ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMUSER RDS-A FM Broadcast RDS Encoder Kanggo Konsep Broadcasting DSP Konsep lan Desain efektif

  • Kategori:100W-1000W / Encoder / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2019-10-10
  • UPDATE: 2019-10-10 14:55:41 FMUSER RDS-A FM Broadcast RDS Encoder Kanggo Konsep Broadcasting DSP Konsep lan Ringkesan Desain FMUSER RDS-A Encoder cocog kanggo umume wilayah, lokal, RSL, LPFM lan medium liyane ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
600 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
550 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

UPDATE:2019-10-10 14:55:41

FMUSER RDS-A FM Broadcast RDS Encoder Kanggo Konsep Broadcasting DSP Konsep lan Desain efektif

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (2)

Ringkesan

FMUSER RDS-A Encoder cocog kanggo paling akeh wilayah, lokal, RSL, LPFM lan stasiun radio jangkoan medium- lan alangan cilik sing nggunakake Ethernet kanggo distribusi data RDS dinamis. Controller Ethernet sing dibangun ndukung macem-macem port TCP / UDP, fungsi internet lan monitor jauh.

FMUSER RDS-A Encoder duwe konsep DSP kanthi lengkap lan desain sing efektif njamin linuwih, karakteristik sinyal sing apik lan menehi pangguna akeh fitur canggih nalika njaga biaya akuisisi murah.

fitur

l Siap FM siaran dinamis RDS kanthi nganti papat port komunikasi mandiri

l konektivitas USB kanggo setelan lokal lan tujuan pangopènan

l Konektivitas Ethernet kanggo nyambungake karo sistem otomatisasi siaran

l Antarmuka kontrol adhedhasar printah ASCII lan protokol UECP

l Ndhukung fungsi internet lan pemantauan remot

l Fitur teks kalebu PS dinamis, parsing, gulung, tag, pesen tetep, jadwal lan maca HTTP

l Kompatibilitas sing apik karo sistem otomatisasi siaran

l Piranti lunak kontrol kalebu aplikasi Windows GUI sing kuat

l Ndhukung kontrol saka skrip PHP / ASP eksternal

l Gawe serep gampang lan cepet

l Kesucian spektrum sing apik, sintesis sinyal digital RDS langsung; tundhuk karo EN 50067 / EN 62106

l Loro set program switchable (karo setelan DSN lan PSN opsional)

l Ngalih TA lan Program atur saklar

l relay Bypass, linuwih

l Ganti mode puter ganti MPX (Loop / Sisih)

l Gawan wektu nyata internal baterei serep

l Ora input khusus kHz sing dibutuhake - Nada pilot kanggo mbalekake internal sinyal MPX nggunakake PLL digital

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (3)

Pitakon Frekuensi (FAQ)

  1. 1. apa Sistem data siaran radio(RDS)

Sistem Data Radio (RDS) minangka standar kanggo ngewangi sawetara wong data informasi ing a Siaran radio FM stasiun

RDS dikirim kalebu wektu, identifikasi stasiun lan informasi program.

Standar kasebut diwiwiti minangka proyek Uni Broadcasting Eropa (EBU).

  1. 2. Napa sampeyan kudu mbangun stasiun radio fm nganggo rds?

RDS nyedhiyakake saluran digital kanggo stasiun radio FM biasa, saéngga radio nyedhiyakake pangguna luwih akeh, kalebu gambar ing ngisor iki:

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (4)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan fitur RDS, iki minangka introduksi kanggo Wikipedia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Data_System

Fitur paling penting yaiku AF, TA, TP, mbantu stasiun radio FM nindakake luwih akeh…

a) Pengumuman Lalu RDS (TA):

RDS-AEncoder1 (6) RDS-AEncoder1 (5)

Luwih akeh lalu lintas sing saya tambah akeh, saiki wis kasengsem ing macem-macem negara ing Afrika kanggo nglebokake sinyal RDS nalika ngrampungake stasiun pangiriman, saengga bisa ngerti siaran sawetara informasi lalu lintas kanthi liputan sinyal FM.

b) Program Lalu lintas (TP):

Kanthi fungsi TA lan TP RDS, RDS mbantu para pangguna kendaraan radio kanggo entuk informasi lalu lintas kanthi cepet, nyuda kemacetan ing kutha, lan nambah tingkat ngrungokake stasiun radio.

c) Frekuensi Alternatif (AF):

RDS AF mbantu pembalap frekuensi otomatis ngalih ing antarane stasiun Relay.

