ProductsPemancar FM100W-1000W

  • Product Name:

    FMUSER FM Broadcast Relay Station Model Radio Relay Repeater Set: FSN-1000R

  • Kategori:100W-1000W / Pemancar Profesional 500W-5KW / Stasiun radio 50W-5KW FM + Alat studio lengkap / Products
  • tanggal:2019-10-10
  • FMUSER FM Broadcast Relay Station Radio Relay Repeater Set Model: FSN-1000R OVERVIEW: FSN-1000R FM relay repeater yaiku produk paling anyar sing dikembangake dening FMUSER ing taun 2019. Produk kabeh-siji kalebu demodulasi digital, proses digital ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
6800 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
6650 USD
/ PC
USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

FMUSER FM Broadcast Relay Station Model Radio Relay Repeater Set: FSN-1000R

fm Radio relay repeater Sambungan Sistem Broacasting

LAMPIRAN:

Pemulang relay radio FSN-1000R FM yaiku produk paling anyar sing dikembangake dening FMUSER ing taun 2019. Produk kabeh kalebu demodulasi digital, pamrosesan digital lan modulasi, penguat daya RF, sumber daya, kabeh modul ing sasis standar 2U, kabeh sinyal kaloro input lan output saka panel mburi.

Sistem relay radio FSN-1000R FM kalebu antena nampa, repeater repeater radio FSN-1000R FM, ngirim antena, nyambung kabel lan konektor. Sinyal FM bisa ditampa dening antena panrima, FSN-1000R FM relay repeater bakal nindakake demodulasi, proses, modulasi, RF nggedhekake, lan antena ngirim bisa langsung siaran maneh, sistem iki bisa nyukupi kebutuhan saka macem-macem acara.

Akeh pangguna uga nyebat minangka lokal: stasiun rel fm, stasiun relay siaran, pemancar relay, stasiun pelengkap, penerjemah siaran, repeater, penyiar maneh.

Cara nggedhekake jangkoan fm pemancar , yen sampeyan wis duwe stasiun radio, ?

Sampeyan bisa nggunakake sistem relay radio FMUSER FSN-1000R FM kanggo nampa sinyal FM stasiun utama lan siaran maneh ing stasiun anyar. Kekuwatan pemancar sistem siaran FNS-1000R yaiku 1KW, saengga jangkoan 50KM bisa ditambah kanggo saben stasiun tambahan. Lan sumber program studio persis padha karo stasiun utama.

fm radio relay repeater2

Kepiye nyebarake stasiun dhewe menyang saindenging negara 100KM-200KM kanthi anggaran winates?

Prinsip sing padha kaya ing ndhuwur, limang set sistem penyiapan relay FMUSER FSN-1000R bisa nyukupi panjaluk kasebut, lan bisa nyuda sampah sinyal lipatan ing wilayah sing ora dikepengini, mung kudu diselehake ing papan sing padhet.

fm radio relay ulang

200KM FM Radio Diagram

Kepiye cara mindhah audio studio menyang pemancar?

Kita kabeh ngerti, STL bisa nggayuh fungsi iki, nanging STL kudu diakses transmisi titik-menyang-titik. Yen ana gunung utawa alangan liyane, sampeyan bisa nggunakake Transmitter FM kanggo nyiyarake audio saka studio kanggo pemancar, amarga sinyal FM RF bisa dipotong, lan pungkasane ulang ulang FUSN FSN-1000R bisa nampa audio sing bermutu saka studio .

Kepiye cara nransfer sumber studio menyang stasiun pemancar ing macem-macem lokasi?

STL mung bisa titik. Yen ana siji-kanggo-akeh titik, macem-macem set sistem STL kudu digunakake, lan regane dhuwur, instalasi kasebut mbebayani, lan kena pengaruh serius lingkungan. Saiki kita mung kudu nginstal sistem siaran FMUSER FSN-1000R ing situs pemancar beda, sing ngrampungake masalah transmisi program lan uga ngrampungake masalah ing siaran stasiun, amarga FMUSER FSN-1000R ora mung panrima nanging uga penyiar.

fm Radio relay repeater Aplikasi

Pungkasan, FMUSER mesthi nggarap solusi sistem sing paling ekonomi, stabil lan dipercaya kanggo ngrampungake masalah para pelanggan ing siaran.

Sistem relay FMUSER FSN-1000R duwe akeh fitur utama kayata:

FEATUR MAIN

1. Nganggo teknologi digital lan nampa demodulasi kanggo njamin kualitas swara demodulasi sing jelas.

2. Nggunakake teknologi FPGA + DDS kanggo ngetrapake teknologi modulasi digital digital, saéngga indeks emisi FM tekan tingkat paling dhuwur.

3. Nggunakake teknologi arsitektur mikropemproses arsitektur ARM minangka kontrol utama.

4. Dhukungan input RF nirkabel sing nampa audio, loro sinyal audio digital AES / EBU, siji audio stereo analog lan siji sinyal komposit MPX, dll.

