ProductsEnkoder IPTV

  • Product Name:

    Perangkat siaran langsung Nyetel kertu swara Lenovo langsung nggunakake ponsel penyanyi komputer desktop universal universal usb kanggo stream Internet selebriti Internet

  • Kategori:Enkoder IPTV / Products
  • tanggal:2020-03-20
  • Alat iki Kompatibel karo ponsel, komputer, Bluetooth, ndandani swara, nggawe siaran langsung luwih apik. Ditrapake kanggo praktik ngrekam lagu, webcast, K lagu lan swara game. Keuntungan kita yaiku online guida ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
105 USD
/ PC
65 USD
Airmail 25 dina

2 êngg
95 USD
/ PC
115 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

Kit iki Kompatibel karo ponsel, komputer, Bluetooth, ndandani swara, nggawe siaran langsung luwih apik.

Ditrapake kanggo praktik ngrekam lagu, webcast, K lagu lan swara game.

Keuntungan yaiku instalasi pandhuan online, layanan sawise-sales sing apik banget

Set iki ngemot produk ing ngisor iki:

1. Mikropon

2. Kertu swara

3. Menenga Mikrofon

4. Isi meter cahya

5. Nyambungake kabel

6. Kabel audio Connon

7. Monitor kuping

Ninggalake a Reply