Ngetik sinyal RDS ing pemancar uga bisa kanthi otomatis ngalih ing sawetara siaran frekuensi macem-macem ing program sing padha. Panampa kanthi otomatis ngalih frekuensi pengganti AF kanthi ndeteksi kode PI ing sinyal RDS kanggo njamin pirang-pirang stasiun relay sing diliwati. Stasiun siaran sing entuk jangkoan nasional entuk jangkoan lancar lan ngrungokake kanthi lancar. Nalika mobil ngliwati zona superposisi sinyal ing antarane rong frekuensi kasebut, fungsi AF RDS bakal kanthi otomatis ngalih menyang program sing padha kanthi frekuensi sing beda.

  1. 3. Kepiye carane Frekuensi Alternatif RDS (AF)?

Mangkene video babagan frekuensi panggantos RDS AF bisa digunakake ing youtube.

  1. 4. Apa sing dibutuhake kanggo nggawe siaran RDS?

A: Dhaptar alat pemancar radio RDS Fm:

1) FMUSER RDS-A enkoder

2) pemancar FUSN FSN-1000W Fm kanthi 57khz

3) lunak enkoding RDS

4) Kabel lan antena

  1. 5. Kepiye carane mbangun saluran rds ing sistem pemancar Saiki aku?

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (7)

1) Konfirmasi apa pemancar saiki wis duwe antarmuka input 57khz.

2) Tuku enkode RDS-A FMUSER kanggo masang sinyal digital ing siaran radio sampeyan.

3) Bukak piranti lunak Rds ing komputer banjur lebokake logo stasiun radio, informasi lalu lintas…

4) Gunakake radio RDS kanggo mriksa informasi digital sing diwenehake.

  1. 6. Apa aku kudu mbayar piranti lunak RDS kanthi biaya tambahan?

Ora, Sampeyan mung kudu tuku encoder FMUSER RDS-A lan pemancar seri FSN, kita nyedhiyakake piranti lunak RDS gratis.

  1. 7. Apa bedane stasiun radio fm RDS lan radio umum ing radio?

Telung gambar ing ngisor iki nggambarake carane RDS bisa digunakake ing stasiun radio FM; kaloro sing terakhir dijupuk nalika radio wis ditelusuri Nottingham stasiun radio Trent FM. Kabeh gambar ditampilake ing SonyRadio portabel XDR-S1 DAB / FM / MW / LW.

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (8)

  1. 8. Apa karakteristik enkoder FMUSER RDS-A, lan apa bedane dibandhingake enkoder RDS inovatif?

Enkoder RDS Innovonics minangka produk sing apik, Bedane paling gedhe kudu fungsi sing padha, lan kita nyedhiyakake enkoder liyane ekonomi.

Ayo katon karakteristik:

Specifications Technical

parameter kawontenan Value
Umum
Tegangan suplai 12 V DC stabil
Saiki sumber 280 mA
Nyambungake sinyal BNC sing ora seimbang
Nyambung data 1x USB (port 1), 1x Ethernet (port 2, 3, 4)
Protokol jaringan didhukung HTTP, SNTP, TCP, UDP, DHCP, DNS, SNMP
Kacepetan USB lunak switchable 1200, 2400, 4800, 9600, 19200 bps
Mode USB 1 mandeg, 8 bit data, ora keseimbangn, (ora ngontrol aliran),

ASCII utawa UECP (SPB 490) piranti lunak TA, utawa external switchTA / input EON1TA TTL kanthi 10 kΩ tarik-up, tingkat utawa pucuk sing diaktifakeProgram ngeset 2Program ngoper printah ASCII, printah UECP utawa eksternal switchProgram switch input external karo 10 kΩ pull-up , Layanan kontrol levelRD didhukung

PI, PS, PTY, TP, AF, TA, DI, M / S, PIN, RT, RT +

TMC, EON, PTYN, ECC, LIC, TDC, IH, CT, ODA

Sinyal RDSFrekuensi Subcarrier 57 kHzBandwidth ± 2.4 kHz (50 dBc) Output tingkat nyetel 0.0 dadi 4.0 V pp ing 256 langkahPindhah shift transmisi stikstereoFull kisaran, ing 9.5 deg. langkah-langkah

Input audio / MPX / pilotMuatan impedancemono sing disaranake <10 kΩstereo MPX <2 kΩRecommended MPX voltase 1.3 - 8.0 V p-pPassthrough voltase gain Hz - 2 kHz100 (1 dB) Tingkat level pilot. 0 mV pp

- nyimpang FM

6.8 kHzPilot PLL njupuk sawetara 8 frekuensi pilot encode enczer HzStereo transmisi transmisi19000 Hz ± 2 Hz

outputImpedansi output 100 impedansi beban ecRecommended> 70 Ω, <1 nF, ora ana offsetMax DC. voltase output (RDS + MPX) 9.0 V p-pRecommended RDS level 3 - 11% saka MPX

Katon lan ilustrasi

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (9)

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (10)

Panggil

jeneng

Nerangke

1

12V DC

Nyambung konektor listrik. Deleng bagean 3.3 kanggo rincian.

