News

2017 Platform Video Online Paling populer kanggo streaming live: UStream, DaCast, Livestream, Kaltura, Ooyala, lan Brightcove

Elinga wiwitan dina Google Video lan YouTube? Saiki, luwih saka dekade mengko, akeh banget saya owah. YouTube minangka bisnis multi-milyar dolar, lan kabeh wong lan ibune urip streaming ing telpon. Kita uga wis weruh panyerakan layanan hosting. Ing artikel iki, kita bakal nganakake perbandingan platform video video online kanggo 2017.

Pisanan, kita bakal ndeleng platform video kelas konsumen populer kayata YouTube lan Facebook. Banjur, kita bakal nerangake bedane ing antarane layanan iki lan platform video online profesional. Pungkasan, sawise nerangake metodologi, kita bakal nyemplung menyang enem platform video sing paling populer: UStream, DaCast, Livestream, Kaltura, Ooyala, lan Brightcove.

Rating paningkatan nambah

Platform video lan streaming live

Platform sing paling populer digunakake kanggo enggo bareng video lan hosting saiki yaiku platform fokus ing konsumen. Tuladhane, YouTube Live lan Facebook Live minangka salah sijine abot. Milyun wong ing saindenging jagad nggunakake layanan iki.

Mula, dheweke nggawe platform sing apik kanggo marketing lan outreach B2C. Platform kasebut mbantu sampeyan nggayuh pamirsa gedhe lan bebas digunakake, sanajan kanggo perusahaan paling gedhe.

Teknologi uga berkembang ing dunyo iki. YouTube lan Facebook saiki uga nawakake layanan streaming urip. Nanging, dheweke ora nawakake akeh fitur sing dibutuhake kanggo bisnis. Yaiku platform streaming live profesional.

OVP kelas bisnis profesional

Bisnis mbutuhake fitur sing ora bisa dikirimake YouTube lan Facebook. Ana macem-macem beda platform pro lan level konsumen. Contone, host video profesional nawakake fitur keamanan sing maju, ngaktifake skema monetisasi kompleks, lan kalebu alat kanggo gampang integrasi karo alur kerja sing wis ana. Fitur kasebut cocog karo kabutuhan live streaming B2B kanthi efektif tinimbang sing bisa diwenehake platform konsumen.

Perbandingan platform video online

Gampang golek informasi babagan kabeh platform kasebut ing internet, nanging asring asring ketinggalan jaman. Kanggo tujuan kasebut, kita nampilake pandhuan sing dianyari kanggo taun 2017. Sing ana bandhing platform video online paling anyar lan paling akurat sing ditemokake ing ngendi wae.

Metodologi kita

Data ing perbandingan platform video online iki asale saka pirang-pirang sumber. Iki kalebu situs web perusahaan, ulasan pangguna, lan akun nyoba piranti lunak sing dianggep. Nanging, angel njaga supaya kabeh rinci. Yen sampeyan duwe salah sawijining perusahaan kasebut utawa duwe koreksi, jupuk email utawa wenehi komentar lan kita bakal tetep tetep!

UStream (IBM Cloud Video)

2

Ringkesan lan riwayat perusahaan


OVP pertama sing bakal ditonton yaiku UStream. Diadeg ing taun 2007 kanggo nyambungake anggota militer karo kulawarga, UStream tuku IBM ing taun 2016 lan saiki dadi Video Awan IBM.

Fungsi dhasar


UStream minangka perusahaan streaming langsung lan paling penting, nanging uga dadi file VOD (Video On Demand) kanggo aliran live sadurunge.

Akun streaming dhasar gratis, kanthi iklan sing ndhukung UStream. Akun sing dibayar mbusak pariwara lan menehi akses menyang fitur lanjut. Akun perusahaan ngidini nggawe merek khusus lengkap lan nawakake analytics, macem-macem saluran live, sindikasi konten, lan liya-liyane.

UStream nawakake dhukungan telpon kanggo pangguna Pro lan Enterprise, lan dhukungan basis forum kanggo pangguna gratis.

Fitur utama


Video Video IBM Cloud nyedhiyakake solusi streaming kelas lan solusi Enterprise. Dheweke uga nawakake Jaringan Pengiriman Konten perusahaan sing unik.

biaya


Akun pro kalebu $ 99 nganti $ 999 saben wulan, nanging mung nganti resolusi 720p — cukup kanggo pangguna akeh, nanging ora kabeh. Rencana perusahaan ngidini streaming HD full, nanging rega adhedhasar kontrak khusus.

