ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMUSER FSN-600T 500W / 600W FM Transmitter Kanthi layar Tutul Stasiun Radio AUX FMT5.0 Antena Profesional KIT

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar Profesional 500W-5KW / Products
  • tanggal:2017-12-28
  • GAMPANG APLIKASI LAMPIRAN: 1). Stasiun Radio Komunitas 2). Stasiun radio LPFM 3). Stasiun radio kutha 4). Stasiun radio Christian Church KANGGO TAMPILAN: 1) TINDAKAN OVERHEAT: Pemancar bakal ngalih ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
2350 USD
/ PC
319 USD
DHL / UPS 7-10 dina

1 êngg
2350 USD
/ PC
0 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

1000w

GAMPANG APLIKASI GAMPANG:

1). Stasiun Radio Komunitas

2). Stasiun radio LPFM
3). Stasiun radio kutha

4). Stasiun radio Christian Church

FSN-1000T V5.0-17

FSN-1000T V5.0-11

CIRI PENTING:

1) Proteksi OVERHEAT:

Pemancar bakal ngalih menyang pangreksan otomatis kanthi pesen weker lan swara bip yen suhu kerja dadi luwih dhuwur tinimbang kisaran normal.

2) TANPA SWR:

SWR minangka indikasi sambungan sistem antena karo pemancar. Sawise koneksi ora apik lan nyebabake Nilai SWR sing dhuwur, pemancar bakal ngalih menyang mode perlindungan otomatis kanthi nuduhake pesen weker ing layar kanthi swara bengok.

3) FAN ERROR ALARM

Yen penggemar mandheg mlaku, bakal ana pesen sing nguwatirake ing layar kaya ing ngisor iki:

4) PEKAN AUTO FREQUENCY:
Auto pemancar 1kw FM mindhah frekuensi pencocokan paling apik ing antena kanggo nggedhekake efisiensi penyiaran kanthi rasio SWR minimal, iki mesthekake kinerja sing paling apik saka transmitter lan antena.


20171212_image021

5) GAMPANG GAMPANG:

Yen mixer audio wis nyambung karo pemancar FM 1kw FM liwat antarmuka input audio Balanced XLR, pemancar bakal menehi akeh pilihan kanggo modulasi sing paling cocog karo mixer.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (1)

6) SATU OPERASI TOUCH:

Pemancar FSN-1000T 1kw FM iki dirancang karo layar tutul sensitif sing tepat kanggo ngganti tombol kontrol ing pemancar sadurunge. Kanthi kabeh informasi sing ditampilake kanthi jelas ing layar, pangguna bisa ngontrol lan ngatur kabeh parameter kanthi gampang.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (5)

7) PILIHAN AUDIO FLEXIBLE
Penekanan pemancar FM 1kw FM fleksibel kanggo milih ing antarane 0US / 50US / 75US, pangguna bisa milih mode pertandingan sing paling sesuai miturut kebutuhan dhewe.

FSN-1000T V5.0-16

8) PENTING PENTING
RF sing metu saka pemancar FM 1kw iki terus luwes saka 0-1000 watt ing undhak-undhakan 0.1watt, tegese sampeyan bisa nyetel menyang 1w, 1.1w, 1.2w ... 50w ... 100w ... 500w ... 1000w, kanthi mung siji pemancar sampeyan bakal entuk macem-macem mode output lan gampang cocog karo kabutuhan.

9) RADIUS LONG COVERING

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (3)

9) RADIUS LONG COVERING

FSN-1000T V5.0-20

1. LCD Tutul layar
2. Vents
3. Ngalih Daya

SPESIFIKASI TEKNIKAL:

Part RF:

Frekuensi: 87.5-108MHz,
Nilai langkah frekuensi: 10KHz
Modulasi: FM, panyimpangan puncak ± 75KHz
Stabilitas frekuensi: <± 100Hz
Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL
Daya output RF: 0 ~ 600 watt ± 0.5dB
Gelombang tahan: <- 70dB
Harmoni sing luwih dhuwur: <- 65dB
Parasitik AM: <- 50dB
Impactance output RF: 50Ω

Konektor output RF: N wadon

Part Audio
Konektor input audio: wanita XLR
Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)
Rasio S / N:> 70 dB (20 nganti 20KHz)
Stereo rasio S / N:> 65 dB (20 nganti 15KHz)
Résolusi stereo: -50dB
Tanggepan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz
Gangguan audio: <0.3%
Entuk tingkat audio: -12dB ~ langkah 12dB 3dB

Input audio: -19dB ~ 5dB

Fitur umum:
Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V
Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃
Mode kerja: karya terus
Cara penyejukan: pendinginan hawa
Efisiensi pendinginan: <95%
Dhuwur Work: <4500M
Konsumsi tenaga: 1500VA
Ukuran: 483 x 320 x 88 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 2U.
Bobot: 11Kg

IMG_8486

2014-03-12_112753

DETAIL PAKET:
1 X 600W FM Transmisi karo layar tutul

1 X Power Cord

1 * Antena DV2 Profesional

1 * 30m Kabel RF Kanthi Konektor

Ninggalake a Reply

Response 3

  1. MADI BACO 2018/08/29 ing 20:50:28

    sampeyan kudu nyemburake ing Mayotte

    Adresse: rue de l'école Miréréni
    97620 chirongui (Mayotte)

  2. tresna 2019/02/01 ing 05:52:41

    moment resoudre l'erreur 0176 qui s'affiche quand j'allime mon emetteur FMUSER

  3. SHEKU koromah 2019/10/06 ing 14:52:13

    Tulung kula regane lan kepiye carane duwe ing liberia ing kene