ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    Broadcast RDS-A 300W 350W RDS FM karo RDS Encoder DV2 antena dipole + kabel kabel 30 meter

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar FM / Products
  • tanggal:2019-10-21
  • Broadcast RDS-A 300W 350W RDS FM karo antena dipole RDS Encoder DV2 + kit kabel 30 meter Anyar RDS 300W 350W Broadcast RDS FM karo antena RDS Encoder DV2 + 30 meter KANG TAMPILAN DIGAMPANG: 1). Stasiun Radio Komunitas 2). LPFM ra ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
2199 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
2099 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

Broadcast RDS-A 300W 350W RDS FM karo RDS Encoder DV2 antena dipole + kabel kabel 30 meter

RDS-AEncoder1 (3)

Broadcast RDS 300W 350W RDS FM anyar karo antena dipole RDS Encoder DV2 + 30 meter kit

1000w

GAMPANG APLIKASI GAMPANG:

1). Stasiun Radio Komunitas

2). Stasiun radio LPFM
3). Stasiun radio kutha

4). Stasiun radio Christian Church

FSN-1000T V5.0-17

CIRI PENTING:

1) Proteksi OVERHEAT:

Pemancar bakal ngalih menyang pangreksan otomatis kanthi pesen weker lan swara bip yen suhu kerja dadi luwih dhuwur tinimbang kisaran normal.

2) TANPA SWR:

SWR minangka indikasi sambungan sistem antena karo pemancar. Sawise koneksi ora apik lan nyebabake Nilai SWR sing dhuwur, pemancar bakal ngalih menyang mode perlindungan otomatis kanthi nuduhake pesen weker ing layar kanthi swara bengok.

3) FAN ERROR ALARM

Yen penggemar mandheg mlaku, bakal ana pesen sing nguwatirake ing layar kaya ing ngisor iki:

4) PEKAN AUTO FREQUENCY:
Auto pemancar 1kw FM mindhah frekuensi pencocokan paling apik ing antena kanggo nggedhekake efisiensi penyiaran kanthi rasio SWR minimal, iki mesthekake kinerja sing paling apik saka transmitter lan antena.
20171212_image021

5) GAMPANG GAMPANG:

Yen mixer audio wis nyambung karo pemancar FM 1kw FM liwat antarmuka input audio Balanced XLR, pemancar bakal menehi akeh pilihan kanggo modulasi sing paling cocog karo mixer.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (1)

6) SATU OPERASI TOUCH:

Pemancar FSN-1000T 1kw FM iki dirancang karo layar tutul sensitif sing tepat kanggo ngganti tombol kontrol ing pemancar sadurunge. Kanthi kabeh informasi sing ditampilake kanthi jelas ing layar, pangguna bisa ngontrol lan ngatur kabeh parameter kanthi gampang.

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (5)

7) PILIHAN AUDIO FLEXIBLE
Penekanan pemancar FM 1kw FM fleksibel kanggo milih ing antarane 0US / 50US / 75US, pangguna bisa milih mode pertandingan sing paling sesuai miturut kebutuhan dhewe.

FSN-1000T V5.0-16

8) PENTING PENTING
RF metu saka pemancar 350W FM iki terus bisa diatur saka 0-350 watt ing undhak-undhakan 0.1watt, tegese sampeyan bisa nyetel menyang 1w, 1.1w, 1.2w ... 50w ... 350w, kanthi mung siji pemancar sampeyan bakal entuk macem-macem mode output lan gampang cocog karo kabutuhan.