DaCast

Ringkesan lan riwayat perusahaan


Kanthi kantor ing Paris lan San Francisco, DaCast minangka tawaran sing ngganggu ing pasar sing rame. Sing nawakake video yaiku platform lengkap lan platform kanggo loro live streaming lan VOD hosting.

Fungsi dhasar


DaCast nyedhiyakake layanan streaming live lengkap, uga hosting video-demand-demand. Video bisa dipasang ing ngendi wae nalika ngontrol 100% konten sampeyan. Kajaba iku, DaCast nawakake fitur kayata paywall terintegrasi, proteksi sandhi, larangan referrer, lan dashboard analytics.

Fitur utama


DaCast mbedakake dhewe saka platform video liyane kanthi nawakake fitur paling dhuwur kanthi rega kompetitif. Iki kalebu siaran iklan gratis, layanan label putih ing kabeh rencana, lan Pangiriman CD CD Akamai. Dhukungan telpon uga kasedhiya 24/7 kanggo rencana Pro lan Premium liwat karyawan omah.

Minangka panggunaan, platform DaCast wis dioptimalake kanggo panggunaan sing paling akeh. Nyedhiyani saluran live anyar lan miwiti aliran live anyar bisa ditindakake mung sawetara menit.

biaya

3
Layanan saben wulan karo DaCast yaiku diregani ing telung level. Rencana wiwitan luwih becik kanggo para pendatang kanthi rega $ 19 saben wulan.

Nanging, pangguna bisnis kemungkinan bakal nggunakake rencana Pro sing populer. Kalebet dhukungan telpon lan 2 bandwidth 165 TB kanthi $ 5 saben wulan. Rencana premium kalebu 390 TB kanggo $ XNUMX saben wulan. Bandwidth tambahan kasedhiya yen dijaluk rencana saben wulan.

Nanging, yen luwih becik ora mlebu kontrak, sampeyan bisa tuku bandwidth kanthi kapisah liwat "reregan acara" kanggo siaran siji-wektu. Bandwidth iki bisa dienggo nganti setaun sawise tuku.

Livestream

Ringkesan lan riwayat perusahaan


Originally didegaké ing 2007 minangka "Mogulus," Livestream saiki dadi salah sawijining perusahaan streaming live paling gedhe ing saindenging. Livestream nguwasa sawetara 10 yuta acara saben taun lan fokus ing sistem piranti lunak hardware, software, lan awan terpadu.

Fungsi dhasar


Livestream nawakake layanan streaming lan video hosting. Fungsi dhasar iki didhukung dening analytics, platform manajemen video, kontrol privasi, lan liya-liyane.

Dhukungan teknis diwenehake liwat email kanggo pemegang akun dhasar, lan telpon kanggo pangguna Premium lan Enterprise. Rencana perusahaan uga bisa njaluk pitulung karo latihan, dhukungan acara, lan manajemen akun.

Fitur utama


Livestream mbisakake dhewe kanthi nawakake macem-macem perangkat lunak properti lan piranti lunak kanggo streaming live. Kurban kasebut kanthi integrasi kanthi apik ing platform kasebut, minimalake fuss kanggo ngetrapake program streaming langsung saka hardware ing ndhuwur. Dheweke uga nawakake panggunaan bandwidth sing tanpa watesan, sing minangka fitur sing ora biasa kanggo industri.

biaya
Layanan liwat Livestream dipérang dadi telung undakan rega utama.

Rencana dhasar biaya $ 42 saben wulan, lan kalebu iklan live streaming, obrolan terintegrasi, lan arsip panyimpenan tanpa watesan kanggo stream lan VOD. Rencana premium, kanthi rega $ 249 saben wulan, nambah dhukungan kanggo streaming menyang Facebook Live utawa YouTube, nampilake stream live, lan dhukungan pelanggan adhedhasar telpon. Pungkasan, rencana Enterprise kasedhiya kanthi kontrak kontrak khusus kanggo klien sing luwih gedhe. Rencana iki nambah dhukungan label putih, opsi monetization, lan API.

Ana uga rencana gratis sing kasedhiya, nanging meh kabeh fitur sing ora ana.

