News

Sistem FM sinkronisasi ekonomi

Sistem FM sinkronisasi ekonomi

SyncFM_Solution-

Nyelarasake FM, Broadcast FM Broadcast, sinkronisasi / sinkronisasi FM, wektu transmisi / playout FM, frekuensi jaringan jaringan FM / radio:

A FM Jaringan Frekuensi Single yaiku jaringan siaran ing endi beda-beda pemancar FM ngirim audio kanthi frekuensi sing padha lan diselarasake kanthi wektu. Jaringan siaran digital kaya DVB-T / T2 uga jaringan siaran radio analog AM lan FM bisa tumindak kanthi cara iki. Kauntungan saka SFN yaiku panggunaan efisien spektrum frekuensi, saéngga bisa ditularake luwih akeh radio lan program TV. Conto teknologi iki yaiku frekuensi- lan rantai pemancar FM sing diselarasake ing jalur gedhe.

Siji tantangan kanggo fungsi sing sampurna saka sistem kasebut yaiku akurasi sing dhuwur banget sajrone sinkronisasi wektu (kualitas audio, gangguan) sinyal sing bakal ditularake.

Broadcaster ing saindenging jagad nggunakake macem-macem jinis distribusi konten (ASI, E1, satelit, IP) kanggo ningkatake keluwih, dadi luwih variabel lan ngirit biaya.

Sembarang feed transmisi menyang pemancar FM, sanajan feed sing disinkronake kanthi apik liwat E1, ngasilake telat sing beda. Paket ora stabil sajrone feed IP (Jitter) utawa feed Satelit bisa nyebabake wektu tundha luwih dhuwur sing ndadekake panyelarasan sel FM beda-beda luwih rumit.

Sinkronisasi Solusi sistem mbisakake sinyal sampeyan bakal disinkronake ing jalur kontribusi jaringan FM-SFN.

Sampeyan mung kudu nambah Sistem Inserter tambahan ing feed transmisi sampeyan lan menehi sinyal 1pps ing kabeh stasiun. Panampa / Decoder profesional kita nganalisa sinyal lan sampurna sinyal audio menyang Stereo lan RDS Encoder. Ora ana bedane apa distribusi sing digunakake ing antarane E1, IP utawa satelit utawa yen ana feed sing dipilih kanggo maksud apa cadangan. Iki pancen dhasar kanggo transmisi SFN amarga sinyal pilot kudu diselarasake kanthi persis.

Langkah-langkah luwih lanjut bakal dadi sinkronisasi Encode lan Transmitters sing nyebarake sinyal ing pungkasan.

Ninggalake a Reply