9) RADIUS LONG COVERING

FMUSER V3.0 1000W 1KW FM TRANSMITTER (3)

9) RADIUS LONG COVERING

FSN-1000T V5.0-20

1. LCD Tutul layar
2. Vents
3. Ngalih Daya

SPESIFIKASI TEKNIKAL:

Part RF:

Frekuensi: 87.5-108MHz,
Nilai langkah frekuensi: 10KHz

Modulasi: FM, panyimpangan puncak ± 75KHz
Stabilitas frekuensi: <± 100Hz
Cara stabil stabilitas: synthesizer frekuensi PLL
Daya output RF: 0 ~ 350 watt ± 0.5dB
Gelombang tahan: <- 70dB
Harmoni sing luwih dhuwur: <- 65dB
Parasitik AM: <- 50dB
Impactance output RF: 50Ω

Konektor output RF: N wadon

Part Audio
Konektor input audio: wanita XLR
Konektor input AUX: wanita BNC

Pre-emphasis: 0us, 50us, 75us (pangguna pangguna)
Rasio S / N:> 70 dB (20 nganti 20KHz)
Stereo rasio S / N:> 65 dB (20 nganti 15KHz)
Résolusi stereo: -50dB
Tanggepan frekuensi audio: 30 ~ 15000Hz
Gangguan audio: <0.3%
Entuk tingkat audio: -12dB ~ langkah 12dB 3dB

Input audio: -19dB ~ 5dB

Fitur umum:
Daya voltase sumber daya: 110V ~ 260V
Range suhu operasi: -10 menyang 45 ℃
Mode kerja: karya terus
Cara penyejukan: pendinginan hawa
Efisiensi pendinginan: <95%
Dhuwur Work: <4500M
Konsumsi tenaga: 1500VA
Ukuran: 483 x 320 x 88 mm tanpa nangani lan protrusions, 19 "Rak standar 2U.
Bobot: 10Kg

Pengumuman Lalu RDS (TA):

RDS-AEncoder1 (5)

Luwih akeh lalu lintas sing saya tambah akeh, saiki wis kasengsem ing macem-macem negara ing Afrika kanggo nglebokake sinyal RDS nalika ngrampungake stasiun pangiriman, saengga bisa ngerti siaran sawetara informasi lalu lintas kanthi liputan sinyal FM.

b) Program Lalu lintas (TP):

Kanthi fungsi TA lan TP RDS, RDS mbantu para pangguna kendaraan radio kanggo entuk informasi lalu lintas kanthi cepet, nyuda kemacetan ing kutha, lan nambah tingkat ngrungokake stasiun radio.

c) Frekuensi Alternatif (AF):

RDS-AEncoder1 (6)

RDS AF mbantu pembalap frekuensi otomatis ngalih ing antarane stasiun Relay.

Ngetik sinyal RDS ing pemancar uga bisa kanthi otomatis ngalih ing sawetara siaran frekuensi macem-macem ing program sing padha. Panampa kanthi otomatis ngalih frekuensi pengganti AF kanthi ndeteksi kode PI ing sinyal RDS kanggo njamin pirang-pirang stasiun relay sing diliwati. Stasiun siaran sing entuk jangkoan nasional entuk jangkoan lancar lan ngrungokake kanthi lancar. Nalika mobil ngliwati zona superposisi sinyal ing antarane rong frekuensi kasebut, fungsi AF RDS bakal kanthi otomatis ngalih menyang program sing padha kanthi frekuensi sing beda.

  1. 3. Kepiye carane Frekuensi Alternatif RDS (AF)?

Mangkene video babagan frekuensi panggantos RDS AF bisa digunakake ing youtube.

  1. 4. Apa sing dibutuhake kanggo nggawe siaran RDS?

A: Dhaptar alat pemancar radio RDS Fm:

1) FMUSER RDS-A enkoder

2) pemancar FUSN FSN-1000W Fm kanthi 57khz

3) lunak enkoding RDS

4) Kabel lan antena

  1. 5. Kepiye carane mbangun saluran rds ing sistem pemancar Saiki aku?

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (7)

1) Konfirmasi apa pemancar saiki wis duwe antarmuka input 57khz.

2) Tuku enkode RDS-A FMUSER kanggo masang sinyal digital ing siaran radio sampeyan.

3) Bukak piranti lunak Rds ing komputer banjur lebokake logo stasiun radio, informasi lalu lintas…

4) Gunakake radio RDS kanggo mriksa informasi digital sing diwenehake.

