05%

3) Umum Part:
● Daya voltase sumber daya: daya siji-phase 200 ~ 260Vac

● Konsumsi tenaga: <2000VA

● Operating kisaran suhu: -20 nganti 45 ° C

● Cara kerja: terus-terusan nyambut gawe

● Cara pendinginan: pendingin hawa sing dipeksa

● Cara dissipation panas: <95%

● Dhuwur: <4500M

DETAIL PAKET:


1 X 2KW FM Transmisi karo layar tutul

Antena 1xDV2

1x 30m kabel karo konektor

1 * Kabel audio

1 X Power Cord

Tambah Encodeer 300USD RD Kasedhiya kanggo tuku

KANGGO INGGO:

PRODUCT NAME
PAKAI KANGGO DESCRIPTION
LAKU
Paket Transmisi 50KM
1x 2KW FSN-2000T FM TX 1x Teluk Dua-Teluk Tin-DV2 Dipole Antena 1x 40M 7/8 Cable Kabel Cilixial karo Konektor Paket transmisi lengkap
50km
Paket Studio 50KM
1x 2KW FSN-2000T FM TX 1x Teluk Loro FU-DV2 Dipole Antena 1x 40M 7/8 Cable Kabel Coaxial karo konektor Paket Studio 1x (siji 12way mixer, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, siji hibrida 4way, loro mikrofon, rong ngadeg MIC, loro tutup BOP, siji On Air LED) Lengkap paket Studio karo pemancar 2KW FM lan antena teluk loro
50km
Paket Studio 50KM karo Sistem Link STL
1x 2KW FSN-2000T FM TX 1x Teluk Loro FU-DV2 Dipole Antena 1x 40M 7/8 Cable Kabel Coaxial karo konektor Paket Studio 1x (siji 12way mixer, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, siji hibrida 4way, loro mikrofon, rong ngadeg MIC, loro tutup BOP, siji On Air LED), 1x STL Paket (1x STL TX, 1x STL RX, 2x Antena, 2x 20m Kabel nganggo konektor) Gunakake sistem link STL nalika studio lan stasiun sampeyan ana ing lokasi.
50km +

Ninggalake a Reply