Productsliyane

  • Product Name:

    Pemancar video nirkabel GSPAPT-003 HD COFDM HD 1080P kit video mobile

  • Kategori:liyane / Products
  • tanggal:2020-07-31
  • Fitur: ● Tingkat video transmisi video definisi kanthi lengkap (HD), kompatibel karo saluran N siaran level siaran kanthi definisi tinggi (HD); ● Video definisi tinggi bisa dikirim ing wektu nyata sajrone ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
11775.88 USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

fitur:

● transmisi video tingkat Broadcast (HD) kanthi watesan dhuwur, kompatibel karo saluran saluran siaran level tinggi HD (HD);

● Video definisi tinggi bisa dikirim kanthi nyata sajrone gerakan kecepatan kanthi dhuwur (≤380KM / h);

● Gambar lan data bisa dienkripsi kanggo transmisi;

● Nduwe kemampuan anti-gangguan sing luar biasa lan bisa nggunakake kode koreksi kesalahan kanggo koreksi kesalahan kanggo njamin transmisi kesalahan sing sithik;

● Nduwe fungsi bukti-kelembapan, kejutan-bukti lan kejutan, sing nggawa keamanan lan stabilitas sing luwih dhuwur kanggo transmisi video nirkabel.

Pemetaan modulasi: QPSK, 16QAM

Frekuensi kerja: 280 ~ 474MHz / 470 ~ 860MHz (frekuensi bisa dipilih miturut kabutuhan pelanggan)

Resolusi: 1920 × 1080p / 1920 × 1080i / 1280 × 720p / 1280 × 720i (HD); 576 × 720 (definisi standar)

Jalur lebar saluran: 2M / 4M / 6M / 8MHz bisa luwes

Format komprèsi gambar: H.264

Kacepetan pindah: 200km / jam

Stream kode transmisi: 1.45 / 1.8 / 3.0 / 3.7 / 4.0 / 5.4 / 7.3 / 11.0Mbps (HD); 1.5 / 4.0 Mbps (SD)

Interval pengawal: 1/32

Suhu kerja: -25 ℃ ~ 55 ℃

Wektu kerja baterei: gumantung saka kapasitas baterei

Antarmuka kekuwatan: pasokan daya subboard, sirah penerbangan

Jarak pengiriman: 1 ~ 5 kilometer utawa luwih (gumantung saka kekuwatan ing kahanan umum)

Daya output: 1 ~ 5W

Bobot peralatan: ≤1Kg

Pasokan daya peralatan: DC10 ~ 16.8V

Ukuran peralatan: ireng, 120mm × 32mm × 190mm

Struktur peralatan: sasis jinis dissipation panas

Standar perlindungan: anti karat, anti getaran

Ninggalake a Reply