  1. 6. Apa aku kudu mbayar piranti lunak RDS kanthi biaya tambahan?

Ora, Sampeyan mung kudu tuku encoder FMUSER RDS-A lan pemancar seri FSN, kita nyedhiyakake piranti lunak RDS gratis.

  1. 7. Apa bedane stasiun radio fm RDS lan radio umum ing radio?

Telung gambar ing ngisor iki nggambarake carane RDS bisa digunakake ing stasiun radio FM; kaloro sing terakhir dijupuk nalika radio wis ditelusuri Nottingham stasiun radio Trent FM. Kabeh gambar ditampilake ing SonyRadio portabel XDR-S1 DAB / FM / MW / LW.

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (8)

  1. 8. Apa karakteristik enkoder FMUSER RDS-A, lan apa bedane dibandhingake enkoder RDS inovatif?

Enkoder RDS Innovonics minangka produk sing apik, Bedane paling gedhe kudu fungsi sing padha, lan kita nyedhiyakake enkoder liyane ekonomi.

Ayo katon karakteristik:

Specifications Technical

parameter kawontenan Value
Umum
Tegangan suplai 12 V DC stabil
Saiki sumber 280 mA
Nyambungake sinyal BNC sing ora seimbang
Nyambung data 1x USB (port 1), 1x Ethernet (port 2, 3, 4)
Protokol jaringan didhukung HTTP, SNTP, TCP, UDP, DHCP, DNS, SNMP
Kacepetan USB lunak switchable 1200, 2400, 4800, 9600, 19200 bps
Mode USB 1 mandeg, 8 bit data, ora keseimbangn, (ora ngontrol aliran),

ASCII utawa UECP (SPB 490) piranti lunak TA, utawa external switchTA / input EON1TA TTL kanthi 10 kΩ tarik-up, tingkat utawa pucuk sing diaktifakeProgram ngeset 2Program ngoper printah ASCII, printah UECP utawa eksternal switchProgram switch input external karo 10 kΩ pull-up , Layanan kontrol levelRD didhukung

PI, PS, PTY, TP, AF, TA, DI, M / S, PIN, RT, RT +

TMC, EON, PTYN, ECC, LIC, TDC, IH, CT, ODA

Sinyal RDSFrekuensi Subcarrier 57 kHzBandwidth ± 2.4 kHz (50 dBc) Output tingkat nyetel 0.0 dadi 4.0 V pp ing 256 langkahPindhah shift transmisi stikstereoFull kisaran, ing 9.5 deg. langkah-langkah

Input audio / MPX / pilotMuatan impedancemono sing disaranake <10 kΩstereo MPX <2 kΩRecommended MPX voltase 1.3 - 8.0 V p-pPassthrough voltase gain Hz - 2 kHz100 (1 dB) Tingkat level pilot. 0 mV pp

- nyimpang FM

6.8 kHzPilot PLL njupuk sawetara 8 frekuensi pilot encode enczer HzStereo transmisi transmisi19000 Hz ± 2 Hz

outputImpedansi output 100 impedansi beban ecRecommended> 70 Ω, <1 nF, ora ana offsetMax DC. voltase output (RDS + MPX) 9.0 V p-pRecommended RDS level 3 - 11% saka MPX

Katon lan ilustrasi

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (9)

Fmuser-Rds-A-Encoder-Radio-Station-Transmitter (10)

Panggil

jeneng

Nerangke

1

12V DC

Nyambung konektor listrik. Deleng bagean 3.3 kanggo rincian.

2

Ethernet

Konektor Ethernet RJ-45.

Gunakake kabel standar (langsung) kucing 5 Ethernet kanggo sambungan menyang saklar Ethernet, router utawa soket tembok.

Kontrol Ethernet kalebu situs web internal (dirujuk minangka "Port 2") lan loro port tujuan umum sing bisa dikonfigurasi pangguna (dirujuk minangka "Port 3" lan "Port 4") sing ditunjuk kanggo kendali remot liwat protokol TCP utawa UDP.