5. Ndhukung siji cara RDS utawa SCA input.

6. AGC ngontrol kekuwatan output kanggo njamin daya sero nol listrik output.

7. Sampurna, saiki-voltase, over-suhu, over-power, weker rasio gelombang lan fungsi pangayoman.

8. Nggunakake OLED kanggo nampilake paramèter sing bisa digunakake kanthi nyata.

9. Gunakake arah sing arah dhuwur FM sing nampa antena kanggo nampa sinyal (sanajan sinyal banget) lan disiyarake maneh.

10. Daya siarake maneh nganti 1000W, kanthi antena dipole kanthi dhuwur, tutup radius nganti 50KM.

Skematis

FSN-1000R FM Revolusi Radio FSN

aplikasi

1. Pelanggan sing duwe stasiun radio utama lan pengin nggedhekake jangkoan.

2. Priksa liputan ing wilayah pegunungan.

3. anggaran winates kanggo nggayuh jangkoan ing radio.

4. 100KM utawa 200KM jangkoan, sanajan kanggo jangkoan negara.

5. program studio transmisi omnidirectional 360 derajat.

6. Ana alangan ing antarane studio lan stasiun radio utama.

SPESIFIKASI TEKNIKAL

1. Pemulang relay FMUSER FSN-1000R FM

Repeater Radio FNS-1000R FM

FM nampa frekuensi frekuensi

76MHz ~ 108MHz, jumangkah 10kHz (bisa diladekake frekuensi liyane)

Kisaran frekuensi transmisi FM

87MHz ~ 108MHz, jumangkah 10kHz (bisa diladekake frekuensi liyane)

Panyimpangan frekuensi operator

± 200Hz

output Power

0 ~ 1000W terus diatur (daya liyane bisa disesuaikan)

Stabilitas daya output

<± 3% (suhu ambien -10 ° C nganti +45 ° C)

Impedansi output RF

50Ω

Konektor output RF

L27-50K (bisa konektor liyane sing disesuaikan)

Gelombang sisa

<-85dBc

Sing luwih harmonik

<-80dBc

Modulasi amplifikasi parasit

<-60dB

Impedansi input audio

600Ω, kertu imbang

Tingkat input audio analog

-15dBm nganti + 15dBm

Impedansi input AES / EBU

110Ω, kertu imbangan

Tingkat input AES / EBU

-60dBFS menyang 0dBFS

Impedansi input MPX

10KΩ, BNC sing ora seimbang

Tingkat input MPX

-15dBm nganti + 15dBm

Gawe tingkat audio

-15dB ~ + 15dB langkah 0.1dB

Input RDS / SCA

BNC sing ora seimbang

Penekanan audio

0μs / 25μs / 50μs / 75μs opsional

Stereo sinyal menyang rasio swara

Modhèl ≥92dB, 1KHz, 100%

Distorsi cacat total

<0.02%, 30Hz ~ 15000Hz

Tanggepan frekuensi audio

± 0.01dB, ora nimbang, ora nimbang; ± 0.05dB, bobote bobot lan mbusak bobot

Résolusi stereo

≥73dB, 30Hz ~ 15000Hz

Bedane tingkat saluran kiwa lan tengen

<0.02dB (100 modulasi)

Impenansi output 19KHz / MPX

600Ω, BNC sing ora seimbang

Tingkat output 19KHz / MPX

-15dBm nganti + 15dBm

Cara dissipation panas

Konjol paksa

voltase

AC90V ~ AC265V 47Hz ~ 63Hz

suhu Operating

-10 ° C ~ +45 ° C, ora kondensasi

Ukuran sasis

19 inci, 2U (500mm × 484mm × 88mm)

Total Bobot

14.5kg

2. FMUSER FU-DV2 Antena Broadcast

Antena Dipole

Frekuensi jangkoan

87.5-108 MHz

Impansi Input

50 ohm

konektor

EIA flange miturut rating daya sistem

VSWR

<= 1.3: 1 MAX

Polarisasi

Verticality

gain

miturut syarat

Pola Horisontal

Sembarang jinis miturut syarat customer

Pola vertikal

Null isi, ngiringan Beam lan syarat khusus sing dikarepake

Fasilitas liyane

Sistem antena bisa diwenehake ing feed pamisah kanthi rong antena witjaksono, saben setengah bisa nampa kekuwatan lengkap

dimensi

1400 * 900 * 50mm

bobot

5kg kanthi dipasang ware hard

Lumahing angin

0.05m2

Beban angin

9.8kg (kacepetan angin ing udakara 160km / h-tanpa radome)

Kecepatan angin maksimal

220km / h

Beban angin

9.8kg (kacepetan angin ing udakara 160km / h-tanpa radome)

Kecepatan angin maksimal

220km / h

Bahan: Sisih njaba

Anticorodal aluminium

Bagéan internal

Kuningan

Dhuwur saka Uploaded

Tundhuk jumlah bayaran (waca tabel)

