ProductsPemancar FMPemancar Profesional 500W-5KW

  • Product Name:

    FMUSER FSN-3500T 3.5KW / 3500W FM Transmitter FM Radio Station 4U + 4BAY DV2 Antena + 60m 7/8 Kit Kabel (Encode RDS kanggo milih + 300USD)

  • Kategori:Pemancar Profesional 500W-5KW / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2020-07-29
  • FMUSER FSN-3500T 3.5KW / 3500W FM Transmitter FM Radio Station 4U + 4BAY DV2 Antena + 60m 7/8 Kit Kabel OVERVIEW: FMUSER FSN-3500T 3.5kw pemancar fm digawe dening pangembang FMUSER kanggo efisiensi fm broadcasti efisien 4U ukuran kompak. ..
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
16100 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

1 êngg
16400 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

  • FMUSER FSN-3500T 3.5KW / 3500W FM Transmisi Radio Radio 4U + 4BAY DV2 Antena + 60m 7/8 Kit Kabel

LAMPIRAN:

FMUSER FSN-3500T 3.5kw pemancar fm digawe dening pangembangan FMUSER kanggo penyiaran fm efisien ukuran 4U ukuran kompak. Transmisi fm 3500w iki duwe regane kualitas apik lan apik, sing cocog banget kanggo stasiun radio fm radio jarak jauh sing ekonomis.

Fitur pemancar radio FMUSER 3.5KW FM kanthi antarmuka operasi sentuhan layar sentuh sing ramah, kabeh paramèter bisa dioperasikake ing layar tutul.

Teknologi digital canggih loro sinyal digital lan AES-EBU bisa dadi input, pangrungon audio kualitas tinggi kaya CD.

Pemancar siaran FMUSER kompak 3500W fm sing digabung karo excer, amplifier RF, filter, sumber daya, kabeh ing siji sasis standar 4 inci dhuwur 19U kanggo ningkatake efisiensi pemancar sakabehe, keandalan sing luwih dhuwur lan operasi sing luwih gampang.

Yen sampeyan nggolek pemancar fm pemancar fm ekonomi sing dhuwur kanggo stasiun radio, FMUSER kompak 5kw fm pemilih sampeyan minangka pilihan sing cocog.

CIRI PENTING:

  1. SATU OPERASI TOUCH:

Layar tutul LCD Digital, Gampang ngoper kabeh paramèter sistem kaya frekuensi, stereo lan mono, volume, suhu tabung penguat daya, isyarat audio meter UV, daya maju, daya sing digambar, mode modulasi, pre-emphasis, voltase kerja dll.

  • Ukuran 4U Kompak:

4U sisis aluminium tebal kanthi ukuran 19 inci, ora mung kuat nanging uga ana ing dissipation panas. Ukuran kompak bisa ngirit akeh biaya pengiriman.

3) Frekuensi PLL sing akurat:

Sistem generasi frekuensi PLL sing akurat bisa njamin manawa frekuensi kasebut ora mandheg ing salawas-lawase, enkoder stereo profesional berkualitas tinggi.

4) 0-5000W Daya RF Laras:

Sistem kontrol keseimbangan AGC sing apik, output kekuwatan bisa diatur saka 0 nganti 3500W daya.

5) Bisa Bisa Karo RCA / RDS Encoder:

Ndhukung modifikasi input RDS utawa SCA sinyal. Tambah 300USD kanggo njaluk encoder RDS.

6) Swara Audio Digital Sampurna:

Ora mung ndhukung input audio analog, nanging uga nyengkuyung input audio digital AES-EBU, macem-macem input input tingkat sampling 24Bit 192KHz, audio rugi sing bener.

7) Dikontrol Kanthi Komputer:

Dilengkapi antarmuka komunikasi RS232, pangguna bisa ngontrol kabeh operasi liwat protokol komunikasi pemancar.

8) Transistor NXP LDMOS, Akeh Modul:

Bagian penguat daya RF disintesis dening macem-macem modul, lan modul amplifikasi nggunakake NXP LDMOS transistor BLF188XR. Bisa nahan kekalahan sing abot luwih saka 65: 1 VSWR ing titik komprèsi 5dB.

9) Pangopènan Gampang:

Kabeh sirkuit dirancang karo modul pamisah, lan modul kasebut dhewe duwe indikator status kanggo nyuda biaya perawatan lan panggantos. Pemantauan status modul RF asli lan pituduh kesalahan. Yen kesalahan modul, tindakake wae sistem pituduh kanggo ngganti nomer klompok modul sing ditemtokake.

