ProductsModul IoT

  • Product Name:

    Port serial kanthi kacepetan 4.0 modul transparan transparan, modul Bluetooth, sambungan multi-printer

  • Kategori:Modul IoT / Products
  • tanggal:2020-08-31
  • Pambuka modul: FSC-BT826 minangka modul transmisi digital dual-mode Lingya 4.2 sing bisa ndhukung protokol SPP, GAT, lan HD sekaligus. Modul iki nggabungake chip baseband Bluetooth, CPU Cortex M3 lan lampu kilat 4M, sing ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
75 USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

Pambuka modul:

FSC-BT826 minangka modul transmisi digital dual-mode Lingya 4.2 sing bisa ndhukung protokol SPP, GAT, lan HD sekaligus. Modul kasebut nggabungake chip baseband Bluetooth, CPU Cortex M3 lan flash 4M, sing bisa digunakake ing transmisi data master-budak lan jaringan siji-akeh.

Spesifikasi produk

Jinis antena: antena onboard PCB

Versi Bluetooth: 4.2 mode dobel (mudhun cocog karo 4.2 / 4.0 / 3.0 / 2.1 / 2.0 / 1.2 / 1.1)

Protokol: SPP, HID, GATT (standar BLE)

Antarmuka data: UART, I 2 C, PCM / I 2 S, nganti 14 antarmuka IO

Daya output: 5.5 dbm

Tingkat konsumsi daya: kelas1.5

Pita frekuensi: band ISM 2.402GHz-2.480GHz

Nampa sensitivitas: -82dbm@0.1% tingkat kesalahan bit

Tingkat baud: nilai standar yaiku 115200bps, ndhukung 1200bps nganti 921600bps

Tingkat transmisi transparan: BLE 18KB / S, SPP 60KB / S

Suhu kerja: -20 ℃ ~ 70 ℃

Asor: 10% ~ 95% ora kondensasi

Fitur: Dhukungan upgrade OTA, sertifikat BQB & MFI, kepatuhan ROHS

Ninggalake a Reply