News

Cara Gunakake IPTV Encoder kanggo Nggawe Solusi Broadcast Broadcast Network Internal?

Cara Gunakake IPTV Encoder kanggo Nggawe Solusi Broadcast Broadcast Network Internal?

一. Adegan sing ditrapake

1.Tutup papan, kamar patemon, ora ana lingkungan internet

Keperluan khusus keamanan konten, kerahasiaan, ora pengin bocor, mung pengin nonton staf internal

3. Pelatihan karyawan

4.Pulang sekolah

二. Pambuka

Program siaran Intranet yaiku mbangun server media streaming, ing LAN kanggo ngrampungake koleksi konten langsung, distribusi lan ndeleng proses live.

Paramèter Technical:

1. Protokol stream langsung ndhukung rtmp lan hls

2. Streaming ndhukung mode push lan tarik

3. Dhukungan audio lan video ndhukung H264 / AAC

4. Gunakake FFmpeg kanggo transcode online

5. Gunakake teknologi buffering maju kanggo njaga alokasi memori kanthi minimal, ngasilake streaming sing luwih cepet lan tilas memori sing luwih cepet

三. Skema

149853770417831

Yen sampeyan pengin nggawe program siaran langsung, sambutan hubungi kita:

FMUSER

Hubungi: lanyar
Cellphone: 86-13602420401
E-mail: lanyue@cantonmade.com
QQ: 448122256
Skype: lanyue2012
wechat:448122256
Whatsapp: +86 13602420401
Web: www.czhfmtransmitter.com

Ninggalake a Reply