Bobot volume Paket

11kg

Size packing

86 * 88 * 7cm

3. FMUSER FM Nampa Antena

Nampa Antena Yagi

Range frekuensi

88-108 MHz

rintangan input

75Ω

Wangun antarmuka

FJ lanang (Inggris)

Rasio gelombang sing ngadeg

≤1.5

gain

3dB

Mode polarisasi

Horisontal utawa vertikal

Bobot antena

1.2KG

PAKET KESIMPULAN:

* FMUSER FSN-1000R FM relay repeater * 1 set

* Kabel listrik transmisi radio FM * 1pc

* Antena FU-DV2 dipole * 1pc

* 1/2 kabel feed L29J – L29J -12 30meter karo konektor * 1pc

* Arah FM nampa antena Yagi * 1pc

* FM pandhuan antena Yagi arah 20meter karo konektor * 1pc

FAQ

1. Apa sistem relay radio?

- Sistem relay radio kanggo nampa lan nyebarake maneh sinyal stasiun radio utama.

2. Napa stasiun radio relay ora bisa nyebar frekuensi sing padha karo stasiun radio utama?

- Amarga jangkoan pemancar minangka bunder, bagean sing tumpang tindih saka rong bunderan kasebut bakal duwe gangguan frekuensi sing padha. Muni kaya swara sing mbaleni.

3. Pira regane antara stasiun utama lan stasiun relay?

- Benten paling minimal saka 0.5mhz.

4. Pira meter pira antena sing nampa lan antena siaran?

- Paling ora 3 meter loro.

5. Pira wektu tundha?

- Penundaan antara stasiun utama lan stasiun relay yaiku 0.1 detik.

6. Apa input audio bisa diowahi kanthi otomatis?

- Ora ndhukung ngalih otomatis.

7. Apa kaluwihan sistem relay radio luwih saka STL?

* Ora watesan panrima.

* Sinyal kasebut luwih stabil lan bisa adaptasi menyang lingkungan sing luwih kompleks.

* Ana frekuensi sing bisa ditampa sing bisa digunakake.

* Operasi luwih gampang, ora akeh pilihan persiyapan.

8. Apa bedane stasiun fm relay lan siaran sinkronik?

Stasiun rel fm ngowahi dadi sinyal audio kanthi nampa sinyal saka stasiun utama FM lan ngirim maneh.

Siaran sinkronisasi mbutuhake baris transmisi audio mandhiri, kayata serat optik, jaringan, gelombang mikro, satelit, lsp. Kanggo mindhah sinyal audio kasebut.

Stasiun rel fm mbutuhake paling sethithik rong titik frekuensi kanggo transmisi lan jangkoan terus.

Siaran sinkronisasi mung mbutuhake siji frekuensi titik kanggo nutupi.

Tuntunan ORDER:

Sampeyan bisa entuk rekomendasi ing ngisor iki minangka stasiun radio utama.

PRODUCT NAME

PAKAI KANGGO

LAKU

DESCRIPTION

Paket Transmisi 30KM

1x 1000W FSN-1000T FM TX

50km

Paket transmisi lengkap

1x 1-Bay FU-DV2 Dipole Antena

1x 30M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Konektor

Paket Transmisi 50KM

1x 1000W FSN-1000T FM TX

60km

Paket transmisi lengkap

1x 2-Bay FU-DV2 Dipole Antena

1x 40M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Konektor

Paket Studio 30KM

1x 1000W FSN-1000T FM TX

50km

Lengkep paket Studio karo pemancar 1KW FM lan antena bay 1

1x 1-Bay FU-DV2 Dipole Antena

1x 30M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Konektor

Paket Studio 1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro pamicara, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, rong ngadeg MIC, loro tutup BOP, siji On Air LED)

Paket Studio 50KM

1x 1000W FSN-1000T FM TX

60km

Lengkep paket Studio karo pemancar 1KW FM lan antena bay 2

1x 2-Bay FU-DV2 Dipole Antena

1x 40M 1/2 ″ Kabel Coaxial karo Konektor

Paket Studio 1x (siji mixer 12way, loro headphone, loro pamicara, siji prosesor audio, telpon hibrida 4way, loro mikrofon, rong ngadeg MIC, loro tutup BOP, siji On Air LED)

Ninggalake a Reply

1 Wangsulan

  1. Serge Bahige Mahushwa 2020/03/06 ing 19:39:36

    Bonjour. Sampeyan bisa nggunakake teknologi teknologi sing paling anyar lan bakal ngrungokake. Dhewe, sampeyan bakal tekan ing Chine lans kanggo wong-wong sing ngunjungi jours ngiringan luwih saka 2 taun, lan 600 taun, lan ngukum lan nglengkapi 1000W avec le kit ngrampungake aussi, lan 3 dina 4 jam . Yen ora, sampeyan bakal njaluk email menyang WhatsApp lan dakwenehi babagan jenenge.