10) Rekam Informasi Weker

● Rekam informasi weker paling anyar 9 kanggo ngatasi masalah ing mangsa ngarep.

APLIKASI:

1). Stasiun Radio FM Komunitas Komunitas

1). Stasiun Radio FM Pribadi

2). Stasiun Radio FM Pemerintah

3). Stasiun Radio FM City

4). Stasiun Radio FM kanggo Pemilihan

5). Stasiun Radio FM kanggo Advertising

SPESIFIKASI:

  1. Part RF:
  2. Daya Output: 3.5KW
  3. Frekuensi : 87.5-108MHz
  4. Langkah Frekuensi: 10KHz
  5. Modulasi: FM
  6. Penyimpangan puncak : ± 75KHz
  7. Stabilitas frekuensi: <± 100Hz
  8. Cara stabil stabilitas frekuensi: Sintesis frekuensi daur ulang frekuensi PLL
  9. Daya output RF: 0 ~ 3.5KW ± 0.5dB
  10. Gelombang residu ing-band: <-70dB
  11. Harmonik sing luwih dhuwur: <- 65dB
  12. Modulasi amplitudo parasit: <- 79dB
  13. Impactance output RF: 50Ω
  14. Penyambung output RF: EIA 7/8 (IF45)
  15. Efisiensi RF :> 75%

2) Part Audio

  • Input audio analog: -12dBm ~ + 8dBm
  • Entuk tingkat audio: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB
  • Impedansi input audio analogi: 600Ω seimbang XLR
  • Impenansi input AES / EBU: 110Ω sing imbang XLR
  • Tingkat input AES / EBU: 0.2 ~ 10Vpp
  • Tingkat persampelan AES / EBU: 30KHz ~ 192KHz 24BIT
  • Input RDS / SCA ora seimbang: BNC
  • Entuk tingkat input RDS / SCA: -15dB ~ langkah 15dB 0.5dB
  • Pra-penekanan: 0μs, 50μs, 75μs
  • Tanggapan frekuensi : ± 0.1dB 30 lan 15000Hz
  • Pemisahan stereo:> 60dB
  • Stereo rasio S / N:> 70dB 30 ~ 15000Hz
  • Rasio S / N mono:> 75dB 30 ~ 15000Hz
  • Kerusuhan audio: <0.05%

3) Umum Part:

  • Daya voltase sumber daya: AC AC AC220-phase phase siji-phase / 3-phase
  • Konsumsi tenaga: <5500VA
  • Suhu lingkungan kerja: -20 ~ 45 ℃
  • Bobot: 48KG
  • Cara penyejukan: Penyejukan udara
  • Dhuwur lingkungan kerja: <4500M
  • Ukuran: 483 x 720 x 176mm (ora kalebu gagang lan protrusions)
  • Paket Kalebu:

  • 1 * 3500w FM Transmitter
  • 1 * 60m 7/8 kabel RF
  • 4 * Antena DV2
  • 1 * Cahaya 4bay kanthi kabel 4 pcs 6m Langsung
  • Kabel 1.Audio

KANGGO INGGO:

PRODUCT NAME
PAKAI KANGGO DESCRIPTION
LAKU
Paket Transmisi 60KM
1x 3500W FSN-3500T FM TX 1x Teluk Teluk FU-DV2 Dipole Antena 1x 60M 7/8 Cable Kabel Coaxial karo Konektor Paket transmisi lengkap
60km
Paket Studio 60KM
1x 3500W FSN-3500T FM TX 1x Four-Bay FU-DV2 Dipole Antena 1x 60M 7/8 Cable Kabel Coaxial karo konektor Paket Studio 1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, siji hibrida 4way, loro mikrofon, rong ngadeg MIC, loro tutup BOP, siji On Air LED) Lengkap paket Studio kanthi pemancar 3.5KW FM lan antena teluk papat
60km
Paket Studio 60KM karo Sistem Link STL
1x 3500W FSN-3500T FM TX 1x Four-Bay FU-DV2 Dipole Antena 1x 60M 7/8 Cable Kabel Coaxial karo konektor Paket Studio 1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro speaker, siji prosesor audio, siji hibrida 4way, loro mikrofon, rong ngadeg MIC, loro tutup BOP, siji On Air LED), 1x STL Paket (1x STL TX, 1x STL RX, 2x Antena, 2x 20m Kabel nganggo konektor) Gunakake sistem link STL nalika studio lan stasiun sampeyan ana ing lokasi.
60km +

Ninggalake a Reply