ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMUSER FMT5.0-150H 100W 0-150W FM Broadcast Transmitter + DP100 FM Dipole Antena + 20m Kabel Kanggo Radio Radio FM KIT

  • Kategori:100W-1000W / Products
  • tanggal:2019-03-20
  • FMUSER FMT5.0-150H 100W0- 150W FM Broadcast Transmitter + DP100 FM Dipole Antena kanthi 20m SYV-50-7 Kabel Kanggo Radio Radio FM Ringkesan: Pambuka: Pemancar radio FMT5.0-150H FM dipercaya banget, luwih entheng lan bobote lan bobot luwih gampang kanggo op ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
1100 USD
/ PC
159 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
1000 USD
/ PC
259 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

FMT150H-11

FMUSER FMT5.0-150H 100W0- 150W FM Broadcast Transmitter + DP100 FM Dipole Antena kanthi kabel 20V SYV-50-7 Kanggo Stasiun Radio FM KIT

Ringkesan:

Pambuka:

Pemancar radio FMT5.0-150H FM banget dipercaya, luwih entheng ing bobote lan luwih gampang dioperasi tinimbang pemancar versi sadurunge. Pemancar iki nganggo konsep desain gaya sederhana. Ngintegrasi pemancar stereo pemancar stereo 150W FM, penguat daya, panyaring output lan sumber daya ngalih ing kasus standar 1U 19-inch standar, nyuda kabel nyambungake ing antarane komponen kasebut.

150w fm transmitterDP100

fitur:

• Panel LCD digital sing ramah pangguna, nggunakake tombol puteran sing dikontrol.

• Layar LCD sing terintegrasi nampilake kabeh parametrik kalebu: frekuensi pemancar, stereo lan mono, volume, suhu tabung amplifier, meter audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, pre-emphasis etc.,.

• 1U 19-inch thicken all-aluminium, kuat panas lan dissipation panas.

• Sistem generasi frekuensi PLL sing tepat, kanggo mesthekake yen frekuensi ora mabur luwih saka taun luwih saka10, kanthi enkoder stereo bermutu tinggi.

• Sistem kontrol imbangan AGC sing luar biasa, output daya sing bisa luwes saka 0 nganti 150 watt, lan ngontrol daya otomatis kanthi otomatis kanggo njaga tenaga output sajrone setel tanpa ngilangi.

• Input sinyal ndhukung input audio XLR lan RCA, lan uga sinyal SCA lan RDS nggunakake konektor BNC.

• Penguat RF nggunakake transistor LDMOS kanggo nahan beban sing abot malah luwih gedhe tinimbang 65: 1 VSWR ing titik komprèsi 5dB.

Panel Deskripsi:

FMT150H-14

FMT150H-13

Paramèter Technical:

Frekuensi: 87.5-108MHz

Nilai langkah frekuensi: 10KHz

Cara modulasi: FM, penyimpangan puncak ± 75KHz

Stabilitas frekuensi: <± 100Hz

Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL

Daya output RF: 0 ~ 150 W, langkah 0.1W, kesalahan ± 0.5dB

Penindasan harmoni: ≤-72dB

Gelombang ampas lebar: ≤-72dB

Asynchronous AM SNR: ≥-80dB (ora modulasi) ≥-65dB (400Hz, 100% modulasi)

SNR AM sinkron: ≥-70dB (ora modulasi) ≥-60dB (400Hz, 100% modulasi)

Impactance output RF: 50Ω

Penyambung Output RF: N Wadon (L16)

Nyambungake Input Audio: Wanita XLR lan Wanita RCA

Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)

Sinyal Mono kanggo rame swara: ≥ 80 dB (20 menyang 20KHz)

Rasio sinyal-ke-swara stereo: ≥ 80 dB (30 menyang 15KHz)

Résolusi stereo: ≥ -55dB

Tanggapan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz ± 0.4dB

Gangguan audio: <0.1%

Entuk tingkat audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB

Input audio: -15dB ~ 0dB

Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V (voltase global)

Konsumsi tenaga: <320VA

Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃

Cara kerja: karya terus

Cara penyejukan: pendingin hawa sing dipeksa

Cara penyaring: <95%

Dhuwur: <4500M

Ukuran: 484 x 260 x 44 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 1U.

Bobot: 5Kg

FMT150H-19 FMT150H-18 FMT150H-17 FMT150H-16 FMT150H-20

dp100main

Paket Kalebu:

1 x 150W FM Transmitter

1 x DP100 antena

1 x 20m kabel SYV-50-7

Ninggalake a Reply