2

Ethernet

Konektor Ethernet RJ-45.

Gunakake kabel standar (langsung) kucing 5 Ethernet kanggo sambungan menyang saklar Ethernet, router utawa soket tembok.

Kontrol Ethernet kalebu situs web internal (dirujuk minangka "Port 2") lan loro port tujuan umum sing bisa dikonfigurasi pangguna (dirujuk minangka "Port 3" lan "Port 4") sing ditunjuk kanggo kendali remot liwat protokol TCP utawa UDP.

Enkoder kasebut uga ora nganggo kabel.

3 USB

Penyambung jinis USB standar B. Pelabuhan iki dirujuk minangka "Pelabuhan 1".

Gunakake USB kanggo wiwitan encoder utawa kanggo ngontrol lokal.

Enkoder kasebut uga ora nganggo kabel.

4 Output BNC

Output sinyal RDS kanggo pemancar, dimodifikasi ing subcarrier 57 kHz.

Yen saklar Loop / Side disetel menyang posisi LOOP, Output minangka jumlah saka sinyal RDS lan sinyal kasebut disambungake menyang konektor BNC Input.

5 Input BNC

Input pilihan kanggo sinkronisasi menyang nada pilot utawa kanggo nyampurake sinyal RDS karo sinyal modulasi.

6 Loop / sisih

Ngidini input sinyal kanggo ditambahake menyang Output sinyal.

7 GPIO

Input logis opsional kanggo kontrol langsung sawetara layanan RDS (TA, PROGRAM).

Konektor minangka jinis PSN XXX pin pin 6-pin standar.

Dhaftar Packing

  1. 1 pcs FMUSER RDS-A Encoder
  2. Kabel USB 1pcs
  3. Kabel BNC 2pcs
  4. Pasokan daya 1pcs 12V 2A

Pedoman Panuntun

FMUSER RDS-A cocog kanggo nggarap:

FSN5-50w

FSN5-150w http://www.czhfmtransmitter.com/products/fmt5-0-150w-rds-fm-radio-broadcast-transmitter-87-108mhz-dp100-dipole-antenna-rds-a-encoder-kit/9573

FSN5-350w http://www.czhfmtransmitter.com/products/rds-a-300w-350w-rds-fm-broadcast-with-rds-encoder-dv2-dipole-antenna30-meters-cable-kit/9553

FSN5-600w http://www.czhfmtransmitter.com/products/rds-a-500w-600w-rds-fm-broadcast-with-rds-encoder-dv2-dipole-antenna30-meters-cable-kit/9556

FSN5-1000W http://www.czhfmtransmitter.com/products/fmuser-rds-a-1000w-1kw-rds-fm-radio-broadcast-fm-transmitter-with-rds-encoder-dv2-dipole-antenna30-meters-cable-kit/9560

FSN5 1500W http://www.czhfmtransmitter.com/products/fmuser-fmt5-0-1500h-1500w-fm-rds-radio-broadcast-transmitter-87-5-108mhz-2u-with-rds-a-encoder-and-antenna-kit/9564

Luwih akeh model sing dicocogake, takon karo staf apa model sampeyan cocog.

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (11)

Promosi !!!

Dadi, FMUSER RDS-A Encoder nyedhiyakake solusi kanggo ningkatake tingkat ngrungokake stasiun radio, nggawe luwih gampang sampeyan ngirim pesen menyang radio pangguna nalika ngoperasikake stasiun radio.

Tumindak saiki, saiki ana diskon:

Saiki Tuku Transmisi Series FSN5, Sampeyan bakal entuk diskon 50% kanggo Encodeer FMUSER RDS-A.

Rega resmi enkoder FMUSER RDS-A yaiku 600USD, lan rega diskon 50% yaiku 300USD (Iki mung ditrapake yen tuku siji pemancar seri FSN lan entuk diskon RDS-A 50%).

Ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki, Tuku saiki

OK

Ninggalake a Reply

1 Wangsulan

  1. […] FMUSER RDS-A FM Broadcast RDS Encoder Kanggo Broadcasting Konsep DSP lan Desain Efektif […]