News

FMUSER FBE300 H.264 / H.265 Konverter Video Audio Transododer Magneter FMDER

2

Solusi iki bisa nambah panggunaan broadband lan nambah kompatibilitas piranti kanthi ngowahi format enkoding menyang format sing paling populer kayata MPEG-4, H.264, H.265. Contone: FBE300 ngowahi format MPEG2 sing umume digunakake ing kothak siaran televisi siaran menyang H.265 video lan audio AAC (kode sing paling populer), lan stream menyang platform live utawa server streaming.

Ing tingkat kajelasan sing padha, MPEG-4, H.264 lan H.265 nggunakake bandwidth sing luwih murah tinimbang MPEG-2, lan kompatibilitas luwih dhuwur tinimbang MPEG-2.

Link produk:

FMUSER FBE300 H.264 / H.265 Konverter Video Audio Magnetik Transcoder Media Transcoding HTTP RTSP RTMP UDP RTP HLS PP SDK Transcoder Video Liwat IP Encoder, IP Decoder

Ninggalake a Reply