Productsliyane

  • Product Name:

    Foto Studio 1 Roller Wall Mount Manual Kontrol Latar mburi Dhukungan Elevator NG-1w

  • Kategori:liyane / Products
  • tanggal:2020-04-17
  • Input: Output: Fungsi Inner: Daya: Ora kalebu papan tengah utawa tabung aluminium. Werna biru, Kuning lan Ijo. Fitur: Sampurna kanggo dhukungan latar mburi muslin ...
Sampel / Grosir
price
Shipping
carrier
Tuku Saiki
1 conto pcs
28 USD
/ PC
55 USD
DHL / UPS 7-10 dina

2 êngg
25 USD
/ PC
100 USD
DHL / UPS 7-10 dina

Product Description

Input: Output: Fungsi batin: Power:

Sampeyan ora kalebu tabung PVC tengah utawa aluminium. Werna biru, Kuning lan Ijo.

fitur:Sampurna kanggo sistem dhukungan latar mburi muslin.
Lingkungan dhukungan latar mburi manual iki minangka pengganti sing sampurna kanggo sistem roller listrik sing larang.
Ranté lan pemrograman sing cocog karo konten kanggo nggawe latar mburi kanthi cepet lan gampang.
Pandhuan instalasi lan operasi klebu. Gampang banget kanggo nginstal ing tembok studio utawa langit-langit.
Awet nanging entheng.Ekonomi lan trep.

specifications:
Ukuran Paket: 36.5 * 21 * 27cm / 14.4 * 8.3 * 10.6in
Bobot Paket: 5.703Kg / 12.57Lbs

Daftar Paket:
2 * pancing Tri-melu
2 * Batang ekspansi
1 * Chain
Imbangan kontes
8 * Menyang kunci kanggo pancing

Ninggalake a Reply