ProductsEnkoder IPTV

  • Product Name:

    FMUSER FBE400Video & Sistem Tampilan Komersial Komersial

  • Kategori:Enkoder IPTV / News / Products
  • tanggal:2020-03-17
  • Update Update: 2020-03-17 15:06:41 FMUSER FBE400Video & Spesialisasi Sistem Server Tampilan Komersial IP streaming server streaming saya tambah populer amarga kenaikan industri video. Video TV saiki ditampilake ing ngendi wae ora ana ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

pcs
USD
/ PC
USD
Airmail 25 dina

Product Description

Update Time:2020-03-17 15:06:41

FMUSER FBE400Video & Komersial Spesifikasi Sistem Server Tampilan

Server streaming IPTV saya tambah akeh amarga popularitas industri video. Video video dina iki ditampilake ing ngendi wae, ora ana prekara sing ana ing kamar umum utawa pribadi. Dadi, kepiye carane bisa stream macem-macem saluran TV video menyang macem-macem tampilan tabungan sing trep lan biaya?

Kombinasi server MagicUS FBE400 FBE200 karo FMUSER FBE300 IPTV Encoder lan FBEXNUMX Magicoder Transcoder cocog kanggo solusi IPTV ekonomi ing hotel, rumah sakit, restoran, sekolah, bandara lsp.

Sawetara fungsi sing disebutake ing manual iki mung ditrapake kanggo model sing cocog, ora kabeh model sing didaftar, saéngga manual iki ora bisa digunakake minangka janji kanggo kabeh fungsi kabeh model.

specifications:

● Ndhukung pratinjau program langsung ing antarmuka WEB, sampeyan bisa ngawasi status kabeh program kapan wae, ing endi wae

● Ndhukung sumber program audio siji

● Produk docking ngarep lan mburi sing sampurna, sing bisa nggawe kabeh peralatan ngarep lan mburi

● latensi sithik Ultra, ora ana gagap

● Ndhukung serep konfigurasi sistem lan mulihake

● Ndhukung Parameter setelan kaca Web lan ndhukung kaping basa ganti

● Saben mesin wis lulus tes tuwa sing kudu nuli sadurunge metu saka pabrik. Proses penuaan yaiku 72 jam tetep beban kerja sing lengkap.

Skenario aplikasi

Nyedhiyakake program definisi tinggi bermutu kanthi stabilitas kanggo masarakat, nanging uga kanggo nyukupi syarat khusus komunitas.

Hotel: Iki ora mung bisa nyukupi kebutuhan hotel kanggo program domestik lan manca, nanging uga ndhukung program hotel lan layanan sisipan grafis lan teks iklan.

Sekolah:

Iku trep kanggo nggawe manajemen lan pangopènan nalika ngrampungake panjaluk sekolah kanggo program roto lan program TV.

Komunitas:

Nyedhiyakake program definisi tinggi bermutu kanthi stabilitas kanggo masarakat, nanging uga kanggo nyukupi syarat khusus Komunitas.

Pakunjaran:

Iki nyedhiyakake sistem TV digital sing stabil lan efektif kanggo pakunjaran. Nggawe pangopènan lan manajemen gabungan.

Sistem TV Cruise:

Bisa nyedhiyakake program domestik lan manca sing stabil kanggo kapal pesiar, lan uga nyukupi kebutuhan kapal kapal pesiar.

FMUSER FBE400 APK Magicoder Server:

Server magicoder FMUSER FBE400 APK minangka piranti sing dibangun kanthi tujuan kanggo nyekel lan streaming konten TV. Iki ditrapake kanggo solusi IPTV ekonomi sing dirancang kanggo nggabungake macem-macem saluran video kanggo kiriman TV. Server IPTV ngirim layanan televisi liwat jaringan akses lokal (LAN) liwat metode komunikasi sing diarani Internet Protocol (IP).

Piranti lunak server IPTV FMUSER FBE400 uga nglacak statistik lan informasi babagan sing ndeleng konten, ngirim data iki menyang Middleware.Program server ngatur kabeh bisnis, kanggo ngawasi lan ngontrol kabeh fungsi piranti, kalebu saluran, rencana langganan, pangguna , server, lsp manajemen latar mburi server yaiku persiyapan gampang banget saka parameter kualitas stream lan fungsi liyane.

FMUSER ngembang lan nderek tren paling anyar ing lapangan siaran lan streaming. Pramila kita saged nyedhiyakake piranti pelanggan kanthi lengkap lan efisien.

Apa sampeyan pengin nawakake saluran streaming utawa siaran ing papan umum, solusi FMUSER wis sampeyan klebu!

paramèter:

  1. Kothak Pemain IPTV
Ora Ana item parameter
1 kontrol master Allwinner h3
2 DDR 1G
3 FLAH 8G
4 OS Android 7.1
5 Antarmuka Output HDMI
6 Antarmuka Input 100Mbps port jaringan, dhukungan Input RTMP
7 input voltase DC 2V 2A
9 Total Bobot 0.36KG
10 sakabèhé Size 98MM * 98MM * 98MM
12 Lingkungan Pakaryan Ing suhu kerja: 0-40 ℃ Kelembapan sing digunakake: kurang saka 95%
  • Server Magicoder FBE400
NO item parameter
1 Protokol masukan Input RTMP
2 Output protokol Output RTMP
3 Résolusi masukan Ndhukung input resolusi 1920 × 1080
4 Résolusi Output Ndhukung resolusi resolusi 1920 × 1080
5 Jumlah program Ndhukung nganti 30 masukan program sekaligus
6 Jumlah pemain Ndhukung nganti 60 pemain supaya bisa ditonton bebarengan
7 port jaringan Port jaringan 1000Mbps
8 Indikator LED Lampu status sambungan kabel kabel
9 Total Bobot 170MM * 115MM * 27MM
10 Ukuran sakabèhé 0.6KG
11 voltase input DC 5V 2A
12 Lingkungan kerja Ing suhu kerja: 0-40 ℃ Kelembapan sing digunakake: kurang saka 95%

Gambar Skematik:

Manajemen Latar mburi:

Dhaftar Packing:

XPC FBE400 Magicoder Server

Kothak TV Pemain TV XPC R69

XPC FBE200 Encoder

XPC FBE300 Transcoder

Ayo kita ngerti pira saluran program lan pira sing bakal ditampa, bakal menehi saran babagan jumlah encoder, transcoder, server lan panrima kothak menyang sampeyan.

Pandhuan pesenan:

Model No. sasis Ngodhe input nirkabel liyane
FBE200-H.265-LAN Kothak cilik h.265 1 x HDMI utawa SDI ing, 3.5mm Stereo ing - -
FBE200-H.265-Wifi Kothak cilik h.265 1 x HDMI utawa SDI ing, 3.5mm Stereo ing Wifi 2.4g HLS
FBE204-H.265 19 '1U Rak h.265 4 x HDMI utawa SDI ing, 3.5mm Stereo ing - -
FBE216-H.265 19 '3U Rak h.265 16 x HDMI utawa SDI ing, 3.5mm Stereo ing - -
MagicEer FBE300 Kothak cilik h.265 USB Input / Output 3.5mm Stereo Audio Line Out HDMI Video Out RJ45 Ethernet In / Out - -
R69 IPTV STB Kothak cilik h.265 Decoder IPTV - -

Ninggalake a Reply