ProductsModul IoT

  • Product Name:

    G-MOUSE jaringan test optimization wektu GPS antarmuka USB USB antarmuka BN-808 GLONASS panampa posisi GNSS

  • Kategori:Modul IoT / Products
  • tanggal:2020-08-31
  • Model: BN-808 Konten transmisi informasi: kabeh kemungkinan Jaringan dhukungan: Pita frekuensi GPS / GLONASS: 1575-1602MHZ Metode sambungan antena: tambalan Transmisi daya: 20mW Mode pesen cekak: ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
98 USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

Model: BN-808

Konten transmisi informasi: kabeh bisa

Jaringan dhukungan: GPS / GLONASS

Pita frekuensi: 1575-1602MHZ

Cara sambungan antena: tambalan

Ngirim daya: 20mW

Mode pesen cekak: apa wae

Jinis antarmuka komunikasi: USB

Fungsi buku telpon: Ya

Ukuran: 56mm * 56mm * 18mm

Level: level USB

Tingkat baud: 9600

Dawane kabel: 2 meter

Aplikasi utama yaiku:

(1) Internet of Things, pengujian jaringan, optimalisasi jaringan, lan peralatan uji coba kanggo perusahaan kayata China Telecom / Mobile / Unicom / ZTE / Huawei.

(2) Digunakake kanggo survei posisi presisi GPS, survey geodetik, eksplorasi sumber daya, survey kadaster, lsp.

(3) Transportasi cerdas, kapal, navigasi mobil, posisi lan navigasi pesawat, perusahaan bis, posisi lan pelacakan kendaraan lan personel, logistik, lsp.

(4) Olahraga ing njobo, lelungan lan petualangan.

(5) Jaringan listrik, pos lan telekomunikasi sing tepat, lsp.

Ninggalake a Reply