Enkoder kasebut uga ora nganggo kabel.

3 USB

Penyambung jinis USB standar B. Pelabuhan iki dirujuk minangka "Pelabuhan 1".

Gunakake USB kanggo wiwitan encoder utawa kanggo ngontrol lokal.

Enkoder kasebut uga ora nganggo kabel.

4 Output BNC

Output sinyal RDS kanggo pemancar, dimodifikasi ing subcarrier 57 kHz.

Yen saklar Loop / Side disetel menyang posisi LOOP, Output minangka jumlah saka sinyal RDS lan sinyal kasebut disambungake menyang konektor BNC Input.

5 Input BNC

Input pilihan kanggo sinkronisasi menyang nada pilot utawa kanggo nyampurake sinyal RDS karo sinyal modulasi.

6 Loop / sisih

Ngidini input sinyal kanggo ditambahake menyang Output sinyal.

7 GPIO

Input logis opsional kanggo kontrol langsung sawetara layanan RDS (TA, PROGRAM).

Konektor minangka jinis PSN XXX pin pin 6-pin standar.

Dhaftar Packing

  1. 1 pcs FMUSER RDS-A Encoder
  2. Kabel USB 1pcs
  3. Kabel BNC 2pcs
  4. Pasokan daya 1pcs 12V 2A

Pedoman Panuntun

FMUSER RDS-A cocog kanggo nggarap:

FSN5-50w

FSN5-150w

FSN5-350w

FSN5-600w

FSN5-1000W

Luwih akeh model sing dicocogake, takon karo staf apa model sampeyan cocog.

Antena DV2

2014-03-12_113003

500WULUH RF AMPLIFIER2

2014-01-15_152344

1/4 gelombang antenaena DV2 kanggo 100w 300w 500w 600w 1000w 1kw FM pemancar
87.5-108MHZ
500WULUH RF AMPLIFIER2

Kabel:

kabel5012
kabel

Saiki digunakake ing: Liputan ponsel 2G / 3G, sekolah, hotel, stasiun sepur, kandhang, bangunan kantor, pabrik, papan kediaman lan wilayah liyane kanthi w siny sinyal wlan / wifi, macem-macem sistem interkom nirkabel, gelombang radio gelombang gelombang macem-macem macem-macem ham frekuensi didhukung!

Kabel ndhukung:
Frekuensi 0-12G
Cathetan: 1/2 apa tegese?
Apa diameter njaba saka metalik logam feeder inci, preduli saka inti utama lan coaxial .1 / 2 nuduhake diameter njaba njaba tameng logam yaiku 1.27 cm feeder 7/8 nuduhake garis njaba njaba feeder tameng metallic yaiku 2.22 cm, jampel njaba ora kalebu.

Gumantung saka gelombang nirkabel elektromagnetik frekuensi ing feeder, atenuasi intensitas sinyal beda. Contone: frekuensi elektromagnetik: 890 - 920M, atenuasi ing 1/2 feeder yaiku: 7.5 - 7dB / 7 meter. Pengambilan feeder 100/7 udakara: 8 - 4.2 .4 / 5 meter.

Yen sampeyan butuh kabel sing luwih dawa, kabari aku.

Paket kalebu:

1 * Encode RDS-A nganggo kabel
1 * 300W pemancar fm
1 * antena dip2 DVXNUMX
1 * kabel 30meters karo konektor

Ninggalake a Reply

Response 2

  1. paulo pareja 2020/08/05 ing 12:39:09

    apa ana barang sing kasedhiya ing wektu iki? pira regane? 300-350-1000kw pemancar

    • admin 2020/08/08 ing 01:18:03

      Halo paulo pareja
      Kit pemancar 350w 1000w fm ing saham .Kode encode RDS bakal ana stok ing wulan Sep. Yen sampeyan duwe pitakon pls ora hubungi aku. emailku kitmanlaw@gmail.com whatsapp: +86 13602420401
      BR
      lanyar