ProductsEnkoder IPTV

  • Product Name:

    FMUSER FBE400 Server IPTV + Encoder + Transcoder + Sistem IPTV Pendhidhikan + Kothak Pamuter TV kanggo Kampus lan Cacing Jembar

  • Kategori:Enkoder IPTV / Siaran Langsung / Products
  • tanggal:2020-04-17
  • Amarga pandemik COVID-19 nyegah umume siswa sinau ing jero ruangane, IPTV Educational wis berkembang kanthi popularitas. Kombinasi Server Magicoder FBUS400 FBEER karo FMUSER FBE200 IPTV Encoder lan FBE300 Magicoder Transco ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

Amarga pandemik COVID-19 nyegah umume siswa sinau ing jero ruangane, IPTV Educational wis berkembang kanthi popularitas. Kombinasi server MagicUS FBE400 FBE200 karo FMUSER FBE300 IPTV Encoder lan FBEXNUMX Magicoder Transcoder cocog kanggo solusi IPTV ekonomi kanggo pamulangan jarak sekolah.

Spesifikasi Produk:

● Ndhukung pratinjau program langsung ing antarmuka WEB, sampeyan bisa ngawasi status kabeh program kapan wae, ing endi wae

● Ndhukung sumber program audio siji

● Produk docking ngarep lan mburi sing sampurna, sing bisa nggawe kabeh peralatan ngarep lan mburi

● latensi sithik Ultra, ora ana gagap

● Ndhukung serep konfigurasi sistem lan mulihake

● Ndhukung Parameter setelan kaca Web lan ndhukung kaping basa ganti

● Saben mesin wis lulus tes tuwa sing kudu nuli sadurunge metu saka pabrik. Proses penuaan yaiku 72 jam tetep beban kerja sing lengkap.

FMUSER FBE400 APK Magicoder Server:

Server magicoder FMUSER FBE400 APK minangka piranti sing dibangun kanthi tujuan kanggo nyekel lan streaming konten TV. Iki ditrapake kanggo solusi IPTV ekonomi sing dirancang kanggo nggabungake macem-macem saluran video kanggo kiriman TV. Server IPTV ngirim layanan televisi liwat jaringan akses lokal (LAN) liwat metode komunikasi sing diarani Internet Protocol (IP).

Piranti lunak server IPTV FMUSER FBE400 uga nglacak statistik lan informasi babagan sing ndeleng konten, ngirim data iki menyang Middleware.Program server ngatur kabeh bisnis, kanggo ngawasi lan ngontrol kabeh fungsi piranti, kalebu saluran, rencana langganan, pangguna , server, lsp manajemen latar mburi server yaiku persiyapan gampang banget saka parameter kualitas stream lan fungsi liyane. FMUSER ngembang lan nderek tren paling anyar ing lapangan siaran lan streaming. Pramila kita saged nyedhiyakake piranti pelanggan kanthi lengkap lan efisien. Apa sampeyan pengin nawakake saluran streaming utawa siaran ing papan umum, solusi FMUSER wis sampeyan klebu! paramèter:1. Kothak Pemain IPTV

Ora Ana item parameter
1 kontrol master Allwinner h3
2 DDR 1G
3 FLAH 8G
4 OS Android 7.1
5 Antarmuka Output HDMI
6 Antarmuka Input 100Mbps port jaringan, dhukungan Input RTMP
7 input voltase DC 2V 2A
9 Total Bobot 0.36KG
10 sakabèhé Size 98MM * 98MM * 98MM
12 Lingkungan Pakaryan Ing suhu kerja: 0-40 ℃
Kelembapan sing digunakake: kurang saka 95%

2. FBE400 Magicoder Server

NO item parameter
1 Protokol masukan Input RTMP
2 Output protokol Output RTMP
3 Résolusi masukan Ndhukung input resolusi 1920 × 1080
4 Résolusi Output Ndhukung resolusi resolusi 1920 × 1080
5 Jumlah program Ndhukung nganti 30 masukan program sekaligus
6 Jumlah pemain Ndhukung nganti 60 pemain supaya bisa nonton bebarengan
7 port jaringan Port jaringan 1000Mbps
8 Indikator LED Lampu status sambungan kabel kabel
9 Total Bobot 170MM * 115MM * 27MM
10 Ukuran sakabèhé 0.6KG
11 voltase input DC 5V 2A
12 Lingkungan kerja Ing suhu kerja: 0-40 ℃ Kelembapan sing digunakake: kurang saka 95%

Gambar Skematik:

Manajemen Latar mburi:

Dhaftar Packing:

X PC FBE400 Server Magicoder

Kothak TV Pemain TV XPC R69

XPC FBE200 Encoder

XPC FBE300 Transcoder

Ayo kita ngerti pira saluran program lan pira sing bakal ditampa, bakal menehi saran babagan jumlah encoder, transcoder, server lan panrima kothak menyang sampeyan.

Ninggalake a Reply