Kaltura

Ringkesan lan riwayat perusahaan


Kanthi dhasar manajemen video ing piranti lunak open source, Kaltura nduwe fokus sing unik. Sajarah, dheweke kerja sama karo institusi pendhidhikan.

Fungsi dhasar


Nalika piranti lunak Kaltura gratis, mbutuhake infrastruktur server kanggo hosting lan distribusi. Minangka alternatif kanggo model sing bakal dadi tuan rumah, Kaltura nawakake layanan video hosting lan distribusi adhedhasar awan kanggo VOD lan stream live.

Fitur utama

4
Kaltura cemlorot nalika nerangake extensibilitas. Sifat lunak mbukak piranti lunak tegese komunitas pangguna nggawe lan nuduhake tambah akeh lan integrasi.

Mudhunake ekstensi Kaltura yaiku platform kasebut bisa dirayu nggunakake. Kanthi akeh macem-macem fitur, bisa dadi pangguna sing luwih akeh kanggo pangguna pamula.

biaya


Nalika Kaltura ora nerbitake informasi rega ing situs web, positator industri sing rencana wiwit udakara udakara $ 1000 saben wulan lan munggah saka ing kono.

Ooyala

Ringkesan lan riwayat perusahaan


Didegaké ing 2007, Ooyala minangka platform video online sing target akeh perusahaan gedhe sing pengin monetisasi lan nganalisa video. Dheweke kerjo karo sawetara penyiar lan perusahaan media paling gedhe ing donya.

Fungsi dhasar


Platform Ooyala ngidini pangguna ngirim video kanthi dikarepake, ngatur konten, monetisasi, lan nganalisa. Dheweke uga nawakake layanan streaming langsung. Akar Ooyala ing nglamar teknologi visi komputer kanggo nggawe video sing bisa diklik. Mula, fokus kasebut wis entuk arah menyang pariwara lan interaksi.

Fitur utama


Ooyala dibangun kanthi pirang-pirang alat. Platform judhul utama ngidini manajemen lan kiriman video, monetisasi, lan rekomendasi konten. Ooyala Flex minangka produk logistik media kanggo otomatisasi lan manajemen, Ooyala Pulse minangka paket layanan iklan video, lan Ooyala IQ minangka alat analytics video sing rumit.

biaya


Ooyala ora nerbitake informasi rega. Kontrak khusus kanggo saben klien.

Kangen

Ringkesan lan riwayat perusahaan


Adhedhasar ing Boston Kangen, didegaké ing taun 2004, minangka salah sawijining platform video online paling tuwa sing ditindakake. Kurban produk fokus ing enkoding awan, streaming live, lan video on-demand hosting.

Fungsi dhasar


Brightcove nawakake sawetara produk modular, kalebu Hosting Video Cloud, pamuter video Lift, Sawise kanggo sisipan iklan sisih, Urip kanggo video streaming, aliran OTT kanggo TV internet, Zencoder kanggo transcoding awan, lan alat kanggo monetisasi.

Fitur utama


Layanan Brightcove mbedakake dhewe karo alat analytics lan pemasaran video sing kompleks. Piranti kasebut dioptimalake kanggo njupuk petunjuk lan ngerti para pamirsa.

biaya


Minangka perusahaan utamane target klien utama, Brightcove ora nerbitake informasi rega ing situs web. Nanging, sampeyan bisa ngubungi departemen penjualan kanggo nampa kutipan utawa ndhaptar nyoba 30 dina gratis.

kesimpulan

Pasar platform video online rumit lan rame. Bisa dadi tantangan kanggo netepke fitur lan nggawe keputusan sing cerdas. Nanging, perbandingan platform video online iki kudu mbantu nyuda pilihan ing pasar miturut kabutuhan tartamtu. Elinga uga yen mbandhingake OVP, sampeyan bisa nyoba kabeh liwat nyoba gratis. Kangge, yen sampeyan durung, nyoba platform video online kita sajrone 30 dina gratis lan deloken yen cocog karo kabutuhan bisnis.

Ing pasar TV sing cepet lan kompetitif, operator lan panyedhiya layanan TV kudu menehi akses menyang konten ing kabeh layar, kapan wae, ing ngendi wae, uga bakal nyuda kerumitan lan efisiensi nyopir ing kabeh platform. Ing Enkoder FMUSER FBE200 dirancang kanggo ngatasi permintaan kiriman kanggo internet lan piranti seluler.

Ninggalake a Reply