News

Apa mupangate Digital FM Transmitter?

Digital FM Transmitter duwe kaluwihan teknis ing ngisor iki dibandhingake karo Transmisi FM Analog:

1. Ningkatake kualitas swara: nggunakake teknologi Signal Proses Digital (DSP), kualitas swara kaya CD.

2. Ngapikake reliabilitas pemancar: nggunakake sirkuit integrasi skala gedhe minangka komponen utama. (Sisih komponen sing kurang lan linuwih LSI), dudu pirang-pirang bagean diskriminasi ing Transmisi Transmart Analog, kualitas lan keandalan wis apik banget.

3. Fungsi fleksibel saka Transmitter FM: nggunakake teknologi piranti lunak radio nirkabel, saengga pabrik bisa ngasilake macem-macem fungsi Transmitters FM kanthi Hardware sing padha. Iku trep banget kanggo produksi lan upgrade

4. bisa mujudake kontrol remot sing akurat; diagnosis ngawasi lan kesalahan: amarga kabeh owah-owahan fungsi Hardware dadi Software, supaya layar LCD Transmitter bisa nampilake akeh status status sing ora bisa ditampilake ing Transmisi Analog. Uga parameter status kasebut bisa dipantau (sistem kontrol remot kontrol (RS232 / RS485 / CAN / TCPIP).

5. Bisa ngerteni input sinyal Double-Audio kanthi otomatis: Iki bisa menehi input sinyal Digital Analog & Digital Digital menyang Transmitter Digital FM nalika stasiun radio mbutuhake lingkungan keandalan sing dhuwur. Ora perlu switcher audio eksternal, amarga duwe switch audio audio internal kanggo sinyal input audio digital.

Ninggalake a Reply