News

16 ing 1IPTV Encoder bisa digunakake ing Pendidikan HD Remote, Streaming Live Broadcast, Konferensi Video Jendhela Remote, Rapat IPTV Applicationity liyane IPTV Streaming

16in 1 IPTV HDMI Encoder / Broadcast Broadcast Video20161125164720FBE216-H.265-encoder-00001

Pasar TV sing kompetitif saiki mbutuhake panyedhiya lan operator TV nyedhiyakake akses konten ing saben layar, nalika ningkatake efisiensi lan nyuda kerumitan ing macem-macem platform. 16in1 FMUSER FBE216 enkoder target kanggo ngatasi panjaluk kiriman video. Bisa digunakake ing macem-macem sistem distribusi digital kaya pendhidhikan HD jauh, streaming siaran langsung, konferensi video multi-jendhela remot, aplikasi IPTV sing mulya.

fitur:

• Résolusi aliran 720, 720P, 1080P
• Dhukungan H.265 /H.264 / Dasar Basis / Dhukungan komprési video Profil Utama
• Ndhukung setelan tingkat pigura GOP
• Kompresi audio MP3 lan AAC-LC / HE
• Entuk audio bisa diatur
• Caption Gulung (OSD) lan logo bisa dipasang
• Setelan parameter gambar
• Manajemen basis Web
• Mode output audio bisa diuripake - Stereo, kiwa lan tengen
• Program ndhukung nganti telung TS liwat stream IP metu
• Ndhukung ffmpeg lan ONVIF Network Video Protocol
• Nyedhiyakake protokol UDP / RTMP / RTSP / HTTP
• Multiplayer, multi-rate lan multi-résolusi sing bisa dikonfigurasi
• Ndhukung macem-macem tampilan peralatan kanthi bebarengan ing komputer siji
• mode full-duplex 1000M / 100M
• Aliran output macem-macem kanggo saben layanan input kanggo ndhukung VOD, Broadcast, OTT lan IPTV, aplikasi kothak box ndhuwur web utawa mobileset
• Ndhukung arsitektur Microsoft WMENCODER lan WDM
• Kompatibel karo mode WDM lan arsitektur piranti lunak Windows VFW

Pros ”

Enkoder 16in1 saged ndhukung 16 video lan 16 koleksi audio HDMI kanthi input serentak. Stereo 3.5mm utawa HDMI bisa digunakake kanggo garis audio ing. Saben saluran input HDMI uga bisa ndhukung output stream 3 IP kanthi 2 résolusi sing beda kanggo bitrate adaptasi. Iki tegese sampeyan bisa entuk resolusi sing luwih murah lan resolusi sing luwih dhuwur. Saben streamgroup IP uga ndhukung 2 jinis output protokol IP.

FBE216 bisa nyedhiyakake aliran video H.265 / H.264 / ngodhe nganggo macem-macem saluran output IP independen menyang server liyane kanggo aplikasi OTT lan IPTV kaya Windows Media Server, Adobe Flash Server, RED5, Wowza Media Server lan server liyane adhedhasar Protokol HTTP / RTSP / UDP / ONVIF / RTMP / RTMP. Encoder ndhukung decode VLC lan bisa digunakake kanthi akeh platform streaming lan siaran langsung ing layanan streaming kayata Ustream, Facebook live, Livestream, Red5, Tikilive, Youtube Live, WOWZA, Twitch, FMS, Meridix, Netrmedia, Streamspot lan Dacast. Versi SDI kasedhiya uga.

Sampeyan bisa nggunakake Encoder 16in1?

Encoder 16in1 FMUSER FBE216 bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Amarga ndhukung permintaan langsung lan livestream kanthi aman ing njaba lan ing njero jaringan perusahaan, FBE216 ngidini bisnis nggawe pribadi keterlibatan, nambah dodolan, nyuda biaya lelungan lan nggedhekake saben liwat streaming video. Menehi solusi streaming sing kuat lan promosi siaran inovatif kanthi ngirim saluran siaran tradisional lan nggawe saluran siaran pemotong kanggo nyengkuyung partisipasi lan jurnalisme nasional.

FBE216 uga mbantu sekolah kanthi ngirim solusi streaming streaming.Rumule siswa sing pengin nerusake pendhidhikan utawa sing ora bisa mlebu kelas normal amarga tanggung jawab liyane bisa entuk manfaat saka solusi streaming kasebut amarga bisa nonton kuliah kapan wae lan ing ngendi wae. Encoder 16in1 FMUSER FBE216 bisa mbantu kabeh industri lan perusahaan sing pengin nggayuh jangkauan lan nyedhiyakake konten kanthi cara sing luwih efisien kanggo para pamirsa.

Ngendi sampeyan bisa supaya enkoder 16TV 1 HDTV IPTV?

http://www.czhfmtransmitter.com/products/iptv-encoder/16-in-1-h-264h-265-high-definition-hd-iptv-streaming-encoder-hdmi-encoder-streaming-wifi-encoder/8146

Ninggalake a Reply